יעני, בתוך התמונה יש כמה כבישים?
S sapirush1 New member 14/9/05 #23 אולי ../images/Emo3.gif אני לא עומדת בזה יותר הנה עוד רמז הפעם זה פחות מטושטש ואני מזכירה שזה קשור לסאב
אולי ../images/Emo3.gif אני לא עומדת בזה יותר הנה עוד רמז הפעם זה פחות מטושטש ואני מזכירה שזה קשור לסאב
H hellofanickname New member 14/9/05 #24 cant see and i know what it is i just donow how to call it :S
S sapirush1 New member 13/9/05 #18 ../images/Emo54.gif יאללה עוד רמז זה קשור לסאב! מחר אני יעלה תמונה חדשה קצת יותר רחוקה...
S SPFAN New member 14/9/05 #28 היי גמני רציתי להגיד ../images/Emo10.gif זה נראה כזה כמו מרולרקוסטר טייקון
S sapirush1 New member 14/9/05 #29 סוף סוף!! כן זאת רכבת הרים ולמי שלא יודע סאב שונא/פוחד מרכבות הרים הנה התמונה המלאה (זה הדבר הכי טוב שהצלחתי למצוא)
סוף סוף!! כן זאת רכבת הרים ולמי שלא יודע סאב שונא/פוחד מרכבות הרים הנה התמונה המלאה (זה הדבר הכי טוב שהצלחתי למצוא)
D Dorin555 New member 14/9/05 #30 חחחח וואלה../images/Emo6.gif 1. יפה 2. טוב לדעת שהוא מפחד מרכבות הרים
B below the bed New member 15/9/05 #31 אני חשבתי שזה ספטגי מפלצתי זה היה ספגטי רצחני שנוהג להתריד אותו בלילות ולשסע את גרונו. ואז שהבנת תלפטי שאני חשבתי על זה את בנית מהספגטי רכבת הרים מזויינת שעושיה מספגטי מוטנטית
אני חשבתי שזה ספטגי מפלצתי זה היה ספגטי רצחני שנוהג להתריד אותו בלילות ולשסע את גרונו. ואז שהבנת תלפטי שאני חשבתי על זה את בנית מהספגטי רכבת הרים מזויינת שעושיה מספגטי מוטנטית
S sp rock New member 16/9/05 #33 חחחחח זה מזכיר לי את הקטע הזה שהם היו בלונה פארק כזה עם פלינק וזה עשה לי חשק לעלות על רכבת הרים ופייר צרח holly shiiiiiiiiiiiit חחחח זה היה קורע
חחחחח זה מזכיר לי את הקטע הזה שהם היו בלונה פארק כזה עם פלינק וזה עשה לי חשק לעלות על רכבת הרים ופייר צרח holly shiiiiiiiiiiiit חחחח זה היה קורע