נחש צפע!

Kingomri

New member
נחש צפע!

רז ואני היינו חברים חודש. בשבת האחרונה הוא זרק אותי. בחצות הלילה. בטלפון. "אני מרגיש שאתה אוהב אותי יותר מאשר אני אוהב אותך; לי זה לא מפריע; רציתי להגיד לך את זה כבר לפני שבועיים, בקפקא; וואו, שבועיים אתה סוחב את זה איתך?; לא. עוד מלפני; רגע, אז כל הזמן הזה שהיינו ביחד לא רצית אותי באמת? די. איזה עיוור הייתי, לחיות חודש באשליות; אני מצטער; אני עדיין אוהב אותך" כמה דקות לאחר מכן, בדמעות היסטריות "למה אמרת לאלי שאתה לוקח בחזרה את התודות שלך?; כי ככה אני מרגיש כרגע; אני עדיין אוהב אותך" אז למה, אתם שואלים? גם אני שואל את עצמי לשנינו היה קשה השבוע. במיוחד שהמשכנו לדבר אחד עם השני כאילו כלום, ובמסיבה בתיאטרון הוא נורא רצה להפגין זוגיות נהדרת. אבל הוא קצת השתכר והלך לשחק עם ילד אחר... אין דבר כזה זוגיות. אתה יכול לרצות להיות הכל לאדם אחד, ולקבל בוקס לעין. אפשר להשבר, אפשר להגמר, אפשר להתעלם, אפשר להתקיים. היום, שזהו הלילה הארוך בשנה, לפני שנה, עוד מישהו שרציתי נפנף אותי לרצפה. אני זוכר איך יצאתי מהאוטו שלו והתחלתי לבכות. רציתי לשנות את עצמי בשבילו, רציתי להשתנות אחריו. רציתי שינוי. אני עדיין רוצה אבל עד אתמול לא בכיתי, ולא כאבתי, ולא הרגשתי כלום יש מי שיגיד שהתבגרתי, יש מי שיגיד שהתחזקתי. אני חושב שנאטמתי. וכמו במלחמה שתבוא עלינו לטובה, אני נכנס לחדר האטום שלי. שם את המסיכת מגן, ונושם אויר דרך מסננת. שנית מצדה לא תיפול

עודד א

New member
(הצצה קטנה לראש שלי...

באותה דקה שקראתי את ההודעה הזו) אני - אני חייב לשלוח לו
עודד - די כבר עם החיבוקים האלה, בחייך. אני - אבל אני כל כך מבין מה עובר עליו עכשיו. עודד - אז אולי תכתוב "יהיה טוב, עומרי, תהיה חזק". אני - בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה. עודד - רגע, רגע, רגע, אתה רומז שאני לא רגיש? אני - לפעמים אתה יכול להיות כזה ילד, אלוהים. מה הבעיה עם קצת
??? זה בכל זאת הפורום של מאי, אנשים יבינו את השפה... עודד - לירוי כל כך ירביץ לך...
. אני - טוב די, תן לזרוק מילה טובה: עומרי יקירי, זה כואב אני יודע. זה לא עובר כל כך מהר... עודד - תחזור לשוק, תזיין כמו שפן, החופש קוראאאאאאא לך. אני - שתוק עודד, יא טמבל. עומרי, קח את הזמן שלך לאט לאט. אז מי צריך זוגיות כשיש פיצול אישיות ????

Liroy25

New member
עמריקי

לתת לך את נאום ה"יש עוד הרבה דגים בים" אני לא אתן לך, טיפשי ולא עובד. אין לי הרבה מה להגיד כי את אשר כתבת כאן, הוצאת ברגע של כאב. להפרד זה כואב, אבל אם זה קרה סימן שזה היה צריך לקרות. ראבק, עם הבחור כבר שבועיים לא מספר לך שהוא מיצה את הקשר אז באמת טוב שזה נגמר! אתה ילד יפה ומיוחד, ברגע שתלמד לראות את עצמך כפי שאנשים סביבך רואים אותך אולי תבין כמה דברים! אוהב אותך המון

