נחשו מי בארץ.

jess r

New member
אההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה!!! איזה מעאפן! ג'וגינג בתל אביב זה למתחילים. שיבוא לפה, נראה אותו מתמודד עם העליות הירושלמיות! הוא בטח יכתוב סיכום מגניב בבלוג שלו.

creepy creep

New member
../images/Emo99.gifאיזה יופי!!!

אבל למה הכל בדיסקרטיות?
זה כל כך מגניב, ומפתיע. נקווה שמישהו יצליח לצלם אותו בכ"ז.

Ch3nf3l

New member
או מיי.

אני חייב לבוא ולהגיד לו "אני הכרתי לך את ג'אמפ! מאדרפאקר, במקום לעזור לג'יי עם קריירת סולו אולי תאחד אותם?!?!"

steelwater

New member
אהההההה?!?! מה?!?!?!?!?

לא נכון! איך הוא לא הודיע לנו?!
אההההה חייבים לעשות משהו עם זה!!!

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

הוא אחד מהאנשים ברשימת טופ 10 האנשים שאני שואפת לפגוש בחיים שלי! חחח אין מצב שהוא בארץ ואני לא רואה אותו איפשהו :OO מזה הביקור הדיסקרטי הזה דאמיט :( ממ.. אולי ננסה לגלות באיזה בית מלון הוא ולחכות לו מתחת או משו? חח
או לגלות מתי הוא נוסע ולחכות בשדה תעופה? אני יודעת שזה לגמרי מטופש ופאן-גירלי חחחח אבל אני לא רואה את עצמי יודעת שהוא בארץ ולא עושה כלום -__- או שאם הוא בודק את הבלוג שלו בזמן שהוא בארץ [בטח יש לו לפטופ או משו, לא?], אפשר להציף אותו שם שאנחנו מישראל ושמענו שהוא פה ואנחנו מאוד שמחים שהוא בא ונשמח לפגוש אותו אם אפשר בצורה כמה שיותר דיסקרטית בלי עיתונאים או משו, רק מפגש מעריצים קטן חח P: או אם יש לו מייל אז לשלוח לו את זה במייל ואולי הוא יגיב.

shaharory

New member
חייבים לשלוח לו הודעה או משהו!

אז או שכל אחד ישלח או שנעשה משהו מכולנו ונגיד שאנחנו מהפורום (דרך אגב, חדשה, היי, קוראים לי שחר חח. מיכל הביאה אותי[= ) בכל מקרה חייבים לעשות את זה דחוף! כי בעיתון היה רשום שהוא פה כבר שבוע וחצי אז עוד מעט הוא הולך בטח. אם הוא באמת חמוד הוא יסכים! והוא נראה לי באמת חמוד חחח

steelwater

New member
ברוכה הבאה!

רעיון טוב, רוצים לנסח משו או שכל אחד יכתוב מה שבא לו?

shaharory

New member
לדעתי צריך

מכתב משותף ומסודר ועם הכתובת של הפורום ונגיד שמישהו יתרגם לו קצת מה כתוב כי סתם להגיד שאנחנו מעריצים בלי שום בסיס זה לא ישכנע אותו לדעתי. כמה אנחנו בפורום בכלל? צריך לציין מספר משוער של אנשים שיבואו אם נעשה משהו.. כי סתם ככה לא נראה לי שיקרה משהו, זה צריך להיות רציני! ומהיר ><

jess r

New member
לדעתי

הוא בחיים לא יבוא. הוא יקרא את זה, במקרה הטוב, יחייך, וינפנף אותנו.

shaharory

New member
טוב שמעו

שלחתי לו אתמול בלילה הודעה שאני חלק מפורום על סקראבס וששמענו שהוא מבקר בארץ ושאנחנו מעריצים גדולים וזה ושאנחנו שואלים אם יש מצב שהוא יעשה מפגש מעריצים כדי שנוכל לדבר איתו ולנצל את ההזדמנות שהוא בארץ. וגם הבאתי לו לינק לפורום חח והוא מתחבר באמת כל יום גם שהוא בישראל אז אולי היום אני יקבל תשובה.. ואל תדאגו אני טובה באנגלית ובדקתי את זה 3 פעמים לפני ששלחתי ><

jess r

New member
נחמד!

כל הכבוד על היוזמה. נראה אם הוא יענה. מבחינתי - אם הוא עונה, גם אם זו תשובה שלילית, זה כבר מגניב.

hodown

New member
ברוכה הבאההההההההה

תהניייייי ותפרסמי הרב הרבה הודעות

mikmik000

New member
טוב, ראיתי ששחר כבר שלחה.. ../images/Emo3.gif

אבל כתבתי גם מכתב.. אני יודעת שאין הרבה סיכוי שהוא יגיב, ובכלל שהוא יגיד כן, אבל מה שכן, אני רוצה לנסות למצוא מייל שלו, כי בתגובות של המייספיס זה יכול מאוד בקלות ללכת לאיבוד.. אז-מישהו פה יודע את המייל שלו? בכל מקרה, זה המכתב. תגידו לי אם יש משהו שאתם חושבים על משהו להוסיף\לשנות\לתקן. אני גם לא בטוחה לגבי מספר האנשים הקבועים של הפורום, והגילאים.. אז תגידו לי ואני אתקן
Hey Zach, My name is Michal, and I’ve been a big fan of Scrubs and of all your work for several years now I’m part of an Israeli Scrubs forum, and when we heard you were in Israel it really made our day. We understand that you’re here for a private visit, and therefore don’t want to bother you at your hotel or at the airport, but we were wondering and hoping that there is a chance you can meet with us sometime. We know it’s a long shot, but we just had to try and ask. We aren’t a bunch of screaming little kids.. The regular members of the forum are 15 people, and our ages range from about 17 to 25. We are just big fans of your work that would love to take some pictures with you and maybe get an autograph.. that’s all. It would just take half an hour for you, but it would make a dream of ours come true. :] We can meet whenever and wherever you want, and we promise to only tell the regular members of the forum where and when, and not post it online so strangers or the press will not get there. I would really appreciate a replay from you, even if only to say no. If you can replay to this email address- [email protected] it would be great. Thanks for reading, and I hope you’re enjoying your stay so far, Michal :) P.S, I’ve included some pictures from our Scrubs-forum meet-ups to show you that we are in fact a small group of people, and to show you how much we love scrubs :p עכשיו חשבתי לצרף את התמונה של כולם עם החולצות של הפורום, תמונה של ג'יגלי בול, תמונה של המשחק של רון, ועוד תמונה קבוצתית שלכם מהמפגש האחרון. יש עוד איזשהי תמונה מיוחדת שנראה לכם מתאים לצרף? וזהו.. נראה לכם שיש מצב שזה יצליח?

creepy creep

New member
לא יזיק לנסות../images/Emo13.gif

ח"ח על הניסוח :) אם את שמה תמונה של החולצות, אז את התמונה שבה רואים את הציטוטים.. אפשר להוסיף תמונה אחת מהמפגש בת"א עם הציורים האלה
[אולי בעצם עדיף שלא
]

למעלה