נטוש בשדה הקרב

IRONHEART

New member
נטוש בשדה הקרב

מה צריך בחור לעשות????? את השורות האלה אני כותב פחות מ 24 שעות אחרי שאהובתי מזה שנה ו 4 חודשים עזבה אותי תהיא טענה שהיא הרגישה שלא טוב לה ולי להיות ביחד שהיא כבר לא אוהבת אותי בצורה הזאת יותר ושאני בן אדם טוב שלא מגיע לו להפגע ושאני עדיין חשוב לה. אני בנאדם רומנטי רגיש ותומך הייתי אומר אני לא נראה רע ויש לי חוש הומור לא רע ,עשיתי מה שיכולתי כדי לתמוך בה ודאגתי שהיא תהנה השקעתי את הנשמה כי אני באמת אוהב אותה אז למה? ,אלוהים למה????? היא כבר לא אוהבת אותי מה עשיתי במה חטאתי? ולמה אני תמיד נמשך לנשים מתוסבכות??? נטוש לבד בשדה הקרב

בתור התחלה../images/Emo24.gif

פגשת פעם אשה שלא היתה מתוסבכת? אפילו לא קצת? אנחנו נעשות כאלה כשאנחנו פוגשות אתכם, למרות שהפוטנציאל קיים בנו גם קודם. תשובה ל"למה" היא מרגישה כמו שהיא מרגישה תוכל לצערי לקבל רק ממנה. אתה כותב שאתה נראה לא רע, בעל חוש הומור לא רע ושנתת לה את נשמתך. כנראה שלפעמים לא די בזה. פחות מ-24 שעות? לדעתי זה אומר שזה לא סגור. אולי תנסה לדבר איתה, להבין מה הבעיה ואולי עוד יש מקום לפתור אותה יחד? דעתי היא רק דעתי, כמו תמיד יש לקחת אותה בערבון מוגבל.

IRONHEART

New member
אז כנראה אין תקווה

את רוצה להגיד לי שאין נשים פשוטות שלא כל דבר אצלם יש לו 70 משמעויות? אני לא מושלם אני יודע אבל אני באמת לא מרגיש שעשיתי משהו שגרם לה להפסיק לאהוב אותי ,שאלתי אותה למה והיא אמרה שהיא צריכה עוד לחשוב על זה ואגב ציינתי שהיא נפרדה ממני במהלך סוף שבוע רומנטי בים המלח

אז יש תקווה

היא עוד חושבת על זה. אם אתה אוהב אותה, אל תתייאש, תפעל. תחשוב על הדברים שאולי היו בינכם בעבר וקצת נעלמו, על הדברים שגרמו לה להתאהב בך בהתחלה. הכה בברזל כל עוד הוא חם. אני לא חושבת, לפי מה שאתה כותב, שזה אבוד. לשמור על מערכת יחסים דורש לדעתי הרבה עבודה. אהבה לא נעלמת לה סתם כך יום בהיר אחד. אם האהבה עוד קיימת בינכם, ונראה שאכן קיימת, חסר משהו אחר. מה? קטונתי. תשאל אותה, דבר איתה, זה עוד לא מאוחר. נשים חושבות בצורה שונה מגברים (וזו לא הכללה אלא "עובדה מדעית") למה אתה חושב שכל-כך קשה להבין את בני המין השני? נשים וגברים מדברים בשפות שונות.

ortal_sh

New member
טוב , אז אולי ......

