נחשים בפברואר??

jlavi2002

New member
נחשים בפברואר??

הייתי עסוק בניקוש עשבים והכשרת שטח למדשאה... כשהרמתי את חפירה שהיתה זרוקה כשבוע זינק מתחתה נחש קטן וניסה להכיש ברור שבטמפ האלו לא היה מהיר במיוחד והרגתי אותו כשנרגעתי מהבהלה....חשבתי שאולי הוא לא ארסי... אורכו כ25 סמ צבע חום זיית ופסים שחורים מזוגזגים לרוחבו! היכן יש אתר עם צילומים?

drorjs

New member
פס שחור בזיגזג על הגב זה צפע!!

והוא הכי מסוכן שיש. אם טוב שהרגת או לא טוב זה כבר עניין לדיון אחר..

סודA

New member
נחש המטבעות שאינו ארסי, דומה לצפע

וקל לטעות. אצל נחש המטבעות המעויינים/זיג זג על הגב לא נפגשים, כלומר יש מרווח קטן בין המעויינים, סימן נוסף, הזנב נגמר במתינות, כלומר צר מאורך, אצל צפע, יחסית, אורך "החידוד" קצר. נחש מטבעות בגינה הוא ערובה טובה מאוד לזה שנחש צפע לא יהיה שם. נחש הצפע פוחד ממנו ומשתדל שלא להיתקל בו.

Rebeccan

New member
../images/Emo7.gif צעיר כזה , לא מסוכן

גם אם מדובר בצפע תגיד, היית עם נעליים גבוהות ? ראית אותו - יכולת פשוט לגרש אותו במעדר למה להרוג ? עכשיו יהיו לך עכברים, יותר עדיף ? פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

itu1

New member
גם צעיר מאד מסוכן ביותר

ולעיתים אפילו יותר מבוגר ואכן רצוי לסלק ולא להרוג אריה

jlavi2002

New member
תודה אבל....

לא מצאתי בקישור של יערה תמונה דומה.... אמרתי במפורש שהפסים השחורים הם לרוחב הנחש ולא לאורכו!!!

סודA

New member
נשמע כמו מוטציה של זעמן מטבעות

ויש הרב כאלו, עם פסים חומים או שחורים לרוחב. ייתכן שאפילו גודל כחיית מחמד וברח או שוחרר על ידי מישהו. במצורף מה שכתבתי קודם, לגבי נחש/זעמן המטבעות ביחס לצפע.

Rebeccan

New member
איזה ראש היה לו ?

ראש משולש וגדול יחסית לגוף ? או ראש בערך באותו העובי של הגוף ? ייתכן ובכלל ראית חנק ולא צפע ולא זעמן מטבעות פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

סודA

New member
תמונות נחשי טבעות שונים

מציע להמתין, התמונות מתחלפות לבד

fireman

New member
אני חושב שיש פורום זוחלים בתפוז

אני בטוח שיוכלו לעזור לך לזהות באיזה נחש מדובר? כמוני כמוך, לא הייתי חושב הרבה ומבצע חיסול ממוקד.

hagiqq

New member
הטוב שבנחשים רוצץ את ראשו ../images/Emo88.gif

תן לו בראש

למעלה