נחשו

Trauma Queen

New member
נחשו../images/Emo11.gif../images/Emo129.gif

סופ"ש דאט רייט!^^
היום הכי טוב שהיה לי השבוע:
היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע:
אמן/אמנית/להקת השבוע:
שיר השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:
פאדיחת השבוע:
קנית השבוע:
בן אדם שעשה לי את השבוע:
תיכנונים לשבוע הבא: שבוע מקסים לכולם!
נעה3>

סופש

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: הכל היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: כלום אמן/אמנית/להקת השבוע: ביטלס שיר השבוע: אין תמונת השבוע: אין ציטוט השבוע: לא זוכרת, כרגיל פאדיחת השבוע: לא הייתה, אני חושבת קנית השבוע: סביח בן אדם שעשה לי את השבוע: יונתן, דה תיכנונים לשבוע הבא: אין

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע:אתמול היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע:כל השאר אמן/אמנית/להקת השבוע:יהודה פוליקר שיר השבוע:"פנים אל מול פנים" תמונת השבוע:>> ציטוט השבוע:אני לפרקו:"הוא מסתכל עלייך כל הזמן.." פרקו:"מי?" אני:"נו באמת...משה שרת!!" פאדיחת השבוע:שתיתי אתמול :p קנית השבוע:המתנה לידיד בן אדם שעשה לי את השבוע:פרקו ודסי תיכנונים לשבוע הבא:לנסות לחיות

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif סופש כיף לכולם. ../images/Emo9.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: שלישי נראלי היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: חמישי T_T אמן/אמנית/להקת השבוע: לד זפלין אולי שיר השבוע: הייט של פליין וואיט טיס תמונת השבוע: מחפשת משהו D: סתם משהו שצילמתי אתמול, משתפרת בצילום ידני D: ציטוט השבוע: מלאמלא XD צריכה להזכר "הלכתי לנשוך כרית, מיד אחזור" נטנט XD "ישלי פסטה בציצי!" הומ חברות שלי XD "זה ציצי ~מצביעה על השיער~ וזה שיער ~מצביעה על החזה~" חברה מסטולה עם ראש כחולT_T "סול הוא כשכצח"ל" דרורD: "המוח שלי מטוגן" דרור P: "למה הורדת את האסלה?" פולי פולי: "זו לא רית! זו דודה שלה!" אני: "סבתא שלך דודה שלך!" "יש לי חברה דמיונית" "איך קוראים לה?" "ריתה" שחר <: אבא: "בשביל ללמוד צרפתית, מה אתה צריך לעשות?" חבר של אחשלי: "לקנות בגט וספר" בארוחתערב זה היה יותר מצחיק>< פאדיחת השבוע: בטח בביתספרT_T קנית השבוע: אין.. בן אדם שעשה לי את השבוע: הומ כל מיני D: נוגע,שחר,מאיה,בל,שירה תיכנונים לשבוע הבא: להציל את הלוקר.

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: אמ, או ראשון, או רביעי, או חמישי חח היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: כל השאר אמן/אמנית/להקת השבוע: הביטלס:| שיר השבוע: Oh darling! של הביטלס! תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: "תגידי, עדן, זין עומד בעזרת ג'לטין?" [חברה שלי
, בצחוק כמובן
] פאדיחת השבוע: אמ, היו כמה חח קנית השבוע: עוד חולצה של הביטלס, עוד פוסטר שלהם, עוד 2 סיכות שלהם וזה:] בן אדם שעשה לי את השבוע: הוא:|
תיכנונים לשבוע הבא:אמ, אין:]

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifיאללה סופ"ש

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: נראה לי רביעי, אני לא ממש זוכרת מה היה השבוע >< היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: נראה לי שישי, כלומר אתמול אמן/אמנית/להקת השבוע: הדג נחש שיר השבוע: בלה בליסימה - הדג נחש תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: לא זוכרת
פאדיחת השבוע: עשיתי בננרה על הראש בלי יותר מידי חימום לפני
קנית השבוע: כלום?
בן אדם שעשה לי את השבוע: לא יודעת תיכנונים לשבוע הבא: קפוארה ומבחנים

Rain must fall

New member
אעאהאע איירון מיידן ../images/Emo99.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: אתמול. היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: יום חמישי. אמן/אמנית/להקת השבוע: קווין. שיר השבוע: Brighton rock - Queen. תמונת השבוע: ציטוט השבוע: שאי: "יא אני בת 16 אני יכולה לעבוד במה שאני רוצה" אני: "נו אז תיהי זונה..! " D: פאדיחת השבוע: המ אין. קנית השבוע: נסטי חח. בן אדם שעשה לי את השבוע: ארז. תיכנונים לשבוע הבא: להפגש איתו וההמ לנסוע לאחותי ובעלה החתיך! D: אגב נועה את לא רושמת פול דברים כמו הדבר הכי טוב והדבר הכי רע וכאלה D:

Trauma Queen

New member
אני לא רושמת כי אני סתומהP:סתםסתם../images/Emo129.gif

לא סתם!אני באמת סתומהXD מישהו צריך לעזור לי לכתוב את הכל פעם אחת ולתמיד ואני אשים את זה על המחשב וכל סופ"ש יהיו את הדברים בדיוק... מישהו מתנדב?D:

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifסופ"ש וזה.

