נטי

gabriela spanic

New member
לא הלכת?????????

לי היו שתי כרטיסים חינם! היו פצצה ממש מדהים! איך אפשר שלא ללכת לראות אותה.!?!?!?! זאת היתה הפעם השניה שאני רואה אותה והיא ממש מדהימה!

16 REBELDE

New member
כי תראי באותו שבוע... נפגשתי איתה..

אז כבר זה לא היה כזה מרגש ללכת להופעה שלה וגם עד שחברות שלי התארגנו סידרו הסעה אז כבר יצא לי החשק ותאמת נהנתי לראות בבית חהה!

gabriela spanic

New member
אני ראיתי גם במציאות וגם בבית

זאת אומרת שהקליטו לי

16 REBELDE

New member
השאלה היא מי לא הקליט חהה

איזה שאלה אפילו שראיתי בבית מתחת לשמכה..... הקלטתי שתהיה לי מזכרת...... אין היה באמת יפה........מה לא? מה והיו מלא אנשים? שמעתי היה בלאגן שם? דחיפות של אנשים.....

gabriela spanic

New member
היה ועוד איך היה!!!!

פי אלף ממה שהיה בהופעות של המורדים ואני הייתי בהופעה של המורדים ולא היה כזה בלאגן, שם אמרו יוצאו אותך אם תשתולל אז חזרו למקום! בהופעה של נטליה לא הקשיבו למה שאמרו ולא יכלו לעצור פשוט איך שהיא הופיעה כולם בתוך חצי שניה היו כבר על המדרגות-למטה!

16 REBELDE

New member
זהו.....

זה מה שפחדתי שיהיה במורדים כי אני גם הייתי והייתי בשורה 2 ואמרתי אם יהיה מה שהיה אצל נטליה אז כולם יעלו עליי......... כבר לא ידעתי מה לעשות שהגעתי למקום שלי שאלתי את השומרים אם הם שומרים שכל אחד יהיה במקום שלא ואמרו לי שכן ואני לי מה לדאוג... אז נרגעתי! כן ראיתי בטלויזיה איך כולם עשו בלאגן אצל נטליה חברות שלי היו ואמרו לי שהיה בלאגן מלא ילדות קטנות ומעצבנות שצועקות כמו משוגעות!

16 REBELDE

New member
חההה בלבלתי אותך!

הייתי בהופעה של המורדים אבל של מי רוצה להיות נטליה לא הייתי!

niravital

New member
גם אני אהבתי ../images/Emo99.gif

כל שירשור תמונות של נטליה מתקבל בברכה

למעלה