נטשה התימניה..

הקפצה...

תוכלי בבקשה להעלות לפורום*

מדובר בשיר ערבי עממי מאוד מאוד מוכר ומפורסם. מקווה שיש לך אותו.

TaL53

New member
אוי..סורי..הטעתי אותך קצת

התכוונתי שתשלח לנטשה.גובלינית מסר:) מצטער.

צריך לדעת איך לכתוב זאת בערבית.

ניסיתי באותיות לטיניות [באנגלית], אבל זה לא מצא לי כלום.. מדובר בשיר ערבי עממי [אחד מיני רבים], ששמעתי כשעבדתי עם הדרוזים תושבי רמת-הגולן..

וחשבתי שמכיוון שנטשה [התימניה] מעלה הרבה

שירים אוריינטלים לפורום, אז יש לה גם את השיר הזה. בכל אופן, נראה שהיא מתעלמת ממני, כי היא כבר ביקרה והגיבה בפורום אחרי כתיבת ההודעה, והיא התעלמה מזה.

TaL53

New member
אז אולי תשאל בפורום ערבים?

או בפורום מוסיקה ערבית..

TaL53

New member
האמת שגם לא מצאתי

מוזר, דווקא חשבתי שיש פורום כזה. אבל באמת תנסה בפורום ערבים, או אולי מוסיקה מזרחית. פורום כזה בטוח יש.

../images/Emo2.gif מישהו חיפש אותי../images/Emo35.gif "אליקו", איך אתה יכול

לחשוד שאני מתעלמת מקריאותיך הנואשות, "טרומפלדור" שלי...?... פשוט לא ראיתי, כי היה לי סופשסוע פרוע (לא מפרטת, כי זה פשוט לא עניינכם...) אבל - אם אתם ממש חייבים לדעת - גם לא הרגשתי טוב וגם היו לי אורחים וגם היה אירוח מענין בפורום שלי... לגבי השיר שביקשת - לא מכירה.. תתפלא... לא יודעת ערבית גם... יש יותר פרטים - כמו מי הזמר,המבצע וכד'?... אבל, בינתיים - שתראה כמה אני חושבת עליך, תקבל את "אום-כולתום" - הגדולה מכולן...

TaL53

New member
../images/Emo24.gif חח.איזה פולניה את

היה לי סופ"ש פרוע אבל אני לא מפרטת..נו טוב, אם אתם כול כך רוצים..:) העיקר שחזרת אלינו מלאת מצב רוח ורוח קרב כרגיל:) מי אמר גרוזיני קטן עם שפם ולא קיבל?!

../images/Emo12.gif ז'ניה, אתה מה זה לא הוגן...

מי כמוך יודע שאיך שמזכירים לי את יוזף, או אפילו את החיקוי הזול שלו (MINI ME...) או אפילו את ארקדי |"די-גמד"| - אני פשוט לא יכולה לשלוט בעצמי...
אז - למה, למה, למה אתה עושה לי את זה
"פייר, אני מה זה מאוכזבתתתת"... תגיד - יכול להיות שזה בגלל שאני מעדיפה מוזיקה מזרחית

TaL53

New member
סליחה?!../images/Emo190.gif

גם אני אתיופי לבקן אז בבקשה, לא לנגן לי פה על השד העדתי:)

למעלה