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: יום ראשון, נראלי היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: שישי וחמישי. אמן/אמנית/להקת השבוע: אביב גפן שיר השבוע: אבא תרנגול תמונת השבוע: אוף בא לי לחזור לשם.
*נוסטלגיות* ציטוט השבוע: לא זוכרת פאדיחת השבוע: לא זוכרת קנית השבוע: נעלים, 'ירח מלא' בן אדם שעשה לי את השבוע: אין תיכנונים לשבוע הבא: אין

סופ"ש ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: חמישי אמן/אמנית/להקת השבוע: בוא לבר שיר השבוע: קליפורניה- הדג נחש תמונת השבוע: אין, הכל בפלאפון ציטוט השבוע: לא זוכרת... היה מלא בבצפר אבל שכחתי.. היום אמרתי משו דיי מטומטם: "מה שהיום היה זה לא מה שיש פעם" פאדיחת השבוע: חחח באתי להכנס לשרותים בבית של חברה ואמא שלה היתה שם אז כיביתי לה תאור לשניה קנית השבוע: אממ קופסת סיגריות? חחח בן אדם שעשה לי את השבוע: סאלח שהביא לי היום בוף תיכנונים לשבוע הבא: לשתות שוקו בוף

סופ"ש../images/Emo3.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: רביעי =] היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: חמישי אמן/אמנית/להקת השבוע: ניקלבאק שיר השבוע: פוטוגרף תמונת השבוע: -- ציטוט השבוע: -- פאדיחת השבוע: קרתה
קנית השבוע: -- בן אדם שעשה לי את השבוע: 3 ידידים תיכנונים לשבוע הבא: ללמוד .. לעבוד .. שיעורי נהיגה .. וזהו ..

מה את חושבת על עצמך?ואעאעעא

היום הכי טוב שהיה לי השבוע:מממ שישי אולי. היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע:מממממ אמן/אמנית/להקת השבוע:בן ארצי, אביתר בנאי שיר השבוע:Stairway to heaven- Led Zeppelin תמונת השבוע:אני במהירה ציטוט השבוע: "היי לוסי? מכולת. חלב? מרגרינה." פאדיחת השבוע:מממ הייתי עם נועה בארומה בעיר ועמדנו מול המראה כזה להסתדר ופתאום בטעות הפעלתי את הפן ונבהלתי כ"כ....
קנית השבוע:מממ בן אדם שעשה לי את השבוע:נועה כמובן ותמר החולה המסכנה ואמנים תיכנונים לשבוע הבא:ממ למה אין מאכל השבוע!?@$? שקשוקה!!!!!!1111

anna the best

New member
סופש ../images/Emo105.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: שבת!!!!! אמן/אמנית/להקת השבוע: אין שיר השבוע: אין תמונת השבוע: אין ציטוט השבוע: ---- פאדיחת השבוע: אין קנית השבוע: הארי פוטר 7!!!!! בן אדם שעשה לי את השבוע: אמא שלי תיכנונים לשבוע הבא: הפרוייקט באנגלית!

nitzangro2

New member
שבוע טובב!

היום הכי טוב שהיה לי השבוע:ראשון נראלי היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע:חמישי-חזרה לבצפר\= אמן/אמנית/להקת השבוע:נאממ אין שיר השבוע: lonely day תמונת השבוע:שלייקססס! ציטוט השבוע:נאמממ אני: "נראה לי היא סתם הייתה פוסטמה" המורה:"כן, יש מצב היא פוסטמה." חהחהחה פאדיחת השבוע:ממממממממ לא יודעת קנית השבוע: סווצ'ר זארה בן אדם שעשה לי את השבוע:אין. תיכנונים לשבוע הבא:בצפר..................

אילנייש

New member
סופ"ש

היום הכי טוב שהיה לי השבוע:רביעי ושבת היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע:חמישי ושישי אמן/אמנית/להקת השבוע:יש כמה שיר השבוע: ^ קנית השבוע:2 ג'ינסים בן אדם שעשה לי את השבוע:ממ חברה תיכנונים לשבוע הבא:בינתיים אין

למעלה