ניב-עקרב?

• פותח הנושא g99
  • פורסם בתאריך
עכשיו כן

מה נשמע?? אוף, לא הולך לי כל כך.. אני צריכה לעשות שוב החלטות מחודשות ולהכנס לתבנית חיים מסודרת.. אני בלגניסטית.. לא לוקחת את עצמי בידיים?? (כבד :) ) טוב, מה קורה, איך הולך?? בי בינתיים..

g99

New member
הלווווווו.......

מה חדש? אני עשר.....והולך עשר....לשם שינוי. מה איתך?

הולך בינוני..

סתם אני לא קובעת לעצמי מראש מה לאכול וזה לא טוב.. אני לא אוכלת בוחטות אבל לא אוכלת דיאטה.. אני מנסה לגרום לך לעשות דיאטה ושוכחת את עצמי.. די, אני עכשיו אקבע מה אני אוכלת מחר..

g99

New member
גם אני לא קובעת אבל...

אני לא אוכלת סתם כשבא לי,רק מתי שאני רעבה באמת... נ.ב. לא לשכוח את ארוחת הבוקר הכי הכי חשובה....

אוף נודניקית

כבר אמרתי לך שאני אוכלת תמיד ארוחת בוקר.. ככה התרגלתי כל החיים שלי.. עכשיו אני אוכלת בצהרים, כי אני קמה מאוחר.. אני חושבת שאני חייבת לקבוע לי סדר יום מינימלי, כי אז אני לא אשים לב ממש למה שנכנס לפה שלי..

g99

New member
יו איזה קרציה.....

זה בצחוק!!!! ילא הגבלות... תגידי,מה עים תגל? היא לא עונה? אני דואגת לה?אני יודעת שיש לה מספיק על הראש אבל...ובכל זאת.... את זוכרת את אקס השחור שענה לך אז ב:20+? אז יש לו פורום...ליקווי למידה...שיהיה לו בהצלחה.

אני יודעת טמבלולה..

לגבי תגל, לא הצלחתי לשמוע מה קורה איתה.. אז אני לא יודעת.. למרות שניסיתי.. לגבי אקס השחור, שיהיה לו בהצלחה.. תמסרי לו ד``ש ממני, למרות שאני חושבת שכבר לא הייתי שהוא פנה אלי.. נראה לי שאני אתנתק לעת עתה, אולי אני אחזור יותר מאוחר, בא לי לראות קצת טלויזיה.. יש בכלל משהו טוב לראות??? טוב גברת, זזתי בינתיים.. נדברה לנו.. בי

למעלה