נטע 1986

נטע 1986

מכיוון שלא רצית להרוס את השרשור אז אני אגיב להערה שלך פה .. תהפכו את זה להודעת אהבה , לכאורה היא לא נראית קשורה אבל אולי זו הדרך שלי "לבכות" אז ככה נטע, אמרת אין עליי בזריזות ? כן כן, אני כל היום כאן,כל הבוקר כל הלילה לאחרונה איכשהו אני מזינה את עצמי עם ההודעות האלו ומנסה לעזור ולייעץ למי שאפשר זו הבריחה שלי , מהכאב שלי סה"כ בכיתי מספיק , העצב נשאר,הדמעות התמעטו מלבד זה,כרגע אין לי עבודה ואני דיי כבולה לדירה רוב הזמן מהסיבה הפשוטה שיש לי מבחנים ממש ממש קשים לאחרונה אז המצפון שלי לא נותן לי לצאת לבלות כשאני צריכה ללמוד, אז מדיי פעם (יותר מדיי פעמים ) , אני נכנסת להתעדכן,לעשות הפסקה משלי אבל ממש בקרוב אני אתחיל לעבוד ואחזור ללימודים אז ככה שאולי תבוא מישהי אחרת שתגיב כ"כ מהר אין ספק,זו התקופה הכי מכורה שלי לפורום אהבה ורומנטיקה .. אבל גם זה בסדר וכן לעזאזל , רע לי ועצוב לי ואני מרגישה ריקנות שאין כמוה אבל איך לעזאזל אני יכולה לומר לאנשים "הכול לטובה הכול לטובה" אם אני בעצמי לא אאמין בזה ? אז זהו, אני בולעת את הכובע, מתכנסת בעצב הפנימי הזה ואיכשהו בלילה, גם אם אני בוכה ושורף לי ברמות, איכשהו אני אוזרת את הכוח ומצליחה לומר בלילה לאלוהים תודה

את בדרך הנכונה!

אם למרות הכל את אומרת לאלוהים 'תודה' כל לילה! כמה שזו קלישאה- זו תקופה וזה יעבור! מה שמחזיק אותי תמיד זה 2 דברים חשובים: תמיד תזכרי מה שלא הורג- מחשל אחרי כל ירידה באה עליה אז בסדר..יש לך כרגע מבחנים- עדיף להתמקד בהם, ואולי זה לטובה שאין לך כרגע עבודה כי עדיף שתתמקדי במבחנים. הצצתי בכרטיס שלך (
) וראיתי שאת בת 21 -את צעירה, יש לך את כל החיים לפנייך ותאמיני לי שהכל עובר ואת תודי לאלוהים בסופו של דבר שסיימת תלימודים מוקדם, את תמצאי עבודה ו- אהבה (בתקווה שגמאני
) ויהיה בסוף טוב. חייב להיות - לא ?

איזה פירוט.. יפה לנו..

דבר ראשון, אני מודה לך שהגבת בנפרד מהשירשור.. (חבר'ה, כולם מוזמנים להפגין נוכחות, סה"כ זה יכול להיות מפגש ממש חביב..) אני כ"כ מבינה אותך, עד לפני כמה זמן זה גם מה שאני עשיתי, מין תקופה כזו של אוכל(..!!) /פורום אהבה/שירותים/שינה(בקושי)/פורום אהבה/ וחוזר חלילה.. אבל זה עובר, וזה החלק האופטימי. תמיד צריך לחייך, ולהרגיש שהכל לטובה(מתוך שלא לשמה יבוא לשמה) בקשר למבחנים, עד החתונה זה יעבור(אני מתחילה להריח באפי את הקושי של שנת הלימודים הראשונה שלי כבר עכשיו) העצב, ימחק, הדמעות מותר לפעמים(רצוי גם מסרטים וגם מאושר..) אהבתי את משפט הסיום שלך. מבחינתי הוא אומר הכל. -***

נטע

לקראת השנה החדשה שלך בלימודים , אני מאחלת לך באמת שתהיי חזקה ...לא מפחידה אותך לגביי מבחנים, ...זוכרת את התיכון שהיו לנו כמה בגרויות לעשות והכול התחלק לשלוש שנים? והיה קצת חומר שאותו זמן היה נראה כ"הרבה" חומר ? אז אוקיי, אז זה הולך ככה : את הולכת לעשות בגרויות בחודשיים מקסימום רק שהחומר יהיה פי 2 מהחומר של הבגרויות :) וזה בסדר, אני רק אגיד תודה אבל לא אמרח יותר דברים שאמרתי/נאמרו עליי התקופה הזו תעבור וזה הכול

../images/Emo201.gifעצוב לי לקרוא...

וחבל לי שאת עוטפת את עצמך בבדידות... יש לך קשרים מחוץ לאינטרנט? זה הזמן לטפח אותם... שעה עם חברה טובה יכולה לעשות המון לתחושה הפנימית. עוד מעט התקופה של המבחנים תגמר, ותתפני למצוא עבודה, אבל הריקנות לא תשתנה בעקבות זה. לא נראה לי... בשביל זה צריך להכניס אנשים אל החיים ואל הלב
.

..

כן זה הצטייר כאילו אני בבידוד רציני :) אבל זה לא ככה , יש לי קשרים מחוץ לאינטרנט ואני משתדלת לטפח יש מספר חברות קרובות שרק איתן אני מסוגלת לדבר כרגע ושכשאני לא צריכה ללמוד למבחן, אני משתדלת להתעלות על עצמי ולהיות איתן אני עוברת תקופה של 11 מבחנים, ואיכשהו בגלל המבחנים וכל מה שעובר כפיתי על עצמי סיטואציות כאלה תמיד הייתי טיפוס שלא איכפת לו להיות בלבד שלו תמיד הייתי כזו שמתעצלת לצאת ,אבל איכשהו זה הפך לקצת מעיק כרגע אתמול היה לי רגע של התפרקות, כי עד אתמול בכלל לא הרגשתי את זה נפרדתי מהאקס לפני פחות מחודש, והיה לי כ"כ הרבה חומר ללמוד שלא שמתי לב ל"לבד" ואז פתאום אתמול,אחרי יומיים מנוחה מהלימודים, הוצאתי משהו שכנראה עמד לי כמו איזה עצם בגרון

למעלה