נחשו מי בארץ.

mikmik000

New member
חחחח חשבתי על זה..

אבל באמת עדיף שלא XD הם קצת מפחידים חחח לא נראה לי שזה מה שישכנע אותו להסכים

steelwater

New member
סבבה!

נשמע ממש טוב. רק אולי כדי שתשני את המשפט שאנחנו רוצים רק חתימה. תשארי את הכמה תמונות אבל במקום לבקש חתימה תכתבי לדבר איתך או משהו כזה, כי אם אנחנו "big fans of your work" אז עדיף שנבוא לדבר איתו על העבודה שלו ולא נבוא רק כדי לבקש חתימה. למרותש זה לא אומר שלא נבקש חתימה.

Roncha87

New member
מיכל, אחלה מכתב

באמת ניסוח יפה מאוד ושווה לנסות, גם אם הוא כבר לא בארץ, רק שיהיה מודע לקיומנו. זה קצת מבאס לחשוב שאני כל כך אוהבים את הסדרה ואותו ושהוא לא מודע לזה בכלל או אולי קצת יותר. בכל אופן סחתיין על היוזמה, תצרפי, לדעתי, תמונה של החולצה, אחת של כולנו לובשים אותה ואחת אולי שאני העליתי כדי שיוכל לראות את הציטוטים (כי בתמונה הקבוצתית לא ממש רואים). תודה רבה על מאמץ
אגב, לאן נעלמת בכלל? לא שומעים אותך פה יותר.

jess r

New member
"איש לא מצחיק אותי כמוהו" - אווו../images/Emo99.gif

כמה רומנטי... ממש אהבתי את הראיון. אין בו חירטוטים. חוץ מהקטע שבו הוא טוען שהוא לא חתיך. ממש אהבתי שהוא לא התחיל לקשקש כמו כל האמריקאים יפי הנפש על הסיכסוך בישראל ולדבר שטויות ופשוט הודה בזה שכל עוד אתה לא פה - אתה לא באמת יודע איך זה. אהבתי גם את מה שהוא אמר על הסידרה. ואני ממש מחכה לסרט, אם באמת הוא יעשה כזה. זה יכול להיות פשוט מדהים. אולי אפילו יבואו לצלם את זה פה!

mikmik000

New member
איזה באסה ../images/Emo10.gif

אגב בידיוק באתי לכתוב שיש את הכתבה הזו [בידיוק זו חח] במוסף "גלריה" של הארץ.. ויש תמונה גדולה [חצי עמוד של עיתון גדול.. זה כמו מיני-פוסטר
] שלו :) אני ממש ממש מקווה שהוא באמת יוציא את הסרט הזה לפועל, ושיבוא לצלם פה.. ואז זה יהיה טיול הרבה יותר ארוך, וככה אולי הפעם ניצור איתו קשר בזמן.

steelwater

New member
אה זה בדיוק הכתבה מהארץ!

איזה כיף לרותה קופפר הזו... רציתי לכתוב לכם על זה! יש תמונות שער ענקית של זאק בעיתון, אני אסרוק ויעלה את זה לכאן.

shaharory

New member
לא יודעת בוואלה רשום:

"ביקורו בישראל, שנמשך עשרה ימים והסתיים אתמול, היה פרטי." הלוואי ש-ynet צודקים!!!!! יש עוד סיכוי שהוא יענה לי כי הוא לא התחבר למייספייס מאז ששלחתי את ההודעה.. אבל מיכל תשלחי גם את אם לא שלחת עדיין!!

shaharory

New member
במעריב היום כתוב:

על אף שביקורו של זאק בראף בארץ הוגדר כביקור פרטי, הוא לא היסס להצטלם לפרומו, להתראיין לעיתונים ואפילו לשבת לשיחה עם כתבת y ב-10, יעל גולדמן. במהלך השיחה הוא חשך מגוון רחב של קללות: אפילו פניה של גולדמן הסמיקו. גם יש תמונה שלו איתה ^^ אבל רשום שהביקור שלו "הוגדר" אז זה אומר שהביקור נגמר? ><

shaharory

New member
אוףף!

הוא התחבר היום בערב ולא ענה.. אני לא רוצה להיות קרציה אז שאחרים ישלחו לו גם הודעות בקשר לזה. . . . . טוב החלטתי להיות קרציה ולשלוח עוד הודעה. אבל שלחו גם

למעלה