נטישת שדרות

s k y b l u e

New member
נטישת שדרות

ממשלת עבודה-קדימה הפקירה את שדרות לקסאמים, יום יום ולילה לילה. לתושבים נמאס והם עוזבים את העיר. מאות משפחות, אלפי תושבים. פרץ מביט על האסון של שדרות דרך משקפת אטומה ואפלה, ואינו אורה דבר. ואולמרט? הראש שלו בנדל"ן ובחקירות הפליליות על הרמאויות, השוחד והגנבות שלו ושל חברי ממשלתו. על העיר העברית הראשונה שהערבים הצליחו להחריב, אפילו ללא כיבוש תחת ממשלת המוקיונים שיש לנו: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/551/244.html

Fasz

New member
חבורת התבוסתנים פרץ, אולמרט&לבני

עוד יגרמו לכולנו לעשות מעשה דומה, ולהוציא אותנו לגלות NY. מי יודע? אולי אולמרט קנה כמה דירות להשכרה בברוקלין.

זסבה5

New member
הם עדיפים על ביבי.

לפחות הם אומרים שהם מושחתים ושהם בעד התנתקות לאוייב. וזאת בניגוד לביבי השקרן הכפייתי שפעם ימני ופעם שמאלני. כולם עדיפים על ביבי. כי הכל עדיף על שקרים.

Haemek

New member
בטח, למה לא לדחוף את ביבי, זה תמיד

עובד! מראים לך כאן את השפלות של השלטון הנוכחי ואתה מביא דוגמא של מנהיג אחר שדווקא כן הצליח לעשות משהו. למה לא לשפוך קצת זבל עליו? רק כשהוא יהפוך להיות אפס, כמו כל מנהיגך, ולא יעשה כלום, ורק מינויים פוליטיים של שרים שאין בהם צורך (שר ערבי), רק אז אתם המופרכים תהיו מרוצים. תרבות השאיפה לאפס והאושר להיות שם, זה מה שנותר בשמאל. זאת הסיבה שאתם כל כך מצומצמים.

זסבה5

New member
כי אני רואה מהצד

איך כל הליכוניקים (הימניים המזוייפים) משתוללים על אסתרינה טרטמן כמו ומנסים לשתות דמה וזה משגע אותי ! מה קרה? שכחתם שהשקרן מיספר 1 בארץ זה ביבי? או שאולי נוח לכם להיטפל לטרטמן שבסך הכל אמרה "אני עשיתי תואר שני" במקום "אני עשיתי לימודי תואר שני" בגלל מילה אחת אתה חושב שאתה יכול לשתות את דמה? אז היא לא אמרה מילה אחת , זה קורה , היא הייתה בלהט הדברים. בא לך שניפתח את הקלפים של ביבי ? שנזכיר לכולם איך ביבי הצביע ארבע פעמים 'בעד' ההתנתקות החד-צדדית ? שנזכיר לך איך ביבי אמר שעראפת הוא ידיד קרוב ? (לאחר פגישה איתו). שנזכיר לך איך ביבי ישב עם אסד לחלוקת הגולן ? שנזכיר לך מי הכין את חברון על מגש של כסף לעראפת ? אז טרטמן לא אמרה "לימודי" , זה מתגמד לקרסוליים של השקרים של ביבי. ועוד לא אמרתי הכל על ביבי. זה היה רק בשביל הפתיח ......

אתה ניראה מבין בעסק

אתה יודע את ההיסטוריה המדוקדקת של ביבי האמיתי. אבל שאלה שמסקרנת אותי מאוד : באיזו מפלגה אתה תומך
בכל מקרה תודה על החשיפה שעשית לביבי. לא ידעתי שהוא הצביע בעד ההתנתקות.

זסבה5

New member
בימים אלו

בימים אלו נירשמתי לפורום של מפלגת חזית יהודית לאומית ואני מאזין לשידורים שלהם. אני מאמין שאני אבחר בהם בבחירות, מאחר ואין עוד ימין אחר. ובשבילי ימין זה אחד שלא יצביע בעד ההיתנתקות כמו שעשה ביבי.

Fasz

New member
ה'עמק', זוכר את היחפן שרירי86?

אתה מנסה לנהל דו שיח עם פיצוליו. אתה יודע עד כמה זה מיותר, נכון? 'אל תאכיל את הטרול'.

זסבה5

New member
הטרול כאן הוא אתה

אתה גולש כאן אך ורק למען קידום איטרסטים אישיים שלך , על-ידי השמצת מפלגת העבודה. כניראה צריך לחסום אותך בשנית, והפעם להרבה זמן.

זסבה5

New member
אל תאשים אותם

תאשים את מי שבחר בהם. תאשים את מי שזרק לאולמרט 29 מנדטים + 20 מנדטים לעבודה. את האנשים האלה תאשים, על כך שאינם למדו את המצב לפני הכנסת הפתק בקלפי. אבל כמובן, הכל אודות לתקשורת. תשקורת.

למעלה