ניאוטיגסון

etibas

New member
ניאוטיגסון

אני לוקחת את הכדור ניאוטיגסון 3 פעמים בשבוע, כמובן שיש לי תופעות לוואי אבל אפשר לחיות איתן. יש שיפור בפסורי אולם מה קורה אם מפסיקים? האם משהו חווה את זה?. ועוד שאלה הרןפא אמר לי שאני יכולה להמשיך לקחת תקופה ארוכה כדי לשמור על הגוף מפני החמרה של הפסורי. אשמח לתגובה של משהו עם נסיון.

belran11

New member
לא ממליץ להפסיק מניסיון.

הפסו' חוזרת והרבה אבל הרבה יותר גרוע.

שלום רב../images/Emo24.gif

בד"כ מפסיקים ניאוטיגסון בהדרגה, כל חולה מגיב בצורה שונה כך שקשה להגיד מה תהיה התגובה. אפשר שתהיה תופעת ריבאונד ואפשר שלא. ניאוטיגסון ניתן לקחת תקופה ארוכה תוך כמובן בצוע בדיקות דם תקופתיות ודייטת דלת שומן. אני נוטל את התרופה כבר 7 שנים.

etibas

New member
שלום יונה

שמחתי לשמוע שאתה לוקח את הכדור כבר 7 שנים השאלה שלי האם אין לך בכלל נגעים?

שלום רב וחג שמח../images/Emo24.gif

יש לי נגעים ללא קשקשת מאד שטחיים. בנוסף לניאוטיגסון אני יורד פעמיים בשנה לים המלח למשך 14 יום כל פעם, בנגעים עקשניים אני משתמש בדיבונקס, עושה אמבטיות עם שמן אמבט כמו אמול או בלנאום ומורח כל הזמן קרם לחות.

yoav610

New member
neotigazon 25

שלום לכולם ו חג שמח!! אני לוקח ניאוטיגזון 25 מ"ג מעל לחודש תזו הפעם הראשונה אחרי 15 שנה שאני סובל מפסוריאזיס שלוקח תרופה כל שהיא. במשך השנים ניסיתי גם ירידה לים המלח ו גם u.v.b . משהתרופה עשתה עד עכשיו זה לקלף את הנגעים תלהצמיח חדשים שלא היו מעולם ולהפוך אותם לאדומים מאוד ו לעיתים גם כואבים ,כמו כן אני נמנע משמש .עכשיו הרופא שלי המליץ לתוספת של u.v.b ו לא לרדת השנה לים המלח. האם למישהו יש ניסיון נוסף בתרופה ומתוצאתיה.יש לציין שהדבר הכי מעצבן בתופעות הלואי זה יובש בעור. אשמח לקבל תגובות.תודה!!!

למעלה