נחשו מי....

נחשו מי....

נחשו מי סוף סוף הגיע לפורום?? אחרי הרבה מאמצים להירשם!!!! (הזוכה בניחוש יקבל באפלה תוצרת חיפה...)

kedeman

New member
אה! גסנר קטן

ברוך הבא תשמעו.... לא נעים לי לומר אבל.. עמק חפר משתלטים על הפורום!!!!!! טוב.. היה דווקא דיי נחמד לומר את זה

אם את מדברת על החבוב הזה...

אז אני אח של גסנר, אני עונה לשם גסנר הקטן, או אלעד, וכל מי שמכיר את גסנר, אמור להכיר גם את אח של גסנר, לא יודע למה, זה פשוט ככה....

kedeman

New member
הקטע המצחיק זה

שהם לא דומים בכלל!!!! אבל אחותם הקטנה דומה לגסנר הגדול סתם מידע לא ממש שימושי...

kedeman

New member
גסנר קטן, אם אתה עוד פה

אתה מוזמן להצטרף אליונ לצאט סוער

דווקא לא התכוונתי אליך

אלא להוא משרשור אחר:) אני עכשיו מכירה את אח של גסנר בלי להכיר מקרוב את גסנר אבר רק שאלה: אם אח של גסנר הוא אח של גסנר וגסנר הוא גסנר אז גם אח של גסנר הוא גסנר, לא?

לא..

אני יסביר לך, אח של גסנר זה אח של גסנר, אבל גסנר הוא אח של גסנר, אבל אם אני אח של גסנר, אז הוא אח של אח של גסנר, מה שהופך אותי לאח של גסנר, ויענתו הוא גסנר, ואני אח שלו, אז יוצא בסוף שאני אח של גסנר, הבנת?? אם כן אז תסבירי לי כי בלבלתי את עצמי יותר מדי...

הבנתי אותך

ואפילו את עצמי הבנתי כך שאני יכולה (אולי.. אני לא משהו בזה) להסביר לך: התכוונתי לזה שאם גסנר (אח שלך) הוא גסנר (יש לו את שם המשפחה גסנר) ואתה אח של גסנר (אח שלך שיש לו שם משפחה גסנר) אז גם אתה גסנר (גם לך יש את שם המשפחה גסנר) לא כך? (ואז גם לך אפשר לקרוא גסנר) מה שאתה אמרת זה נכון אבל לא הכוונה שלי כי אתה התמקדת בזה שאתם אחים ואני בזה שלשניכם יש את אותו שם משפחה כי אתם אחים הנקודה היא שגם לך אפשר לקרוא גסנר במקום אח של גסנר וגם לאח שלך אפשר לקרוא אח של גסנר כי הוא אח שלך ואתה גסנר (אז מה שהוא נולד קודם?!) הבנת?

הבנתי...

לאח שלי קוראים גסנר כי הוא התחיל לפניי בתנועה, וכבר נתפס לו השם גסנר, וכל פעם שרואים אותי אומרים הנה גסנר ג'וניור, או הנה גסנר הקטן, או הנה אח של גסנר, אז כבר החלטתי לקרוא לי אח של גסנר...

אז תחליט שאתה גסנר

כי אתה גסנר כמו שאתה אח של גסנר (את זה כבר הוכחנו לפי אקסיומות ברורות) ויחי המאבק הצודק!

גילייי אחחח

את משהו משהו משהו

tuty fruty

New member
עמק חפר שליטה!!!

תמיד טענתי את זה ועכשיו ההוכחה! חוץ מזה שיש פה נציגות יפה מאביחיל אז בכלל..

למעלה