נטע

ש ר ה לה

New member
נטע

מיהי נטע? ודאי שאלתם. אז ככה: נטע היא נכדתו של גיסי לשעבר = האח של הגרוש שלי שהתחתנה אמש במזל טוב. כשמשפחת גיסי ממש ביקשו במיוחד שאגיע לאירוע שלהם. קשריי עם משפחתו היו ונשארו חמים.... אבל....., החתונה התקיימה איי שם במבואות באר שבע כשאני חיה אי פה בואך בית-שאן
האמת, רציתי לפגוש שוב את המשפחה ואפילו הבטחתי לעשות כל מאמץ אפשרי..., אבל אז הגיע ההודעה מהבנק
שהע'וש ריק מה שאומר שלא בא בכלל בחשבון נסיעה כל כך ארוכה ועוד צ'ק שמן למתנה...., מה עושים במקרה כזה??? כאן באה לעזרתי בתיאום מדויק להפליא, נטע. (כן עוד נטע אחת) נטע השניה לצורך הסיפור היא האחינית שלי שבדיוק כרעה ללדת את הבן הבכור שלה. כיוון שאחותי האמא שלה גרה רחוק ואני קרובה, אני כרגע על הקו, משתדלת לעזור לזוג הצעיר, אז ברור שנסיעה לדרום לחתונה לא באה כלל בחשבון, ביקשו שאגיע לחתונה של הבת השניה שתגיע בעזרת השם... אז זהו... אני שמחה עם האירועים המרגשים של נטע וגלעד שהתחתנו בדרום ושל נטע ויפתח שהפכו להורים צעירים.. מזל טוב לכוולם

ניקו 45

New member
שמחות וברכות לך שרל'ה ../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

ושאלה יהיו כל הצרות שלך בחיים .... אמן . ושתבואי רק בבשורות טובות ומשמחות . ולגבי חשבון הבנק ... אני מאמין שבקרוב הוא יתמלא לך בממון ממקור לא צפוי . שאי ברכה

ש ר ה לה

New member
תודה למברכים../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני כל כך מתרגשת, באמת
האזנתם גם לשיר? הגששים. אך איזה זמרים נפלאים
ואנשים הכי מצחיקים בעולם....

צילוש43

New member
אכן כך שרה לה..../images/Emo24.gif

שמחות שמחות ורק שמחות..
ולא לכולם אפשרי ללכת.. ולא בכולם אפשרי להגיע ולשמוח עם כל המשפוח'ה.. אך הלב
מתרונן בשמחתם

שרלהההה

זיהיה רק אירועים משמחים והרבה חיוכים, בין אם הולכים ובין אם לא, העיקר הכוונה והשמחה שבלב רק טוב!!!

ברק 188

New member
בסימן טוב ומזל טוב לכול הנטעות

ולשרה לה שהעו"ש יתפח ויגדל מגיעה לאישה שכמותך בעלת עשייה ברוכה שרובה בהתנדבות . שרה לנו בשבילך ולרגל השמחות המשפחתיות הנה מוקדש לך קטע מנגינה כלי זמריית של שמחה

ש ר ה לה

New member
נכון צילוש, גחלילי וברקי. כן ירבו שמחות!!!

לא רק אצלי אלא אצל כל אחד ואחת מאיתנו..................................... אמןןן!!!! ברקי נראה לך נורמאלי שאני כאן מפזזת לצליליי הכליזמר בשעה שבע בבוקר במקום להתארגן כבר ליציאה לעבודה??? האא???

למעלה