נחש חדש!!!

kingyogev

New member
נחש חדש!!!

אתמול קנית גריי בנדד מבית החיות... הגריי בנדד הוא זכר באורך 30 ס"מ

gaichuk

New member
תתחדש! הוא יפיפה!

אם יותר לי לשאול כמה עולה התכשיט?

tom klein

New member
תחתדש אחי נחש מדהים

אני ראיתי אותם במציאות ( בבית החיות ) והם באמת מדהימים במיוחד האריזונות אגב המחירים נעים מ700 ומעלה שווה תכסף

../images/Emo48.gif../images/Emo72.gifתהנה!!!

יפה מאוד ,אגב מאוד דומה למילק רק עם אפור במקום צהוב נכון ? או שיש עוד הבדלים ,מישהו יודע ? ועוד דבר- איך אני יכול להשיג פרט
כזה ? בארץ אני מניח שאין או שמדובר במשהו מאוד נדיר ואין להשיגו, מה שבטוח הוא הנחש היפה ביותר שראיתי עד היום ממשפחת הקינגים .

רן333

New member
אם לדייק, ה"קינגים" אינם משפחה,

אלא סוג (Lampropeltis) במשפחת הזעמניים (Colubridae). גם המילקסנייקים ל(תת)מיניהם שייכים לסוג הזה. בזמן האחרון ראיתי לא מעט גריי-בנדד קינגסנייקים שנמכרים ב"בית החיות". ראיתי שם יותר ממופע אחד (לנחשים האלה יש מופעים רבים, בהתאם לאזורים השונים שמהם הם מגיעים. מידע על המופעים השונים, ומידע מעניין נוסף, תוכל למצוא ב-http://www.kingsnake.com/alterna/). באשר להבדלים בין הנחשים האלה ובין מילקים - ישנו קודם כל ההבדל הטקסונומי: המילקסנייקים שייכים למין Lampropeltis triangulum, ואילו הגריי-בנדד קינגסנייק הוא Lampropeltis alterna. הקינגסנייקים ה"מצויים", אגב, שייכים למין Lampropeltis getula. אני חושב שבין תתי-מינים השונים של מילקסנייקים ובין הגריי-בנדד קינגסנייק תוכל למצוא הבדלים במראה שחורגים מהבדלי צבע. למשל: נדמה לי שהראש של הגריי-בנדד קינג מעט יותר רחב ביחס לגוף (לי הראש שלהם תמיד מזכיר את הראש של עין חתול חברבר). ישנם גם מאפיינים התנהגותיים שיוחסים בד"כ לגריי בנדד קינגים. מדובר בנחשים שחיים חלק גדול מהחיים שלהם במחילות תת-קרקעיות, וניזונים בעיקר מלטאות שהם מוצאים במקומות שבהן קשה להן לברוח. הרבה מהצאצאים של הנחשים האלה מגלים העדפה ברורה לאכילת לטאות, והרגלתם לאכול גורי עכברים יכולה להיות עניין מסובך. קראתי גם שמשום הרגלי הציד שלהם בטבע (ציד במחילות ובמקומות שבהם אין לטרף לאן לברוח), לפעמים הם מתקשים לתפוס טרף חי בשטח פתוח.

למעלה