נחשו מה...
מ משיייי New member 29/6/06 #3 ../images/Emo6.gif צודקת אבל הנה בדיוק ניכנס שליח והגיעה לי עבודה אזזזזזזזזז בייייייי בינתיים
ק קושקושית מתולתלת New member 29/6/06 #4 אך משי משי משי תחליפי עבודה!!!! מה נסגר איתך? עד כדי כך משעמם לך בעבודה?? תגידי, אין עבודה בעבודה?? מצחיקה את!
אך משי משי משי תחליפי עבודה!!!! מה נסגר איתך? עד כדי כך משעמם לך בעבודה?? תגידי, אין עבודה בעבודה?? מצחיקה את!
מ משיייי New member 29/6/06 #7 אני בדיוק בחיפושים אבל הקטע של השיעמום הוא לא מזה שאין עבודה אלה יש הרבה סתם לא בא לי לעבוד ואני רוצה להיות איתכם פה ולקשקש
אני בדיוק בחיפושים אבל הקטע של השיעמום הוא לא מזה שאין עבודה אלה יש הרבה סתם לא בא לי לעבוד ואני רוצה להיות איתכם פה ולקשקש
B Barvazoom New member 29/6/06 #5 אני מודיעה על----> זה שנדבקתי באבעבועות רוח... כן כן המחלה של הילדים? אז נדבקתי מבת של חברה שלי הכי טובה.... אז אני בהסגר (אמיתי!) וכנראה שאוכל לדבר איתכם בפעם הבאה רק בעוד שבוע לפחות... תהנו ותשמרו על עצמכם, צ'או בינתיים. : )
אני מודיעה על----> זה שנדבקתי באבעבועות רוח... כן כן המחלה של הילדים? אז נדבקתי מבת של חברה שלי הכי טובה.... אז אני בהסגר (אמיתי!) וכנראה שאוכל לדבר איתכם בפעם הבאה רק בעוד שבוע לפחות... תהנו ותשמרו על עצמכם, צ'או בינתיים. : )