נחתתי

נחתתי ../images/Emo160.gif

חזרתי מעסקי בארה"ב ומכסיקו עייף ומרוצה . אבל מה יהיה כאן הסוף ? סה"כ שבועיים לא כאן ואיזה רשימה הצטברה . פיגוע בכרכור כל כך הרבה נפגעים , עוד פיגוע באריאל ועוד אחד בחרמש . ממשלת אחדות שמתפוררת ממש בשעות אלה היום והכל אנטריגות ונפיחות עצמית אז מה ויש מצב בטחוני כל כך רעוע אז מה ויש מצב כלכלי על הפנים אז מה ומצב המדינה כל כך רדוד העיקר ויש משחקים ומאבקים פולטיים . יסדרו לנו בחירות בתחילת 2003 , יוציאו מיליוני שקלים על תעמולות , במקום שהכספים ינותבו למעוטי היכולת יחגגו בעלי היכולת . היום אני למעלה מחר אתה למטה עולם כמנהגו נוהג . ממש נשמט כמעט ממוחי , ההסתדרות עדיין משמיעה קולות איומים להשבתת המשק כולו , האמת התפללתי בדרך לנמל התעופה קנדי בניו יורק שיו"ר ההסתדרות יתחשב בי ולא יסגור את השמים למדינה כי רק לפני כשנה ומחצה אכלתי אותה בגדול בגלל אותה השביתה . נתקעתי באירופה שלושה ימים ( כן ההסתדרות לא שילמה לי פיצוי ) מזל שיש גם מעט הנאות וגאווה במדינתנו הקטנה . הנה קחו למשל את ההישג של מכבי חיפה בכדור רגל , ניצחו את מנצ´סטר יונייטד הגדולה , אז יגידו מבקרי התקשורת , נו לא חוכמה חכמים על הרכב חסר אז יגידו ! כאן בפורום , הענינים זורמים , כותבים הותיקים וגם החדשים , אבל למה ? למה שינו את הרקע לצהוב ? גם ככה העיניים מתעיפות ! טוב חברים , עכשיו אהייה כאן לפחות עד תחילת השנה האזרחית , לפני שאמריא למסע הבא , לילה טוב , יהונתן 38 .

ברוך הבא...

פעם הבאה שאתה חוזר תשתדל לא להזכיר את הרע... תחשוב חיובי.... קרו כאן גם דברים טובים. לילה טוב

אז זהו...

ניסיתי לחשוב ושוב חשבתי... ו...לצערי אין
אבל בטוחה שיבואו ימים טובים יותר. קבל
זה בטוח משהו טוב.

ברוכים השבים !!!

גבר אחד חזר מהמזרח הרחוק. אשתו שואלת אותו: "הבאת לי משהו ?" "אני מקווה שלא..." ענה לה...

למעלה