נטיות מיניות........

נטיות מיניות........

אני בחורה שבמשך כל חייה המיניים אהבה להיות עם גברים ורק איתם. בשנתיים האחרונות התחילו לעלות לי מחשבות לנסות מפגש מיני עם בחורה. זה התחיל מחבר שהיה לי וניסה להדליק אותי על קטע של שלישיה. אבל אני כבר לא איתו יותר משנה ולאחרונה אני חושבת על העניין יותר ויותר ורוצה לנסות אולי. אפילו עלתה בי המחשבה שאולי בעצם אני לסבית??? אבל זה חלף לו מהר כי אני יודעת שאני אוהבת גברים. ואולי אני טועה?? בכל מקרה איך אני יכולה לגשת לנושא, למי לפנות, איפה למצוא, אשמח לשמוע את דעתכן בנושא

לסבית? אני לא!

נימפה, גם אני תמיד אהבתי להיות עם גברים. אבל מאז ומתמיד פינטזתי גם על התעלסות עם אשה. עוד בנעוריי פינטזתי על אחת החברות שלי, אבל לא היה לי אומץ , לפני 5 שנים, הייתי עם חברה בסופשבוע במילון באילת, עיסיתי אותה והיא אותי, שתינו רק בתחתון, כשאני עיסיתי אותה, השתוקקתי להתחיל איתה, להתעלס איתה, אבל חששתי מתגובתה. לפני זמן מה התחילה איתי אישה בפאב, רק אחר כך התברר שבעצם החבר שלה חשק בי. זה מאד ריגש אותי, להיות מחוזרת על ידי אשה. הם הזמינו אותי למפגש מרגש בביתם, ואני אזרתי אומץ, ובאתי אליהם. הייתי שם בעקר עם הבחורה, היה כייף לא נורמלי, ונהנתי מכל רגע איתה. אבל לכשיצאתי , אמרתי לעצמי שזהו, אני מסמנת V על ההתנסות הזאת. לא צריכה יותר שכמותה. מעדיפה יותר להיות עם גבר. אז ככה נימפה, לפעמים המחשבות דוחפות אותנו לניסיון מסויים אבל לאחר בדיקה והתנסות אנו מבינים שזה לא לנו. בקיצור, אם את חושקת בנשים, אז תממשי, ותחליטי.

יש פורום זהות מינית

אפשר לכתוב גם שם. אני מאמינה שאנחנו כולנו נעים על רצף בין הטרוסקסואליות להומוסקסואליות, זה לא חלוקה ברורה של שחור ולבן. וזה מאוד הגיוני ואפשרי להיות הטרוסקסואלית ובכל זאת להנות מחוויה עם אישה פה ושם.

לגשת אל הנושא...

הגדרות מיניות הן משהו חברתי שאנשים המציאו כדי שיהיה להם סדר בראש. (אני נמשכת רק לנשים ואתה נמשך רק לנשים בלונדיניות והוא נמשך רק לגברים). בפועל, אנשים נמשכים לכל מיני, ויותר מכך, הם יכולים מאד ליהנות עם כל מיני סוגים אנשים, בכל מיני מצבים ושילובים. איזה חופש נהדר זה! הבחירה להתנסות היא בידייך. לרוב, כשאנחנו ממש רוצים לבדוק משהו, אז היקום גם מזמן לנו התנסויות בכיוון

למעלה