ניב.. מה זה פה?

תרנגולת

New member
ניב.. מה זה פה?

מה זה כולם ראו אותך? גם אני רוצה.. לא פייר. <בוכה> ואה ואה.. ואהההה.. ואה. גם אני רוצההההה.. בוקר טוב :)

תרנגולת

New member
את שבי בשקט!

א. אני אחות יותר גדולה ממך.. והראשונה.. אז אני הקובעת פה בבית! (תרנגולת משליטה טרור). ב. לי מגיע לראות קודם.. מה זה פה.. ואה ואה (בוכה שוב). את.. שבי בשקט! (ואם את תגידי לניבוש שדיברתי אליך כך, אני כבר הראה לך מה זה. לא כדאי לך להתעסק עם פרה עצבנית!! (-; )

אהההה....ככה....

אחות גדולה אה.. תזכורת- את תרנגולת את פיצית ואני פררההה ואת אומרת שאת עצבנית - הקיטור כבר יוצא לי מהאוזניים.. את פרה עצבנית - אז אני אחות מגודלת... (ופרה כמובן)... חוצמזה האחים הקטנים רוצים צומי .... ואני הקטנה... אני דורשת צומי!!!!! ניבי! אל תקשיבי לה אני רוצה להיות ראשונה... ואת!!!!!!- תוגי.. אותך לאמא גולי. ואם אני יפריע לה בעבודה באשמתך... הלך עלייך... הינה אני מחייגת.... B-()

תרנגולת

New member
חח.. מלשנית אחת..

ברגע שנהיה לבד בלי גולי וניב וכולן.. אני כבר אדאג שתביני מה זה לא להתעסק איתי :) }{

בננות....קרעתן אותי מצחוק.

חכו חכו שניבוש תיקרע על מה אתן רבות. ודרך אגב, אני טוענת לזכות קדימה! מתה עליכן מאיה

די בנות תפסיקו...

זה טוב זה טוב.. איזה כיף לי, רבים עלי.. סופסוף מישהו רב עלי בחיים.. אוהבת את שתיכן המון. ניב

ומה איתי? אני לא נחשבת?

טוב, ואם את כבר כן מחליטה להחשיב אותי, אז קחי בחשבון עוד 98 פרות. זה בערך מה שיפול עלייך מצידי. מה נישמע, יקירה? איך עבר היום? אוהבת מאיה 98

למעלה