נטאקשן

eyal63

New member
נטאקשן

רפי שלום, אני חייב לספר לך מה היה לי עם חברת "נטאקשן". החלטתי להיכנס לאתר שלהם ולרכוש טלפון אלחוטי + משיבון של חברת גלקסי. רכשתי וקבלתי את המכשיר הבייתה אך לדאבוני מכשיר הטלפון לא עבד כראוי. הבעיה הייתה שכשאר היו מתקשרים המכשיר לא קלט את הצלצול + המשיבון לא עבד. התקשרתי לנטאקשן והם אמרו כי יחליפו את המכשיר. בפעם השניה - אותה בעיה! שוב התקשרתי לנטאקשן והם הפנו אותי לחברת גלקסי על מנת שינסו לאתר את הבעיה דרך הטלפון, אך כמובן שלא הצליחו. החליפו פעם שלישית ושוב - מכשיר הטלפון לא עובד! הרמתי ידיים והחלטתי לבטל את העיסקה. בגלקסי הציעו לי להוסיף 58 ש"ח ולקבל מכשיר מדגם אחר. מאחר ומדובר היה בסכום לא גבוה החלטתי לעשות כן וכך בפעם הרביעית קבלתי מכשיר טלפון אלחוטי עם משיבון שלמרבה הפלא עבד! א ב ל !!! לתדהמתי גיליתי כי המכשיר החדש שקבלתי הינו מכשיר משומש! יד שניה! ואיך גיליתי? בפתק הקטן שמוצמד לטלפון מתחת לפלסטיק שקוף שם נהוג לרשום את השמות בחיוג המקוצר היה רשום שמם של סבא, סבתא דודה של משהו שכבר השתמש בטלפון וכנראה החזיר אותו אולי בגלל שהייתה בו תקלה או משהו... לך תדע. אז ראשית, איזו חברה מכובדת מרשה לעצמה למכור לאזרחים תמימים מכשירים משומשים ולהציג אותם כחדשים? שנית - מי שהתלונן בפורום כי האריזות שלהם עלובות, פגומות, או לא ארוזות בכלל, הרי לך רעיון לסיבה הזו. החזרתי להם את המכשיר לאחר שהבטיחו שיזכו אותי במלוא הסכום - עברו חודשיים ועדין לא קיבלתי את כספי חזרה!

למעלה