נטליה בשחור.. מהפורום הרישמי
X X יו יו S New member 25/10/04 #2 איזה כוסית../images/Emo68.gif ניר לא פה אז מותר וזה יותר יפה לה מהבלונד
$ $ מעיין $ New member 25/10/04 #3 חחחח.. ../images/Emo13.gif שתהיה בריאה, איך היא מחליפה בקצ קצ ~קצב~.. יאללה הימור מה הצבע הבא שלה
X X יו יו S New member 1/11/04 #14 ניר../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif ברוך שובך עכשיו בוזי יהיה שמח
X X יו יו S New member 2/11/04 #18 יופי ניר הבנת את ראש שלי../images/Emo13.gif אבל באמת התגעגעתי גם אליך ולהודעות החכמות(כלשון בוזי)ומצחיקות(כלשוני) שלך
יופי ניר הבנת את ראש שלי../images/Emo13.gif אבל באמת התגעגעתי גם אליך ולהודעות החכמות(כלשון בוזי)ומצחיקות(כלשוני) שלך
א אני עזרא New member 2/11/04 #19 אאחח, אם הייתי מקבל שקל... ../images/Emo62.gif על כל פעם שבוזי הופיע בהודעה שלך (לא כולל חתימה)
X X יו יו S New member 2/11/04 #20 ../images/Emo6.gif אני מעכשיו יכולה להביא לך מיליון דולר על כל הפעמים שאני יזכיר אותו שוב ושוב נ.ב חתימה מה אתה עושה פוזות אתה עוד רגע חוזר לשם
../images/Emo6.gif אני מעכשיו יכולה להביא לך מיליון דולר על כל הפעמים שאני יזכיר אותו שוב ושוב נ.ב חתימה מה אתה עושה פוזות אתה עוד רגע חוזר לשם
א אני עזרא New member 3/11/04 #23 מה פתאום! ../images/Emo5.gif ../images/Emo62.gif אם אפשר ביורו, זה יהיה נחמד
ש שירה אוריירו New member 26/10/04 #6 חחחח איזה תספורת מצחיקה לא? כל הכבוד לה שסוף סוף היא חזרה לשחור הגיע הזמן לא? אבל מתי כבר השער יגדל לה??? אתם אהבתם את הלוק החדש? אני עוד חושבת על זה...
חחחח איזה תספורת מצחיקה לא? כל הכבוד לה שסוף סוף היא חזרה לשחור הגיע הזמן לא? אבל מתי כבר השער יגדל לה??? אתם אהבתם את הלוק החדש? אני עוד חושבת על זה...
B buzaglo New member 27/10/04 #8 ../images/Emo124.gif להשתזףףףףףףף../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif תודה