נחשו מה???:]

DarkYula

New member
נחשו מה???:]

שאלון!:) האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? תהנו

NiKi†a

New member
נו מה זה אני ראשונה?

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אממ..כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא :) חטפת מכות? לא שזכור לי החטפת מכות למישהו? נו בטח התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? אולי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא זוכרת דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? באיזה אופן? בגדו בך? מקווה שלא P: היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? יכול להיות. בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית קברות? יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? עופר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? עופר מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שמרית הכי מעט זמן? אממ לאדעת הכי מצחיק? בוטן הכי קרוב? עופר הכי מוזר? הכי חכם? נגה, עופר [: שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? בוטן, פופי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם בוטנית, עופר, רותם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עופר על מי אתה סומך הכי הרבה? עופר מי מקשיב לבעיות שלך? רותם בעיקרון. עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? גיא האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא..למה שכן? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שיהיה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תשאלו אותם. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? רז שצחקת עליו? דתית P: שהלכת איתו לקניות? אני לא זוכרת דברים כאלה, דיי. ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? אבא שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שומדבר איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד לעכבר. יש פד לדברים אחרים. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

food fighter

New member
יפידידו

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? נממ... יכול להיות היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא ממש שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן וכן התחילו איתך? אני דתיה ככה שזה לא ממש משנה לי... היית על במה?. בטח. זה מדהים ישנת מחוץ לבית? המון חשבת על התאבדות? הרהרתי על זה.... אבל לא בקטע של לתכנן להתאבד נשארת ער כל הלילה? המון לא אכלת יום שלם? חחח...יום כיפור, ט באב just pick one דיברת בטלפון כל הלילה? לא /= ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא נראה לי ישנת כל היום? רוב היום הרגת מישהו? בטח, כל יום /= חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? זה קורה לי המון (שאני חולמת על דברים לא צפוים בלילה ולמחרת הם קורים) עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? למי אכפת הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שזכור לי גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. משהו דומה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא נראה לי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? תלוי במצב רוח שלי בקסם? לא באלוהים? בטח בשטן? שהוא קיים בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? זה קורה אבל זה סתם הידלקות ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? רע לא יכול להתקיים בליטוב, אבל לא להפך במכשפות? כן (אבל לא כמו "מכושפות"...P= ) האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? נופ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? יאפ בדת מאורגנת? יאפ אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאן שמגיע לנו יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך לא יודעת מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? זה מתאזן, אין ממש בנאדם כזה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אני לא ממש זוכרת דברים שאנשים אומרים... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "צאומוצ הגורל" - "צואצלי" (לא משנה, סתם בדיחה פנימית מפגרת ומשעשעת) מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עדי, מגיל שנתיים - 13 שנה הכי מעט זמן? רוזי הכי מצחיק?אריק הכי קרוב?מור הכי מוזר? רון הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? רחלי )= הכי נחמד? אריק הזמר הכי טוב?מיכל הכי רועש? אלה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אריק עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מיכל על מי אתה סומך הכי הרבה? רחלי אחרת מי מקשיב לבעיות שלך?כרגע, לא נראה כאילו למישהו אכפת עם מי אתה רב הכי הרבה? מיכל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כמעט אף פעם האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בבית של מי היית אחרון? הודיה האם החברים שלך מכירים אותך?לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? במקרים מסוימים, האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אמ...כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מאיפה לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?צפנת שצחקת עליו? אורטל שהלכת איתו לקניות? יותר מדי זמן לא הלכתי לקניות, ככה שאני ממש לא זוכרת ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? צפנת שדיברת איתו בטלפון? מיכל שראית? צפנת מה אתה לובש כרגע? חצאית ג'ינס חולצה שחורה צמודה ומעליה חולצה קצרה עם צב, צמיד של בנים + שתי שרשרות של בנים, אולסטאר בורדו (מאגניבות) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? חחחח...בברך איזה ספר אתה קורא?בדיוק סיימתי את הנסיך הקטן (ספר פילוסופי גאוני) והתחלתי את "פרחים בעלית הגג" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אכלתי גלידה וניל עם עוגיות האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? נופ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? בדיוק הווינאמפ עושה בעיות... אבל שמעתי את the fallen - franz ferdinand. להקה מעולה משעמם לי )= איזה עולם מעצבן

