נחת רק נחת

נחת רק נחת../images/Emo9.gif

עברית 100 קריאה 100 כתיב וכתב 100 חשבון 95 תפילה 100 דינים 100 הנדסה 100 אנגלית 100 הבנתם את הרעיון? הפשוש קיבל תעודה ראשונה של כיתה א' 17 מקצועות 14 מאיות 95 פעם אחת ו90 פעמיים נחת רק נחת עברה עלי מא ז שראיתי את התעודה (לא שציפיתי למשהו אחר) איבחן למחוננות נצטרך לעשות לבד אם אנו מעוניינים לאבחן אותו השנה לא אושר איבחון דרך בית הספר והמורה לוחצת לאבחן - אני בדילמה - לא רע לו בכיתה עברית הוא כבר בספרים של כיתה ב' חשבון נשארו לו עוד 3 חוברות הוא מסיים את שבילים לכיתה א' - הוא חברותי מקובל פופולרי - לא יודעת נראה לי די מיותר לאבחן השנה באופן פרטי - לדעתה של המורה הילד מחונן חבל לפספס שנה

Navva

New member
באמת רק נחת

לגבי האבחון, מה יתן האבחון בכיתה א'? הקפצת כיתה? יש מסגרת מיוחדת למכוננים? לדעתי בתור ילדה מחוננת (וונדער קינד, הוונדער הלך הקינד נשאר), אם לנתנאל טוב בכיתה והוא לא מתוסכל, חבל לתרתר אותו. לבי"ס יש גם חשיבות חברתית. היכולת להבין שלא כולם כמוך לטוב ולרע גם חשובה. מה זאת אומרת בספרים של כיתה ב'?

ספרים של כיתה ב'

במקום להדליג כיתה (מה שרצו לעשות) הוא לומד בספרים שמיועדים לכיתה ב' מדובר בעיקר על עברית חשבון היא בולמת בכוח את ההתקדמות שלו וגם שם מה שהם לומדים הוא בתחלס יודע כלומר הם לא מחדשים לו כלום לגבי האיבחון - מדובר בהעשרה בעיקה שהוא מקבל פעם בשבוע בשעות אחה"צ + יום לימודים אחד במרכז (למיטב ידיעתי שניהם מרוכזים באותו היום למנוע טירטור מיותר של הילד וההורים) בעיר שלי יש מרכז למחוננים ששמעתי עליו הרבה המלצות הקפת כיתה כפי שרשמתי - הנושא עלה ואני הטלתי וטו מהרבה בחינות בעיקר ריגשית וחברתית פחות לימודית

pf26

New member
איזה כיף

בכיתה א' נותנים ציונים מספריים? אצלנו נותנים הערכות מילוליות ("קריאתך שוטפת/מצרפת/ אתה מבין את הנושא...") וחשבתי שככה זה בכל היסודיים בכיתות הנמוכות - ככה זה בכל בתה"ס שאני מכירה ואני מורה, אז אני מכירה די הרבה.. לגבי אבחון - אם המורה ממילא מעשירה אותו בכיתה ואפשר לסמוך גם על המורה בשנה הבאה, אולי האבחון באמת מיותר. הרי לא תקפיצי אותו כיתה, ואפשר להכנס לחוגי העשרה וחוגי מחוננים גם ללא אבחון שתעשי. למיטב ידיעתי כל מקום מאבחן לבד את התלמידים שמבקשים להצטרף(אבל אולי גם זה שונה במגזרים השונים?).

../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifמה קורה? נרדמתם?

אצלנו כרגיל שגרה אני עוברת פיזיותרפיה - צוואר כתף יד ימין הצאצאים מקוררים (כרגיל) החצי למרות הל עומד בפני ניתוח נוסף שאולי זה מה שיפתור את הבעיה בכליה שלו אחת ולתמיד כמו שאמרתי - שגרה...

טילי2

New member
לזה את קוראת שגרה?

נקווה שבמהרה הכל יהיה רק זכרון טורדני במקצת אבל לא מורגש.

למעלה