נחש מי

sapirush1

New member
נחש מי ../images/Emo35.gif

זוהי פינת העיוותים השבועית שהתחילה שבוע שעבר והפעם כל מי שישתתף ויזהה נכון יזכה בנקודות!
החוקים: 1. בשום פנים ואופן אסור לכתוב בשירשור! 2. כל התחרות היא במסרים בלבד 3. ניתן לשלוח את התשובות עד יום שבת והתוצאות יתפרסמו ביום ראשון או שני
מה עושים? בהודעות הבאות יופיעו שני עיוותים אתם צריכים לנחש מי מופיע שם (בכל אחד יש שניים מחברי הלהקה) ומאיזה קליפ לקוחה התמונה
הניקוד: על כל עיוות ניתן לקבל עד 2 נקודות. כלומר מי שעונה נכון על שני התמונות זה 4 נקודות. עכשיו בגלל שיש שני דברים שאתם צריכים לזהות אז טעות באחד מהם תעלה לכם בנקודה אחת.
לא מבינים? ניתן דוגמה: נגיד שמתי עיוות של דיוויד ופייר מהקליפ איי גאסט אה קיד. אם תטעו בזיהו הקליפ אבל תגידו שאלו פייר ודייויד תזכו בנקודה אחת. אם תגידו למשל שזה פייר וצ'אק ותצדקו בקליפ תזכו בנקודה אחת. אם תצדקו בשניהם תקבלו 2 נקודות. אני מקווה שעכשיו זה ברור אז הנה לפניכם התמונות.. זכרו זיהויים, שאלות וכו' אך ורק במסרים אליי!

קרניjack

New member
../images/Emo18.gif לא לכתוב בשירשור מובן!?!?

אחרי שספיר טורחת לכתוב הוראות ולהסביר הכל תקראו את זה! ואני חוזרת למי שלא הפנים- בשירשור הזה לא כותבים! איך אתם מצפים שהתחרות תתקיים? בפעם הבאה שזה לא יחזור, אז אני מבקשת ל-ק-ר-ו-א הוראות! מי שלא מבין משהו מוזמן לשאול אותי/את ספיר במסרים.

למעלה