נטע
מיהי נטע? ודאי שאלתם. אז ככה: נטע היא נכדתו של גיסי לשעבר = האח של הגרוש שלי שהתחתנה אמש במזל טוב. כשמשפחת גיסי ממש ביקשו במיוחד שאגיע לאירוע שלהם. קשריי עם משפחתו היו ונשארו חמים.... אבל....., החתונה התקיימה איי שם במבואות באר שבע כשאני חיה אי פה בואך בית-שאן
האמת, רציתי לפגוש שוב את המשפחה ואפילו הבטחתי לעשות כל מאמץ אפשרי..., אבל אז הגיע ההודעה מהבנק
שהע'וש ריק מה שאומר שלא בא בכלל בחשבון נסיעה כל כך ארוכה ועוד צ'ק שמן למתנה...., מה עושים במקרה כזה??? כאן באה לעזרתי בתיאום מדויק להפליא, נטע. (כן עוד נטע אחת) נטע השניה לצורך הסיפור היא האחינית שלי שבדיוק כרעה ללדת את הבן הבכור שלה. כיוון שאחותי האמא שלה גרה רחוק ואני קרובה, אני כרגע על הקו, משתדלת לעזור לזוג הצעיר, אז ברור שנסיעה לדרום לחתונה לא באה כלל בחשבון, ביקשו שאגיע לחתונה של הבת השניה שתגיע בעזרת השם... אז זהו... אני שמחה עם האירועים המרגשים של נטע וגלעד שהתחתנו בדרום ושל נטע ויפתח שהפכו להורים צעירים.. מזל טוב לכוולם
מיהי נטע? ודאי שאלתם. אז ככה: נטע היא נכדתו של גיסי לשעבר = האח של הגרוש שלי שהתחתנה אמש במזל טוב. כשמשפחת גיסי ממש ביקשו במיוחד שאגיע לאירוע שלהם. קשריי עם משפחתו היו ונשארו חמים.... אבל....., החתונה התקיימה איי שם במבואות באר שבע כשאני חיה אי פה בואך בית-שאן