נטליה בFM HIT http://www.fmhit.com.ar/
N niravital New member 23/4/04 #3 תודה על הלינק והתמונה ../images/Emo9.gif ב-FMHIT יש ידיעה קצרה על אל דסאו ועל הרייטינג של הפרק הראשון, למי שמתעניין
תודה על הלינק והתמונה ../images/Emo9.gif ב-FMHIT יש ידיעה קצרה על אל דסאו ועל הרייטינג של הפרק הראשון, למי שמתעניין
T TsLiLuSh FoReVeR New member 23/4/04 #7 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif
$ $ מעיין $ New member 24/4/04 #8 חחחחח.. ואיך אני אמורה להגיב על התמונה הזאת? לא סתם... התפלאתי בגלל שהיא בדר"כ ניראת טוב ... יש לה פנים בובתיות
חחחחח.. ואיך אני אמורה להגיב על התמונה הזאת? לא סתם... התפלאתי בגלל שהיא בדר"כ ניראת טוב ... יש לה פנים בובתיות
B buzaglo New member 24/4/04 #12 היית צריכה לומר..נכוןןןן יש לה..../images/Emo41.gif אחלה תחת..הייתי רוצה ל...... מ..באמת יש לה פנים של מלאך
היית צריכה לומר..נכוןןןן יש לה..../images/Emo41.gif אחלה תחת..הייתי רוצה ל...... מ..באמת יש לה פנים של מלאך
$ $ מעיין $ New member 24/4/04 #11 מממממ... קודם כל זה: "כמותן" דבר שני.... בואי נגיד שהיית מתה להיראות כמו אחת מהן *מחממת*
B buzaglo New member 24/4/04 #13 יווווו רוני אישית לא הייתי מוותר../images/Emo41.gif יאללה תפסי לה תשערות...יותר חזקקקקקקקקק
E ERonny New member 24/4/04 #14 לא תופסת שום דבר....../images/Emo46.gif חברה אתמול השתלטה לי על המשתמש בתפוז...
B buzaglo New member 24/4/04 #16 חח גם כן חברה../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif ואני לא הבנתי מה יש לך ..על כל תמונה פה..היא רשמה מכוערת
חח גם כן חברה../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif ואני לא הבנתי מה יש לך ..על כל תמונה פה..היא רשמה מכוערת
B buzaglo New member 24/4/04 #17 אמ...הרחתי דםםםםם אז באתי../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif אז מה לא יהיה פה קרב תרנגולות?
ל לולו המשוגע New member 24/4/04 #18 יאמי ^_^../images/Emo60.gif אבל הוא נראה מדליק בעיקר כי הוא.. אהממ... מרוח בשמן (למרות שמ1 עד 10, הוא היה מקבל 8 וזה בהחלט מכובד)
יאמי ^_^../images/Emo60.gif אבל הוא נראה מדליק בעיקר כי הוא.. אהממ... מרוח בשמן (למרות שמ1 עד 10, הוא היה מקבל 8 וזה בהחלט מכובד)
B buzaglo New member 25/4/04 #23 ואת לא יודעת מי מרח לה אותו../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif עד היום לא שטפתי תידיים