נחשו מי חזר

נחשו מי חזר

סוף סוף חזר לי המחשב אם יש משהו חשוב לידע אותי תמונות חשובות לגלריה תגידו

צריך גלריית דוליז

לדוליז שלי ולדוליז מדהימות של מישהי שהוסיפה כאן פעם מס´ דוליז. מצטער שאני לא זוכר את שמה.

Craz¥ L

New member
אביב?

נראה לי שזה הוא... הוא שלח לי את זה... וגם לי יש דוליז..

yotamsh

New member
אממ... אני כתבתי

תקצירים לפרקים של העונה השנייה והייתי שמח אם זה היה מצורף למאמרים...

yotamsh

New member
תקצורי הפרקים בעונה השנייה

פרק 14 Growing Pains: כשסקוט וקורט משתמשים בכוחות שלהם כדי להציל כמה אנשים מתאונת מכוניות, השאלה היא מכמה דברים הם צריכים להתעלם כדי להשאיר את הכוחות שלהם בסוד. פרופסור אקס אומר שהעולם עדיין לא מוכן בשבילם, לעומת זאת לאחווה, עכשיו בלי ההדרכה של מיסטיק, יש רעיונות אחרים... פרק 15 Bada - Bing Bada - Boom: אחרי ש"קירקעו" אותה בגלל התנהגות מופרעת באמצע משימת אימונים, טבית´ה לא צריכה את אבא שלה מופיע ומבקש ממנה לגנוב כסף בשביל "אמא שלה"... פרק 16 Power Surge: הכוחות של ג´ין מתחילים לגדול בהתפרצויות. בהתחלה היא מנסה להתעלם מזה, אבל עם כל התפרצות הבעיות שלה בלהשיג שליטה גדלות. בינתיים מגיעה לבית ספר מורה חדש לספורט ומדעים. פרק 17 Fun & Games: תקלה בתא של ג´אגרנאט משאיר את האקס מן בלי פיקוח של מבוגר כשצ´רלס הולך לבדוק את הבעייה. כשהם מחליטים לעשות מסיבה, המוטאנטים הצעירים יותר עוזבים את סקוט וג´ין באמצע אזור נטוש. אבל העניינים מסתבכים כשאחד האורחים מגיע לסריברו. פרק 18 Beast Of Bayville: הילדים מתחילים לדאוג כשלפרופסור הבדרך כלל רגוע האנק מק´קוי מתחילים להיות התקפי זעם חיתיים. פרק 19 Adrift: סקוט נעלם בים כשהוא מנסה למצוא את אח שלו, שנסחף ע"י גל ענקי בזמן שהוא גלש. פרק 20 African Storm: רופא אליל אפריקאי מגיע למכון כדי לגנוב את הכוחות של סטורם. פרק 21 Joyride: לאנס מגיע למכון כשהוא רוצה להצטרף לאקס מן. לצערו די קשה לו להתרגל, וזה לא נהיה יותר קל כשמאשימים אותו על נסיעות ליליות בכלי תחבורה של האקס מן של תלמידים אחרים. פרק 22 On Angel´s Wings: אקסיוייר מתחיל לדאוג בקשר לקיום מוטאנטים בידיעת הציבור כשמתחילות להיות ידיעות על אדם עם כנפי מלאך. כשרוב האקס מן עזבו בגלל חג המולד, וסריברו בתיקונים, סקוט ורוג נשארו כדי לאתר את המוטאנט לבד. פרק 23 Mindbender: ג´ין פתאום נעלמת. אחרי חיפוש ממושך, היא נמצאת ע"י סריברו - משתמשת בכוחות שלה כדי לגנוב טבעת טיבטית עתיקה מבית בבוסטון. פרק 24 Shadow Dance: כדי להגדיל את מרחק ההישתגרות של קורט, פורג´ ממציא מכשיר שמאט את התהליך כדי שהם יוכלו לנתח איפה הוא עובר בהשתגרות. הם מוצאים מימד מלא במפלצות נוראות, משהו שאתה בהחלט לא רוצה שיצא איתך משם. בינתיים כולם מנסים למצוא זוג למסיבת ריקודים בבית ספר, למרות שעם כוחות מוטאנטים ועם קשרים מסוימים, זה לא עניין כל כך קל. פרק 25 Retreat: כשהוא מרגיש קלסטרופובי במכון, ביסט לוקח כמה מהילדים עמוק לתוך היער הלאומי של רדווד (Redwood National Forest) למחקר מדעי של האדמה, ששם הוא חושב שלא ימצאו אותם. פרק 26 Walk On The Wild Side: כשג´ין ואמרה מרגישות שהבנים חושבים שהם יותר חזקים מהבנות, טבית´ה מחליטה לפתוח מועדון לחימה בפשע של בנות. אחרי שהן משכנעות את קיטי ורוג להצטרף, הן מתחילות להלחם בלילה בתור הBayville Sirens, בזמן ששער העיר, ושאר האקס מן מנסים לגלות את הזהות שלהן. פרק 27 Operation: Rebirth: וולברין מספר על העבר שלו, הוא מספר על משימה שהייתה לו במלחמת העולם השנייה עם שותף מיוחד, קפטן אמריקה... פרק 28 The HeX Factor: מיסטיק חוזרת לאחווה, ומכירה להם את וונדה מקסימוף, הנשק הסודי החדש שלה. מיסטיק מתחילה לתכנן את הקרב בקניון בין האחווה המשופרת לאקס מן. יכול להיות שהאחווה תנצח את האקס מן בפעם הראשונה? פרק 29 Day Of Recknoning Part 1: וולברין פתאום נעלם, האחווה מתאחדת עם האקס מן כדי לנצח את מגניטו. הם יוצאים להלחם בו, ומשאירים מאחורה את המוטאנטים החדשים. ברגע שהם עוזבים, המכון עובר למצב הרס עצמי. לפני שהדלתות נסגרות, אמרה בורחת ובקושי ניצלת ע"י טבית´ה מהנשקים של המכון. הן מוצאות את סקוט, שנשאר מאחור בגלל שהוא כעס מידי כדי להשאר עם הקבוצה, ונכנס למכון כדי לעזור לאחרים. אבל כשהם מגיעים לחדר הבקרה השעון סופר אחורה מ10 שניות... פרק 30 Day Of Recknoning Part 2: האחווה/אקס מן מגיעים למקום שבו נמצאים מגניטו והשותפים שלו, אבל קוויקסילבר מגלה שהוא חלק מהקבוצה של מגניטו. האחרים מתחילים להלחם בשותפים של מגניטו, אבל בלי אזהרה מגניטו עושה חור באדמה, ומגה רובוט סנטינל משתחרר. סוכני הממשלה ביחד עם הסנטינל שמים כמה מלכודות ותופסים כמה מהקבוצה, האחרים בורחים למכון ההרוס. סקוט והתלמידים האחרים מסבירים איך הם ברחו ואז סקוט פתאום מאשים את הפרופסור על זה שהוא תכנן את זה. פרופסור אקס פתאום קם והופך למיסטיק, מה שמדהים את כולם, והיא אומרת: Things are about to get much worse

למעלה