ניב עם חום גבוה

limi10

New member
ניב עם חום גבוה

ניב עם חום גבוה מאתמול אחר הצהריים...ככה פתאום אני נוגעת בראש שלו והוא חם אש אז כל הערב נתנו אקמולי כל 4 שעות וב-5 לפנות בוקר לקחנו אותו למיון עם 40 חום וכל הבדיקות יצאו בסדר אז אמרו לנו שאולי הוא מתחיל לפתח איזשהו וירוס. אני נורא דואגת כי ניב בן כמעט 10 חודשים ואף פעם לא היה חולה אולי הודות להנקה הלב שלו דופק כל כך מהר והבנו שזה כתוצאה מהחום...מחר אקח אותו לרופא ונקווה לטוב....אשמח לשמוע עצות מכם ומה לעשות עם החום הגבוה יש משהו יותר טוה מאקמולי?

OYsh, miscane........./images/Emo7.gif

first of all, stop all solid food and go back to only breastfeeding. When the body's immune system is working overtime, it is best not to eat........that way it works more efficiently. He may not want to feed as often, so if you start feeling too full, you should pump or hand express some milk to relieve the fullness. I would not give too much Acamol unless he really feels bad........ fever is the body's way to fight disease, and even if he has very high fever, if he is acting ok, then don't give too much Acamol. Feel better soon ,and let me know how you are. Which hospital did you go to?​

limi10

New member
היי אסתר

היינו בדנה ב-5 לפנות בוקר עם 40 חום ושיחררו אותנו ב-8 בבוקר כשכל תוצאות בדיקות הדם והשתן יצאו תקינות אך עדיין יש לניב חום ואנו מורידים את החום עם אמבטיה ואקמולי. הוא יונק די הרבה ביומיים האחרונים. יכול להיות שהוא מפתח משהו בקרוב? הלב שלו דופק מאוד מהר וזה מדאיג

He is probably fighting something

and the best medicine for him is your milk!! heart rate increases when you have fever.........that is normal. I just missed you this morning........I was just leaving Dana at 8. I was there from 7 visiting a friend........next time, come visit me!! HOpe Nivi feels better soon!!​

niritcat

New member
תרגום: סביר להניח שהוא נלחם במשהו

והתרופה הטובה ביותר עבורו זה החלב שלך!! קצב הלב מתגבר כשיש חום...זה נורמלי. בדיוק פיספסתי אותך היום בבוקר...עזבתי את דנה ב8. ביקרתי שם חברה מ-7...בפעם הבאה, בואי לבקר אותי! אני מקווה שניבי ירגיש טוב בקרוב!!

justmom

New member
תרגום: אוי, מיסכן

ראשית כל חדלי לתת לו מוצקים וחזרי להנקה בלבד. כשהמערכת החיסונית של הגוף עובדת שעות נוספות, מוטב לא לאכול... כך היא עובדת בצורה יעילה יותר. ייתכן שהוא ירצה לאכול לעיתים תכופות פחות, כך שאם תתחילי להרגיש מלאות, כדאי שתשאבי או שתסחטי ידנית קצת חלב, כדי להקל את תחושת המלאות. לא הייתי נותנת לו יותר מדי אקמול, אלא אם הוא מרגיש ממש רע... החום הוא דרכו של הגוף להילחם במחלה, וגם אם החום שלו גבוה מאוד, כל עוד הוא מתנהג בסדר, אל תתני לו יותר מדי אקמול. תרגישו טוב מהר, וספרי לי מה שלומכם. לאיזה בית-חולים הלכתם?

למעלה