נחש נחשה ונחשון

נחש נחשה ונחשון

שלום לפורום, חידת היום: נחש נחשה ונחשון חצו את הכביש חצו, וחצו, עד שהגיעו לצד השני. הנחש ניגב את הזיעה עם המטפחת ואמר "ברוך השם שארבעתנו חצינו בשלום את הכביש" החידה: למה אמר הנחש ארבעתנו?
יום טוב לאנשושים ישנוני כי ציווני חירות

Mוניk

New member
זה חנ"ש עממה לך תדע מה עובר לו בראש

ב´ ראיתי כבר נחש עם שני ראשים ג´ אולי נחשון זה תאומים סייאמים ד´ אולי הנחשה בהריון ויש לה רק עובר אחד העיקר יש פה נחשים סה עדיף על סלעים ואבנים עממה שנוניק בוקר טוב
מוניק

ב ני

New member
אורח לרגע מנסה את מזלו

ותוהה שמא עבר אוטו וחצה אחד מהם לשניים ???

tairon

New member
צי וצו ולנה נשאלת השאלה למהההה?

4 אני יודע.. ארבעעעעעע אני יודע...... נחש נחשה ונחשון חצו את הכביש ועליהם משא(ית) יקרה ערך בדמות של סלברטיזית ידועה בעולם וגם לא פחות חברת כנסת תוצרת חו"ל.. והיא לא אחרת מאשר ציצולנה... ולמה הם אמרו ברוך השם חצינו את הכביש בשלום.. טוב זו קושיה שקל לענות עליה.. ציצו אמרה להם בחיאת הציצ שלי לא נעבור בשלום את העציץ זורקת על שלושתיכם... אההה אהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טאKילה

New member
הוא התבלבל...

מה לא טועים במדינה הזו? הנחש היה סנילי לרגע היו איתו רק נחשה ונחשון

tairon

New member
כאן זוהיר בלבול.....

בדיווח ראשוני מאזור התרחיש אתה שומייע אותי שם באולפן????? הלו אני בשידור??? הבלתי יאומן קרה פה ועכשיו שלושה נחשים חצו את הכביש ומשלושה הפכו לחמישה הסודית... רגע אני לא רואה טוב... אני מתקרב לאירוע... אויי סססססססס... הוכשתי ע"י חמסה נחסים איזה חנס אני

והתשובה הנכונה היא.......

"מה לנחש אסור לטעות" וענתה נכונה...טאקילה. היה אגב, גם מי שאמר לי פעם שה´ (זוכרים "ברוך השם") עבר עם הנחשים. ישנוני כי ציווני חירות

טאKילה

New member
וואוו כל הכבוד לי...../images/Emo47.gif

רגע מה הפרס? שניה אני פותחת לכבודי חגיגה----> ואיפה זוהיר בולבול? חחחח

Mוניk

New member
../images/Emo23.gifכפיים לטאקילה../images/Emo141.gif ו.......

לישנוני שהצליח לסבן אותנו שוב שיחקת אותה שנוניקקקקקקקקקק טפי~ עלי גמני פתי אופפפפ חחחחחחחח אבל אוהבת אתכם מואהההה מוניק

למעלה