נטיה מינית

1800

New member
נטיה מינית

בהתחלה רציתי לפרסם את ההודעה הזאת בפורום גאווה, אבל אז חשבתי שאתם בטח תענו לי יותר לעניין. אני תוהה האם הומוסקסואליות היא דבר טבעי, או שהיא תוצר של התרבות. הבעיה היא כזאת: כל דבר שטבעי באדם, קיים במידה זו או אחרת גם בעולם החי. אבל בעולם החי אין יחסי מין הומוסקסואליים. ואל תביאו לי דוגמאות של כל מיני בעלי חיים שיש להם שלושה מינים או שמשנים מין באמצע החיים. בואו נתמקד ביונקים, כי לא ייתכן שיש תועפה טבעית שקיימת בבני אדם ולא קיימת באף יונק אחר. מסקנה: הומוסקסואליות זה לא דבר טבעי. אני אהיה אסיר תודה למי שיוכל להפריך את זה! אני כרגע נמצא בהתלבטות בקשר לזהות שלי, והנקודה שהעליתי פה מאד מטרידה אותי. האם תוכלו לגאול אותי מייסוריי? תודה!

El Duche

New member
קיימים גם קיים יונקים הומואים!

תסתכל על כלבים: אתה תמיד תראה מספר כלבים (ממין זכר), עסוקים בפעילות הומוסקסואלית. אותו הדבר נכון לעוד בעלי חיים רבים אחרים (אצל פנגווינם, על אף פי שאינם יונקים, אחוז ההומוסקסואלים הוא מעל לשלושים!!!). אני חושב שההבדל בינינו לחיות הוא בכך שאצל החיות כל (לא ידוע לי על משהו שמפריך את הטענה הזאת) ההומוסקסואלים גם עוסקים ביחסי מין הטרוסקסואלים (כלומר הם בי-סקסואלים), בעוד שאצל בני האדם יש הומואים גמורים. הומוסקסואליות היא דבר טבעי, אבל לא דבר נורמלי. רוב האנשים אינם הומואים

1800

New member
מדבריך משתמע שאין יונקים הומואים.

אני מצטט אותך: "אני חושב שההבדל בינינו לחיות הוא בכך שאצל החיות כל (לא ידוע לי על משהו שמפריך את הטענה הזאת) ההומוסקסואלים גם עוסקים ביחסי מין הטרוסקסואלים (כלומר הם בי-סקסואלים), בעוד שאצל בני האדם יש הומואים גמורים." בסדר, אז נניח שמדבריך משתמע שקיימים יונקים ביסקסואלים ולכן ביסקסואליות זה דבר טבעי. אבל הומוסקסואליות לא.

more

New member
שלום!

מכיוון שיש לי ידע בנושא לגבי אנשים שגם היו בהתלבטויות, אוכל לומר לך שני דברים. ראשית, לדעתי, הומוסקסואליות זה אכן דבר טבעי. ושנית, גם התרבות משפיעה על כמות האנשים שמתנסים במיניות כזו, ללא קשר לנטיותיהם. יש אנשים שזה היה הניסיון הראשון שלהם - ויש משפט כזה של עיתונאי מפורסם שאמר - אם אדם ידפוק חמור, בפעם הבאה שיראה חמור הוא יתחרמן. -העיתונאי היה דפוק, אבל העיקרון שלו נכון, כי יש הרבה אנשים שההתנסות הראשונה שלהם הייתה הומוסקסואלית - אך זו לא הנטייה שלהם, וכאן נוצר בהם בלבול. בנוסף, אתה יודע שביוון העתיקה והנאורה זה היה ברור שנישאים לאישה - כדי להוליד ילדים - אבל אהבה אמיתית הייתה רק בין זכר לזכר. הומוסקסואליות ולסביות זה דבר טבעי לחלוטין. ולא נראה לי שיש אדם שמעולם לא חשב על זה...או חלם... יש משיכה שמתעוררת יותר כשזה מקובל בחברה.

1800

New member
אני מצטער, אבל לא השתכנעתי...

גם אתה אומר שזה תוצר של התרבות. אני רוצה להבין למה זה טבעי. האם תוכל לענות לי לשאלה הזאת?

more

New member
זה טבעי כי

בגוף מתעוררים חומרים כימיים שגורמים למשיכה וכימיה בין אנשים שונים. זה דבר טבעי שאינו במודע - ולכן לא שולטים בו. זה טבעי גם משום שטבעי להימשך ליפה - ויזו´אלית. ללא הבדל מין דת גזע... ויש עוד סיבות טבעיות.....

123alon

New member
זה טיבעי כי ....

כל דבר שקורה טבעי אחרת הוא לא היה קורה.

eyal500

New member
המשך.

אני חושב שצריך להעמיד שוב במבחן את הסברה שאומרת שאם המטרה היא לא "התרבות" אז זה לא טבעי. היום בעולמנו המתקדם כאשר איש/אישה רוצים להביא ילד אפשר גם דרך בנק הזרע, או בעוד אלפי דרכים, זה לנושא" ההתרבות". שאלה? אם תגלה שאצל החיות תופעת ההומוסקסואליות לא קיימת, אז אותה משיכה שאתה מרגיש תעלם? אני מציע שתלך ותתנסה ביחסים עם גבר(עד כמה שזה נשמע מפחיד)ואז תגלה באמת מה אתה מרגיש, ולא בצפייה על התנהגות החיות.

Ergil

New member
למה זה צריך להטריד אותך?

הומוסקסואליות היא לא דבר טיבעי, כי אי אפשר להתרבות דרך יחסי מין הומוסקסואליים, אבל כבר אין הרבה דברים טיבעיים בעולמנו. אתה אוכל מזון מלאכותי, לובש בגדים מלאכותיים וכו´ וכו´. אז מה?

nirdagan

New member
האם "תרבות" היא דבר טבעי?

כל הדיון הזה על טבעי לא טבעי הוא די דבילי בלי שמישהו יגיד מה זה טבעי. ניר

astrider

New member
Ergil - הוצאת לי את המילים מהמקלדת

אכן עניין הטבעי או לא, אינו צריך לעניין אותך!, הנושא הזה כשלעצמו (טבעי-מלאכותי, מקור-זיוף וכו´) הוא נושא מאוד רחב ומרתק, שלא צריך להפריע לבן-אדם בחיפוש הזהויות שלו. אנחנו חיים בעולם ´לא-טבעי´, מלאכותי, או בעצם - אנושי. יחסי-מין ´סטרייטים´ כשלעצמם שלא על-מנת להתרבות, שימוש באמצעי מניעה וכו´ זה דבר לא טבעי. שלא לדבר על לחיות בקוביות בטון, שימוש במחשב... ואפשר להסתכל על זה בצורה נוספת: ה-"טבע" "יצר" את התשוקה המינית וכל מה שכרוך בזה, על-מנת להבטיח את הרבייה וההמשכיות. היכולת של האדם לנצל את המנגון הזה למטרותיו/הנאותיו, אם באמצעות אמצעי מניעה, או יחסים הומוסקסואליים, היא מעין ניצחון של הרוח האנושית על הטבע. זאת אולי הסיבה לכך שהיוונים הוקירו כ"כ יחסים הומוסקסואליים, וכן לכך שהתפיסות הדתיות כ"כ מתנגדות להם (ולאמצעי מניעה).

למעלה