shine on

New member
ילד שמש

כל כך רציתי בשבילך שתגע בקשת בענן שהיית איתו ונגעת ופתאום היא נעלמה כך בהפתעה ...כל כך רציתי בשבילך שלא תיגמר לעולם....כי ראיתי אותך מזה זמן רב עם חיוך שלא נגמר ומצב רוח נפלא וכאן בא האבל....אבל זה עדיין לא אומר שום דבר ואתה עדיין תשאר אותו אדם רגיש, אציל נפש ומקסים כפי שאתה...גם אחרי משבר כזה או אחר...אדם שלא צריך להשתנות בשביל אף אחד אחר...אדם בפני עצמו שרק יתרום למי שנמצא איתו.... מאז שהכרנו אני מנסה להבין את כל אורח החיים בקהילה
שבה אתה נמצא וקשה לי אבל בסופו של דבר אהבה
זו אהבה גם אם היא בין סטרייטים או בין הומואים זה רגש זה רצון זו כמיהה שמרגישה נפלא ברגע שהיא שם ומנקבת לבבות
ברגע שהיא איננה וגם כח רצון להמשיך הלאה שאני יודעת שיהיה לך אותו ברגע שתאזור אומץ להמשיך....אני יודעת שאתה לא רוצה אני יודעת שאתה חושב שלאף אחד לא אכפת ומי שנפגע כאן זה אתה אבל...כן עוד אבל אחד...זה יבוא וזה יבוא שוב בגדול....וטוב יותר ועד אז אתה תמשיך לחיות, לנשום, להיות אתה....כי גם כשנמצאים יחד עדיין כל אחד הוא עולם ומלואו ואתה תמשיך להחיות את העולם שלך כי הוא זה שיפריח אותך
ואת מי שיהיה איתך בעתיד המאוד קרוב אני מקווה....
שלך ....

Kingomri

New member
דקה ל...

יודע לכתוב כותרות מפוצצות, ומונולוגים מרעישים. להוציא החוצה את הכאב, ואת המסר להפנים. יודע לרשום שלוש נקודות... יודע אוצר מילים. יודע להקליד סינופסיס מרשים לסרט שלי על החיים. אבל אם יש משהו שאני יודע, שאני לא כל כך טוב בלרשום זה תגובה למגיבים אז כל מה שיש לי לומר זה תודה לכמה אנשים יקרים שעשו לי חיוך על הפנים (ואני נותן את העתיד הקרוב, לכל מי שעוד לא ניסה, להצליח) מנשק אתכם אל תוך הלילה, הלילה הארוך בשנה. שלא ייגמר לי

shirhayam

New member
רמז?

נראה לי שזו הפעם הראשונה שאני מגיבה למונולוגים המסעירים שלך בפורום הזה ונראה לי שכדאי לך לא להתרגל כביסה נקיה, מלוכלכת, אני משאירה על כוס קפה וסיגריות - והרבה סיגריות אז מה עוד יש לי לרשום לך יקירי? מה עוד אני יכולה להוסיף למילים ולהרי המילים ולגבעות המילים שכבר הקדשתי לך, שירים, מונולוגים לא קטנים, ושיחות ארוכות פנים מול פנים?.... אז מה עוד יש לי לרשום? שאני אוהבת אותך, כמו שהרבה זמן לא הקדשתי אהבה לבן אדם, לאהוב, למישהו... טוב אני קצת מגימה - אבל כן, אני אוהבת אותך... מוזר אני אומרת, איך אני מסוגלת להתחבר ככה לילד? האם אתה ילד? אז מילה אחת כתשובה: לא!! לא שאתה לא ילד, אתה מעל הכל חכם, פיקח - ושחקן!!! ולא רק שחקן, אתה כבר יודע לעשות את ההשוואה, פשוט תתאר לעצמך את השחקן הכי טוב בעולם - אתה עולה עליו באלף מידות... אמרתי לך פעם מה אני אוהבת בבן אדם נכון? שנינות, מילים, משחק - ופדניטות!!! ובאמת שאת כל אלה לא חסר לך... למה אני אומרת את כל אלה? במקום להתמקד במה שרשמת כמה הודעות מעל? מפני שאם תדע לראות את מה שאני רואה (יישר כח לירוי, המילים שלך קלעו בומבה) אז תבין, ותדע להשכיל - מעבר למשחק - להיות אתה! ומעבר למחשבה שאין חיים אחרי הלילה הכי ארוך בשנה, ומעבר לסרטים ולמחזורי המילים, ולשירים...אז תראה שאתה - הכי הכי - ושאתה מסוגל להכל!!! והדוגמא הכי טובה נשארת בין שנינו - אצלך - כשאתה פתאום רואה שכישוריך לא נעלמו בלילה אחד - בו מצאת לך מישהו לאהוב, שאתה מסוגל להפיל הרים - ולא סתם להפילם אלא בחבטה עצבנית לריצפה, כשהשמים בוכים!! אזזז יאאאאלה?? יאאאאאאלה!!!!!!! תרים את האף למעלה - הכי למעלה שאתה יכול!!!! אתה תותח - אין אין עליך, מתה עליך, אתה הגדול מכולם....... שלך אוהבת עד השמים יפה התכלת שירה

Eli OlympuS

New member
בא לי לצטט שיר, אבל לא

אז אני לא אעשה את זה אבל כמו ששירה אמרה, אין אין עליך, מת´ה עליך, אתה הגדול מכולם ואתה שחקן שחבל על הזמן כל פעם אתה משחק בי כמו סביבון :) (כן בא לא בא כן בא לא בא) הפעם גם היית מקורי נתת לי לדבר איתה והיא "כאילו" אישרה שאתה נשאר בבית ללא שום כוונות לצאת החוצה יפה, אתה מתקדם ומחכים
ואתה !~ אתה ה-שחקן. אין יותר טוב ממך בתחום הזה אתה הכי טוב שיש :)

spainbar

New member
"שנית מצדה לא תיפול" ???

