נטסקייפ

Liam The Beast

New member
נטסקייפ

אני משתמש בנטסקייפ 7.1 (אוי לא! אני לא מסוגדי מייקרוסופט! צריך לירות בי במקום!) ועם רזולוציה של 1280X1024, אני לא יודע אם זה הנטסקייפ או הרזולוציה (וזה כי האקספלורר שלי דפוק והחליט שאני מסוגל לגלוש רק לאתר של MSN, הזכרתי שאני שונא את מיקרוסופט?), בכל מקרה, העמוד בית החדש מפוזר לגמרי על המסף שלי ופריטים מכסים אחד את השני. מה שאני מנסה להגיד פה: תפוז, תבנו את העמוד בית בצורה כזאת שכולם יוכלו לראות אותו כמו שצריך. וגם בלי קשר לעמוד בית החדש - הבאנרים בתפוז, כבדים מדיי (ואני איכשהו לא מבין איך קורה שבאנרים נהיים כבדים, ורק בתפוז הבאנרים מכבידים לי על המחשב).

yoo

New member
*יורה בך*

אייך אפשר לא להעריץ את האימפריה של הפירהר ביל גייטס?

0r0r

New member
../images/Emo26.gif

כל מערכות תפוז, כולל העמוד הראשי מותאמים לאקספלורר 5.5 / 6

אם כבר בונים דף בית חדש

לא יותר הגיוני לבנות אותו מהתחלה כך שייראה טוב בכל דפדפן? אני לא מומחה בבנית אתרים, אבל זה בוודאי לא משהו *כל-כך* מסובך. אין סיבה שבפורסל כל כך גדול, מושקע וידוע כמו תפוז לא תהייה התיחסות לנושא. גם אם הייתי מקבל שלא ניתן לשנות את כל המערכת כדי להתאימה למיעוט של גולשים (ובסה"כ המוזילה שלי עובד ממש בסדר עם תפוז ב- 97% מהזמן), אבל דף בית חדש יכול להיות אוניברסלי כבר מהיסוד. חבל.

Marsha Figg

New member
או שיהיה כפתור בצד

"התאמה למשתמשי נטסקייפ"- ושזה ייזכר, כדי שכל פעם שהבנאדם עם הנטסקייפ יכנס זה יהיה לו בעמוד המותאם לנטסקייפיסטים.

tomerspatz

New member
ב- mozilla נראה מצויין

גולש עכשיו בפורומים ובעמוד הבית החדש ב- Mozilla FireFox 0.8 והכל נראה מצויין ועובד בסדר גמור. אתה לא חייב לאהוב מייקרוסופט, פשוט לשדרג ל- Mozilla.

גם אנוכי קורא ל Micro$NOT בשמם

האמיתי.....ואני משתמש ב Mozilla FireFox....הוא קצת יותר מתקדם מהנטסקייפ רק שאין בו תוכנת אימיילים (למרות שניתן להוריד את ה Mozilla Thunderbird בשביל האימיילים) והדף החדש עובד מצויין

Liam The Beast

New member
צדקת

הפיירפוקס באמת מעלה את הדף בצורה טובה .] עכשיו רק אני צריך למצוא איך לייבא את הבוקמארקס של הנטסקייפ לתוך הפיירפוקס .\ (משום מה הנטסקייפ שלי התפגר ולא עובד גם אחרי התקנה מחדש)

כמה דברים

תחפש את התיקייה של הסימניות של נטסקייפ ותעביר אותן לתיקיה של מוזילה... ודרך אגב יש מוזילה ומוזילה פיירפוקס בעברית למי שרוצה www.mozilla.org.il

למעלה