נטע , שימי לב:

jonjon

New member
למנהל הפורום

פורום זה הוא פורום תפוז העוסק בעניני מרץ. אני מתקשה להבין מאיפה אתה לוקח את הלגיטמציה למחוק כל כך הרבה הודעות. הפורום הוא חופשי ופלורליסטי. אין יש אנשים שלא אוהבים את יוסי בייילין או לחילופין יש להם מה להגיד נגד מרץ, אין לך שום זכות למחוק להם את ההודעות. חביבי פה זה לא מרץ פה זה תפוז וזה של כולנו!!

על סתימת פיות וצנזורה../images/Emo31.gif

אני מצטרף לתמיהתך. הרי מרץ אמורה להיות מפלגה נאורה ומתקדמת, התומכת בחופש הביטוי ובהתנגדותה לכל סוג של צנזורה. זה במצע. אבל בפועל זו מפלגה חשוכה וסותמת פיות שפוחדת מכל מילה של ביקורת. לכן מנהל הפורום, עלוב הנפש, מוחק את ההודעות בסיטונאות.

פרוזאק../images/Emo70.gif קח ../images/Emo184.gif ותרגע../images/Emo70.gif

התגובות שלך ילדותיות ומציקות, ונטולות כל קשר להודעה שאליה אתה מגיב. התגובות שאתה מצמיד לכל הודעה של נטע, גם בפורומים אחרים, מפריעים לי ולאחרים ולא תורמות דבר. לא לפורום, לא לקוראים, לא לך ולא למטרתך. אם יש לך השגות לגבי מדיניות הפורום - תעלה אותה לדיון, יהיה דיאלוג פרודוקטיבי - וככה אולי תנסה לשכנע מישהו בהנהלת הפורום. עד אז - זו המדיניות ואלו הם חוקי הפורום. לא עיראק ולא סוריה. אם תיקח ספרי-צבע ותרסס את דעותיך על קירות הכנסת - סביר שתעצר. זו לא סתימת פיות - זו אכיפת החוק. כך בדיוק נעשה גם להודעות שעוברות על החוקים כאן בפורום (ושנטע טרחה להגדיר אותם במדויק רק אתמול בקישור המצורף). יום טוב לך.

אתה מכיר את זאן ד´ארק../images/Emo35.gif

אם לא, אספר לך סיפור. כשהעלו אותה למוקד, הוזמן הקהל להוסיף עצים למוקד ולהשתתף במצוות שריפתה. כשהגיעה ילדה קטנה עם זרדים והטילה אותם לאש, קראה זאן מהמוקד: "הו תמימות קדושה". אין אני נוטה לשתול הודעות. כל שקרה הוא שכתבתי הודעה על יוסי ביילין התוהה מה לו ולמרץ והאם היה עובר למרץ אילו קיבל מקום ריאלי בעבודה. הודעתי, שהקשרה למרץ ברור ושליחתה לפורום לגטימית, נמחקה בשרירות. מחאה על כך הביעה כותב שאין לי ולא שום קשר. משהתברר לי ששם המשחק שרירות וכוחנות, הראתי למנהלת הפורום שיש כוחניים ממנה. זה הכל. בהודעתי זו אני רואה את הענין סגור, אלא אם כן, שוב ימחקו הודעות הקשורות למרץ, מן הפן האופוזיציני לה.

בחורה על הכיפאק.

אין לי בעיה עם המחאה שלך - ואמרתי: אם יש לך השגות - תעלה אותם לדיון פרודוקטיבי כאן בפורום. לגבי: "המחאה הביאה כותב שאין לי ולו שום קשר" - אז זהו... שבגלל "הפגנת הכוח" הילדותית שלך נוצר קשר: אני נתקלתי בהודעת נאצה שלך בפורום "זכויות בעלי-חיים" תחת הודעת השתתפות בצער מותה של הודיה קדם. אני מצטער, אבל לא אני ולא קוראים אחרים צריכים לשמוע קריאות מחאה אופ-טופיק שלך (מפורום אחר בכלל) חסרות טעם וחסרות תועלת. נ.ב. "הו תמימות קדושה"
הולם אותי בוּל

asafpp

New member
נטע , שימי לב:

"שלום וברוכים הבאים לפורום מרצ. מטרת פורום זה הינה ייצוג מפלגת מרצ בפני הקהל הרחב ודיונים ערכיים בנושאים שונים העומדים על סדר היום הציבורי ועל סדר היום המפלגתי! " את זה לא אני כתבתי, את זה כתבה מנהלת הפורום.

Neta558

New member
למה אתה לא מצטט את ההמשך?

"באופן מובן וברור לא יתקבלו השמות, קללות, הצפות, הקנטות ושאר הודעות חסרות טעם ותוכן בפורום זה" את החלק הזה שכחת לצטט כנראה. אז הנה, אני מזכירה גם אותו. נטע

asafpp

New member
זה רק תירוץ מבחינתך

כתוב בפירוש שהפורום פתוח לציבור הרחב לדיונים על סדר היום הציבורי והמפלגתי. נמחקות כאן הודעות שאין בהן הקנטות, קללות, הצפות וכו´, אלא הודעות שמביעות ביקורת על המפלגה ועל המנהלים בפורום שמוחקים כאן הודעות. מוזר ,דווקא שהודעות שאת מכנה אותן "חסרות תוכן" אינן נמחקות כאשר הן מביעות תמיכה במרצ.

למעלה