עומרי, יש לך את היכולת המדהימה לבטא בכתב את מה שאני לא מצליח להבהיר לעצמי בראש, אתה מצליח לצעוק ולבכות בכתיבה, בעוד כשאני (כמו אלו לפני) מנסה לשבת ולכתוב כמה מילות עידוד, זה תמיד יוצא קצת צורם, קצת לא במקום - כי הדבר שבאמת רוצים לעשות זה לתפוס אותך חזק ולחבק, אולי לבכות קצת איתך כדי שתוציא הכל... (לא ייאמן איזה סנטימנטלי נהייתי) "If you knew who you are - that you are the most magnificent, the most remarkable, the most splendid being God has ever created - you would never fear. For who could reject such wonderus magnificence ? Not even God could find fault in such a being." אתה לא מצדה, ולא נפלת !!! תדע מי אתה, ואם תשכח אז יש פה מספיק אנשים שישמחו להזכיר לך, }{ ס´

shirhayam

New member
גם בלונדיני

גם חתיך, גפ יפיפה וגם מצליח לבטא עצמו בכתיבה כשהוא רוצה אפשר לבקש אותך מההורים? }{

spainbar

New member
רגע

את הקטע באנגלית ציטטתי מתוך "Conversations with God", את הרגשות שלי אני עדיין לומד לבטא. ס´

shirhayam

New member
לא משנה איזה ציטוט זה

השאלה עדיין בתוקף!!! אפשר לבקש אותך מההורים???? :)))))))))(פנטזיה):)))))))))

daniel365

New member
אז זהו שלא.... ../images/Emo11.gif

אמנם אין לי זכות ראשונים
על היפיוף הבלונדיני
אבל יש לי פריבלגיות
!!!! לא נותן ביסים לאחרים
!!!!!! אין עד הודעה חדשה אין השאלות של הסרט "הבלונדיני המרקד"
!!!! אני.

shirhayam

New member
אילו הייתי בחור

יא בי די בי די בי די בי די בי די בי די בי די בי דםםם

daniel365

New member
כן אבל את לא.... ../images/Emo68.gif

ויש כאלו שכן (ואפילו הרבה)...
ולפי האמרה הידועה: "ברוך שלא עשני אישה"
מבינים למה טוב הדבר אחרי שנמצאים בתיאטרון ליד הבחור הבלונדיני...
אני.

אביעד21

New member
זה רק לטובה

נכון, עוד משפט קיצ´י שאפשר להגיד תמיד, אבל כשחושבים על הדברים באמת מבינים עד כמה הם נכונים. אומנם אנחנו בני אדם ואת הקיום שלנו אף פעם לא נבין אבל דבר אחד הבנתי ומכל מלמדי השכלתי וזה להישאר חיובי. לא משנה באיזה תרבות ולא משנה במי תבחר כולם דוגלים באותו דבר - באושר. . . אני מזדהה איתך בכאב שלך - גם אני עברתי את אותו הדבר עם הטלפון, אבל זה לא סיבה להתחיל להיסגר אל העולם - כי מי שנסגר אל העולם, העולם נסגר לפניו, ואת זה אנחנו בד"כ כלל משכילים להבין לאחר התקופה הקשה. כבר אמרתי בפורום פעם שאתה תמיד יכול לדעת מה אתה ואתה אף פעם לא יכול לדעת מה קורה אצל האחר. אין מה לעשות אנחנו עדיין לא קוראים מחשבות אבל,לקחת ולהפיל הכל על הזוגיות זה הדבר האחרון שכדאי לעשות. במקום כל זה - תחשוב שהכל זה לטובה ולא סתם קורים לנו דברים בחיים. העיקר זה ללמוד מהנסיון ולשנס מותניים ולמשיך. אומנם הרבה אני לא מכיר אותך - אבל אני יודע שאתה בן אדם שמח - ואת זה לא יכול אף אחד לקחת ממך - זה מספיק בשבילך. לא צריך להיות לחוצים למרות שגורם הזמן פה הוא מכריע, אבל מה לעשות לחיים יש תוכניות משלהם, ולתוכניות האלה יש גם לו"ז משלהם. אל תעניש את עצמיך במעשים של אחרים, תחייך, אני מבטיח לך שהכל יסתדר. . .

Eli OlympuS

New member
אני לא אתן לה ליפול...

ואתה לא צריך להיאטם. אני יודע שזה כואב לך בעיקר, לי גם קצת אם תיאטם הרגשות שלך יישארו בפנים וזה לא בריא. בכלל לא בריא. אולי פשוט תשים חומה ושומרים ? יש לי כבר רעיונות לשומרים.... : שירה-ים אליאו-לימפוס דיאנה-נה-נה-נה-נה ועוד ועוד אנחנו נסנן עבורך את הבררה ונגן עליך, כמו פולניות טובות..

למעלה