dirty boots

New member
מיוז צריכים להוציא דיסק כבר ../images/Emo3.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? נראה לי. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא בדיוק, אבל אני היחיד בסביבה שאוהב חרדל, מסתבר
היית מאוהב? לא. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא [למה זה עושה לי כזה חשק להקיא?] היה לך מקרה חירום רפואי? אממ, בערך. עברת ניתוח? כן. ברחת מהבית? לא. שחקת "strip poker"? לא [*מסמן עוד משהו בטודו ליסט* P:] חטפת מכות? יהיה יותר מדויק להגיד "הלכתי מכות עם חברים". החטפת מכות למישהו? בערך [?] התחילו איתך? לא נראה לי [בעצם, יש סיכוי] היית על במה?. כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? אולי, אבל לא ברצינות. נשארת ער כל הלילה? בטח. לא אכלת יום שלם? אממ, לא יום, אבל עד הערב בערך. דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה, כמה שעות [שעתיים-שלוש אולי] ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא נראה לי. ישנת כל היום? כן, 16 שעות בערך... אבל מזמן. הרגת מישהו? ממש
חשבת שאתה משתגע? בצורה בסיסית, כן. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? לא נראה לי שהייתה אפשרות. היה לך חלום שהתגשם? אממ, בערך. עברת על החוק? לא נראה לי [למה כולם עונים על החלק הזה ב"כן"?!
] פגשת מישהו מפורסם? כן, לא מזמן פגשתי את אלדד גואטה ממוניקה סקס במפגש
הרגת חיה בטעות? כן, אבל נמלים. הרגת חיה בכוונה? מאז ששהצתמחנתי, לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי. גנבת משהו? גם לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא. היתה לך התמוטטות עצבים?. בערך. קפצת בנג'י? לא
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? הממ, לא. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? לא. באלוהים? לא. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? זה מסובך מדי להסביר, יש לי תשובה קצת אפורה. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא, אבל זה נראה לי ממש נחמד
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. בדת מאורגנת? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מאמין שיש בכלל. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר
יש לך חברים הומואים/לסביות? לא בדיוק חבר... מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אממ... נראה לי שכמה חברים. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תפסיק להיות פסימי." מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מז"א פנימית? הזמר הכי טוב? ליין סטיילי ודייב גהאן. הכי רועש? מת'יו
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? O-: אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? המסנג'ר שלי גדל בצורה מרשימה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ידידה. על מי אתה סומך הכי הרבה? כמה אנשים. מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים. בבית של מי היית אחרון? חבר. האם החברים שלך מכירים אותך? נראה לי. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא, למה שכן? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן, למה לא? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא נראה לי.

Lorly

New member
דה ז'ה וו

בטוח כבר עניתי על זה קודם >< האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן, לבריטיש לנד 3> אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן כן, כבר עניתי על זה. אז לא משנה P:

O L g i T

New member
אני =]]

