נטובי..

אתינקוש

New member
נטובי..

קח תרגיל יותר מעניין משלך. במקום לספר לי מה אתה, ספר לי בבקשה איך העולם שסביבך היה יכול להיות בלעדיך- איך המשפחה שלך היתה נראית אם אתה לא היית שם? השיעור שלך בישיבה? החברה שסביבך היום.. ועוד דברים שהיו שונים מהותית אם אתה לא היית שם. והולכות להיות לי עכשיו כמה שעות מסייטות איפושהו, יהיה נחמד לפחות לצפות להודעה כשאחזור. ערב חם ובטוח.

מממ.. שאלה חמודה..

אם היה נטובי ולא טובי? (כתבת נטובי בכוונה? ) אז.. דבראשון.. אם הכל היה בדיוק אותו דבר רק בלעדי.. ובכן.. החיים היו נראים די מוזר.. כלומר.. הודעות בפורום היו נכתבות כאילו הן מגיבות על משו לא קיים, אנשים היו זזים הצידה ומבקשים סליחה מהאוויר ואמא שלי היתה כולזמן כועסת בלי להבין למה ועל מי. עכשיו (א.ק.א. דברשני) אם היינו מנרמלים טיפה את השאלה.. אז בלי רצון להלחם בסטיגמת ה"בשורות טובות".. בקטע של משפחה וחברים אנל`א חושב שזה היה משנה משהו.. ולראיה - החודשים האחרונים. שבתות לא הייתי בבית, בקושי דיברתי עם חברים ולא נראה שזה הפריע למישהו. דכאוני משו? חושבשכן.. אבל מלסות.. כך אזה. למה? אצלך יש משו מיוחד?

אתינקוש

New member
המטלה היתה קלה מידי

תנאים נוספים למטלה: 1) כנות. 2) בלי לעג עצמי. 3) חובה לספר גם על קטעים בהם חסרונך יהיה ניכר לרעה. (ואל תגיד לי שאין. כי אנ'לא אאמין לך) וכן, ברור שחייכתי מאוד מההודעה שלך. אבל אתה לא צריך להוכיח לי שוב ושוב שיש בך שנינות ושאתה יודע להיות ציני. ז'תמורת, כיף שגם זה נמצא בהודעה, אבל פה, בשאלה הזו, רק כתיבול.

למעלה