יתכן שהיא חשבה על הפרידה כבר הרבה זמן, ומשכה אותו כי לא ידעה איך להפרד ממך ,או אולי היא מיצאה את הקשר והיא רוצה מישהו אחר, ואולי יש לה כבר מישהו אחר בראש, לך תדע! בכל אופן, אם היא נפרדה ממך , תן לה קצת זמן , אולי היא תתחרט ואולי לא אבל אני חושבת שאין טעם לנסות ללחוץ עליה ותחקר אותה , בסך הכל אתה אומר שאתה השקעת , ויש לך הרבה יתרונות אז היא תבין את זה יותר מאוחר ! אני חושבת שתתן זמן קצת גם לעצמך , תנסה להיות תמיד עם חברים , כדי לנסות להתגבר על זה , ואם היא תחזור, מה טוב! אם לא תחפש מישהי אחרת. אורטל

IRONHEART

New member
היא היתה מיוחדת

היא באמת חשבה על זה הרבה זמן ככה היא אמרה לי ות´אמת לאחרונה היתה לנו תקופה לא קלה אבל בדיוק עכשיו יצאנו מזה ואני הרגשתי שזה רק חיזק אותנו כנראה שאחרי שנה ביחד תמיד מגיע שלב של שאלות מהותיות. אין לה אף אחד אחר בראש או בכלל ואמרתי לה שהיא עדיין חשובה לי ושאני עדיין רוצה שנדבר. עם חברתי הקודמת כשהיא עזבה אותי כל כך שנאתי שלא דיברתי איתה יותר עד היום אבל זאתי כל כך שונה אני עברתי איתה המון וסיפרתי לה דברים שלא סיפרתי לאף אחד אחר איך אפשר פתאום להפסיק לחשוב ולאהוב מישהי כל כך חשובה לך?

ortal_sh

New member
אז....

אולי יש עדיין סיכוי , תנסה לדבר איתה ,להגיד לה מה אתה מרגיש. ואם אתם צריכים להיות ביחד , אתם תהיו - אל תדאג! אני למשל היתי פרודה מחבר שלי אחרי שנה וחצי לחודשיים, הוא לא וויתר עלי נתתי לנו עוד הזדמנות וזה הצליח , חזרנו להיות ביחד עד היום - אנחנו כבר שלוש וחצי שנים ביחד ואני מאושרת איתו! הכל יכול להיות, אל תתייאש ! אורטל

רק עכשיו שמתי../images/Emo23.gif לשם שלך...

לפעמים צריך לתת למזל דחיפה קטנה
אל תוותר עליה. דבר איתה. דבר איתה. דבר איתה. אני חושבת שאין לך מה להפסיד. דבר איתה עכשיו ואולי שוב בעוד חודשיים, אל תתן לה ללכת במחשבה שלא היית מוכן להלחם על הקשר שלכם.

IRONHEART

New member
אולי זה לא נכון עכשיו

אבל יש לי פתאום דחף לאיזה "סטוץ" משהו חד פעמי מעין נקמה מעוותת עליה אני יודע שזה לא טוב באמת בשבילי כעת ולא הוגן אבל זה מה שעולה לי בראש.

H20

New member
כמה בוגר!!!

החברה שלי זרקה אותי= בוא ננקום בבחורה שלא מכירה אותי ו/או אותה! כמה בוגר. חוץ מזה, ברגע שהחברה שלך תשמע על הסטוץ, היא מיד תבין מה היא הפסידה ותחזור אליך. לסיכום: תבכה, תצעק, תקלל- אבל אל תעשה שטויות, שבסופו של דבר יפגעו בך ובבן-אדם תמים.

gilgili

New member
אי אפשר

פשוט אי אפשר להפסיק לחשוב ולאהוב מישהי כל כך חשובה לך. ברור שאי אפשר,אני גם לא חושב שזה הדבר הנכון לעשות עכשיו. אבל מה,היא החליטה מה שהחליטה,וכמו שאמרת,היא גם חשבה על זה קודם,וכנראה שזה מה שהיא חושבת שנכון בשבילה,שוב-בשבילה,אתה לא בתמונה. תנסה לחכות ולראות מה קורה,יכול להיות שהיא תחזור בה ויכול להיות שלא,צריך להיות מוכנים לכל האופציות, מה שאני מציע-תשמור על עצמך חזק עד כמה שאפשר,עכשיו אתה חלש והאופצייה לחיות בלעדיה נראית אולי קשה במיוחד,אבל זה אפשרי ואתה צריך לשדר את זה שאתה יודע שזה אפשרי,שאתה יכול וגם מוכן להמשיך לבד. הכי חשוב-תהיה חזק.

