נטישת המשטרה!

g i l1

New member
נטישת המשטרה!

המשטרה נטשה את האזרח מזמן....לא חוקרים פריצות,גניבות רכב,גניבות, כל עבריין מלך...וצוחק עלינו..תתלוננו...בבית משפט ממילא תלונתכם תשב כמה שנים... פעם היו מעיפים פולש מיד...פעם בשנות ה 70...פריצה היתה מהומה אמיתית..ובמיקרים רבים תפסו את הפורץ! היום סכינאים מסתובבים בכל פינה...ואין מי שישים לכך סוף. צריך למנות מפכ"ל ביצועי! לא פוליטי! אחד שירכז צוותות כמו בשב"כ... ויתעד ,ישב על זנב כל העבריינים...כך שיפחדו לחשוף שן.... זה לא קשה...בכל שכונה/עיר/יישוב...כולם יודעים בדיוק מיהם העבריינים! כולם פרט למשטרה שמסובבת את הראש לא לראות!!! רוצים משטרה כחולה וחזקה!! לתת לנו בטחון אישי שנעלם מהרחובות ומחיינו.

זה ממש לא ככה...

כל משטרה בכל עיר בכל ישוב בכל אזור! יודעים מי העבריינים הם פשוט מפחדים מהם ולכן לא קורה לעבריינים כלום! המשטרה בכללי מפחדים מהצל של עצמם! ולכן כל הפשע בארץ רק ילך ויגדל! אתה תיראה בעוד שנה שנתים יהיה הרבה יותר גרוע... ובבגללל זה צריך שהמשטרה תיקח את עצמה בידים!!! כי אם היא לא תיקח את עצמה אפאחד לא יקח במקומה והארצ הזו רק תדרדרדר... צריך חברת אבטחה פרטית שתיהיה כמו משטרה... היא תטפל בכולם טוב מאוד...כי הם לא מפחדים! הם עושים מה שאומרים לה לוקחים תכספ והולכים הביתה בשקט... השוטרים לעומת זאת באים לא עושים כלום ולוקחים תכספ! טוב אין לי ממש זמן לרשום וניראה לי שאמרתי הכל אז רק דבר אחד אחרון... pembencipolisi -אתה צודק המשטרה המתעללת היא הכי אסון

רונתי

New member
צריך תקציבים לזה

בארצות הברית המשטרה ממונת מתקציב העיריה ולכן גוליאני יכול היה לעשות מעשה, כאן זה מתקציב שונה ולכן קשה הרבה יותר .

atidih1

New member
צריך תפנית של 190 מעלות

כותבים כאן דברים יפים כולל של ענת שושן אבל הבעיה היא שיש נאיביות רבה בעצות. לשם כך אני ממליץ לקרוא את ההודעה למעלה בשם "העיתונים או אינטרנט - תיקו". מה שאני מציע זה לא יבוא מהיום למחר וזה קשה, אך לדעתי יש להתמקד בצעדים ולפני כן בהרבה מחשבה. מכל מקום, הדיבורים "חייבים להפסיק עם זה" או "כך לא מתנהגים" הם בנוסח "נו-נו". אז אני מציע שוב: שיתוף של משפטנים שבין הגולשים ליצור תקדים של הכנסת גורמים שתוקפים את המתעלמים מפניות אליהם כמו גורמים בכנסת. לשם כך פנייה למבקר המדינה - הרבה פניות - מעם אזרחים גם דרך האינטרנט על שאין עונים מנמען זה או לאחר שפנו אליו ישירות דרך מכתב או דוא"ל. אני מתכוון לסוג כזה של פעילות שעולה בהרבה על כתיבות נוסח "נו-נו" כי כתיבות כאלו ימשיכו עד סוף הימים ותמיד יימצאו כביום הוצאתם. שוב, זה נקרא כמשהו לא מציאותי אבל ההודעות הרבות נוסח "אי אפשר כך לחיות" זה אמנם נכון אבל הללו מסתובבות כל כך הרבה זמן כמו מחזוריות סיבוב כדור הארץ. עתידי המנחם

למעלה