נטיות הפוכות

live now

New member
נטיות הפוכות

http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=11444 העיתונאי דודו כהן והרב זמיר כהן פותחים בתוכנית מיוחדת בה תשמעו תשובות לכל השאלות שלא היה לכם את מי לשאול. תוכנית זו תעסוק בבעלי נטיות הפוכות - הומואים ולסביות. האם אדם נולד עם נטיות הפוכות? האם הדבר ניתן לשינוי? ומה חלקה של התקשורת בכך?

sagie13

New member
חלקה של התקשורת?

אתה יודע בכלל מה זה 'נטיות הפוכות'? (אגב מי המציא את הביטוי הזה..?) לא נכנסתי לקישור, אבל בקשר לשאלות שהעלת- אני לא רואה עדיפות לתשובות של רבנים בנושא זה על אלו שניתנות על ידי אנשי מקצוע. "מה גורם" או "האם ניתן לשינוי" אלו לא שאלות שמתפקידו של רב לתת עליהן תשובה (הוא יכול כמובן, כמו כל אחד אחר, אבל לא מעצם היותו רב)

live now

New member
תכנס לקישור או שאתה מעדיף להתחמק כמוכולם

ולגמור כמו כלב בודד את החיים כי כול הקשרים של הגבריים פה זה רק סקס רק יצריים אין פה אהבה והם לא מחזיקים מעמד אני מרחם עליכם ..............יש פה גברים שיכלו להקים משפחה ולחיות חיים נורמלים ורק בגלל התקשורת והפתיחה המגוככת של הפורום העלוב הזה..שנתנה לגטימציה. הם נהיו הומואים ..חבל שרק בגלל נטיה אנשים הורסים לעצמם את חיים שלהם ושל המשפחה שלהם. יש אנשים עם נטיות יותר חמורות כמו רצוח למשל והם מתגברים על היצר.

sagie13

New member
צודק נכנסתי והפנמתי הכל

אני חוזר בתשובה , מחר בבוקר אני הולך לחפש פסיכולוג ושידוך הגון. תודה רבה לך בזכותך ראיתי את האור ואני בטוח שבקרוב כל חברי הפורום יעשו כמוני. ממש שכנעת אותי. ועכשיו ברצינות (למרות שאתה לא ראוי לזה): אתה מלא בסטיגמות ודעות קדומות על הומואים בכלל ועל הומואים דתיים (והפורום היקר הזה) בפרט. אין טעם להאריך, אתה מוזמן לשוטט מעט בפורום ולקרוא דעות (שונות!) של אנשים, ותראה עד כמה אין לדברים שכתבת שום אחיזה במציאות כל טוב

sagie13

New member
???

לא הבנתי מה אתה שמח לשמוע...

konito

New member
נדמה לי שהבהרת יפה למה לא להכנס ללינק

באת לכאן עם דעות קדומות, שקריות וחשוכות על הומוסקסואלים. רבים כאן בפורום חובקים בני זוג שנים רבות מאוד. גם אלה שאינם בזוגיות אנשים מאושרים. אם היית לומד על הומוסקסואליות היית יודע שהומו אינו יכול להקים משפחה עם אשה וזה גם עוול גמור ומוחלט לאשה שלא יודעת שנגזר עליה לחיות עם גבר שברוב המקרים יבגוד בה כל חייה עם גברים אחרים בין אם פיזית או באמצעות אתרי אינטרנט וכו'. אנשים לא הורסים לעצמם את החיים אם הם חיים על פי נטייתם ההומוסקסואלית. בדיוק הפוך! הם מצילים את חייהם מחיי שממון ללא שמחת חיים, ללא אהבה ועם הרבה כאב וסבל. הומואים ולסביות שמעוניינים בכך, מביאים לעולם ילדים ומגדלים אותם לתפארת. והיום סיפרה לי חברה מאוד טובה שלי כי היא ובת זוגה מצפות לילדם השלישי. והן לא רק כל כך מאושרות וחיות חיים נורמלים וגלויים כזוג, אלא גם כל אחת מהן בולטת בתחומה בתחום המדע. מעניין מה לך יש להציע לעולם...

למעלה