H20

New member
קשרים יכולים להיגמר, אתה יודע

לא כל מערכות היחסים נגמרות בחתונה, וגם חלק מהנישואים מסתיים בגירושין. הייתם ביחד למעלה משנה, אבל הקשר כבר לא מתאים לה- אולי היא כבר לא אוהבת אותך כמו פעם, אולי משעמם לה, אולי היא רוצה להיות לבד. מה שזה לא יהיה, זה לא אומר שהיא מתוסבכת. למען האמת, כבר נמאס לשמוע שאנחנו מתוסבכות.

IRONHEART

New member
אתן כן

נשים הן כן מתוסבכות אחרת כל זה לא היה קורה ,היא היתה מדברת איתי על מה שהפריע לה על איך שהיא מרגישה ,אני יודע שלא כל קשר מועד לחתונה אבל לא ציפיתי לזה ככה . אני לא בן אדם שביר ,אני דיי חזק מבחינה נפשית רגשית אבל היום לאחר המקלחת פשוט התקפלתי מכאב ובכיתי כמו תינוק בשקט שלא ישמעו . קבענו שנמשיך לדבר כשנפרדתי ממנה ,אין לי מושג מה אני אגיד לה אבל אני עדין רוצה אותה בחיים שלי תאני לא יכול בלעדיה ככה פתאום. מה שבטוח הלילה אני הולך לשתות והרבה .

H20

New member
אתה צודק!../images/Emo122.gif

אנחנו כולנו מתוסבכות, נוטשות, פוגעות. ואתם, הגברים, ללא יוצא מהכלל, לעולם לא עוזבים, לא מכאיבים, לא בוגדים! החבר שלי לשעבר לא בא אלי אחרי שלוש שנים, לקח את הספרים שלו, את ה-DVD שלו, והשאיר אותי בוכה והמומה ומרוקנת. ונחש מה- אחרי שבוע וחצי(אני לא מגזימה) כבר היתה לו חברה חדשה! אבל מה, אתה צודק- כולכם בסדר.

IRONHEART

New member
אני מצטער

אבל לא התכוונתי לפגוע אבל דבר אחד שגיליתי הוא שאתן פשוט חושבות בדרך הרבה יותר מורכב מגברים אצלנו דברים בדרך כלל הם שחור ולבן אצלכן יש גם הרבה אפור. חוץ מזה עברו כבר 9 ימים וחזרתי מהבסיס ואני עדיין בלי תשובות כל מה שאני רוצה לדעת זה למה ולו רק למען מערכות יחסים עתידיות.

דבר אחד לי אלייך - אל תוותר!!! ../images/Emo91.gif

וזו המלצה חמה!!! יש לנשים את הקטע הזה שהן חושבות שהן יכולות לנהל את העולם לפי מה שהן רוצות. יש להן מין קטע כזה שבחור פשוט שבו מבחורה אז הן חושבות שהוא עושה הצגה. לי היה משבר עמוק מאוד עם חברה שלי, היה לנו פיצוץ-על, אני מודה שזה היה באשמתי, והיה לה לחצים מ-1000 כיוונים לעזוב אותי, אבל אני לא ויתרתי. אתה יודע למה? כי אני אוהב אותה. חוץ מזה 24 שעות זה עוד כלום...

ליאן.

New member
ואללה.. מוזרות..

הן חושבות שהן יכולות לנהל את העולם לפי מה שהן רוצות.. אתה יודע משהו.. בוא ניקח את הטענה שלך ונחשוב שאתה צודק, אבל בתמורה כבד את האישה ואת רצונותיה ואל תכפה את הדעה שלך (כדי שלא נחשוב שאתה יכול לנהל את העולם לפי מה שאתה רוצה). הולך ?

למעלה