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
בערך.. יצאת מהמדינה?
כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
אממ לא שידוע לי היית מאוהב?
יותר מדי פעמים.. היית על סמים?
חח לא אבל הרגשתי ככה שחית בעירום?
כן בערך לפני 15 שנה.. היה לך מקרה חירום רפואי?
כן עברת ניתוח?
כן ברחת מהבית?
עדיין לא.. שחקת "strip poker"?
לא אבל זה בתכון חטפת מכות?
כן החטפת מכות למישהו?
כן התחילו איתך?
כן היית על במה?.
כן ישנת מחוץ לבית?
כן חשבת על התאבדות?
כן נשארת ער כל הלילה?
חח כן לא אכלת יום שלם?
זה כבר לא בשבילי.. דיברת בטלפון כל הלילה?
כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
לא ישנתי עם בן המין השני.. ישנת כל היום?
כן הרגת מישהו?
לא חשבת שאתה משתגע?
כן נישקת מישהו מאותו מין?
בערך.. בגדו בך?
בערךךך היה לך חלום שהתגשם?
כן חלקית.. עברת על החוק?
כן פגשת מישהו מפורסם?
כן הרגת חיה בטעות?
כן הרגת חיה בכוונה?
לא.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
אממממ ניראלי שכן =\\ מזמן אבל.. גנבת משהו?
כן היית ברדיו/ טלוויזיה?
כן היתה לך התמוטטות עצבים?.
לוידעת... קפצת בנג'י?
יאפ בסופרלנד
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
לא אבל היה לי חלום בהמשכים האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
נטרלית בקסם?
תלוי באלוהים?
עוד לא החלטתי בשטן?
לא בסנטה קלאוס?
חח לא ברוחות?
יאפ בפיות?
לא במזל?
לפעמים באהבה ממבט ראשון?
לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? יאפ במכשפות?
לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
לא ניראלי שראיתי מתישהו באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
לא בדת מאורגנת?
מה זה?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לא התעמקתי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?
לקבר.. יש לך חברים הומואים/לסביות?
בערך.. מי החבר הכי טוב שלך
שרון חח מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?
אממ. שרון? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?
היו כמה.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
יש יותר מדי מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?
חגיתה 3> הכי מעט זמן?
אממ שירה הכי מצחיק?
שרון3> הכי קרוב?
שרון הכי מוזר?
חח וואי כולן XD מאי במיוחד X_X הכי חכם?
שירה, נופי, אלמוג, גם לחגית יש פוטנציאל XD שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
שרון הכי נחמד?
אממ.......... תנו לי לישון על זה הזמר הכי טוב?
חחחחחחחחחח. אלמוג הכי רועש?
שרון האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
סקס סקס? אולי.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?
שירה או אלמוג עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?
שרון על מי אתה סומך הכי הרבה?
שרון מי מקשיב לבעיות שלך?
שרון בעיקר עם מי אתה רב הכי הרבה?
נופי XD מתווכחות ה מ ו ן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות?
לא בבית של מי היית אחרון?
אלמוג 3> האם החברים שלך מכירים אותך?
אפשר להגיד האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?
לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה ?
אממ אני בעד שיוויון אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:
אממ. תלוי בטעם של הבנאדם מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
דור. פקצה אחת מהכיתה שלי שצחקת עליו?
בטח שירה\ אלמוג\ נופר שהלכת איתו לקניות?
שירה ונופי ששבר את הלב שלך?
פרנק XD חח נו מאיפה לי........... שאיכזב אותך?
אמממ. לוידעת
שגרם לך לבכות?
ההורים שלי =\\ ששימח אותך?
~חושבת~............. שראית איתו סרט?
דוד שלי 33333> שדיברת איתו בטלפון?
שרון שראית?
אמא מה אתה לובש כרגע?
מכנס שחור, גופיה צהובה וצעיף באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?
ברגל איזה ספר אתה קורא?
לא קוראת X_X מה יש על הפד לעכבר שלך?
העכבר >< תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:
אני מרגישה סבבי בבי ביותר האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?
לא ממש האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?
לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?
יאפ 3>

FreeLanceR2

New member
הידד!

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? נראה לי שכן היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום?חצי היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? בטח התחילו איתך?כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? יאפ חשבת על התאבדות? נראה לי שכן נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? בטח ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? עדיין לא חשבת שאתה משתגע? הרבה פעמים נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? חח כן עברת על החוק? גנבתי סוכריה בכיתה ב פגשת מישהו מפורסם?כן,את זה ממכושפות הרגת חיה בטעות? נמלה?נחשב? הרגת חיה בכוונה? התשובה למעלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נשבעתי,פשוט אמרתי שאני לא אספר גנבת משהו? סוכריה מהסופר בכיתה ב היית ברדיו/ טלוויזיה? כן,כמה פעמים היתה לך התמוטטות עצבים?.אולי קפצת בנג'י? בתיכנון היה לך חלום שחזר כמה פעמים? חח כן משהו הזוי בטירוף האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים?לא ממש בשטן?לא בסנטה אקלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? זה מוכח מדעית לא? במכשפות? נו זה ביחד עם הקסם האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כמה פעמים כבר יצא לי לראות כוכב נופל?אבל בעיקרון כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדיוק בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?מה הקטע של השאלות המתחכמות?לקיבוץ? יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? טל מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אור מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שני מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כמו חדש,אבל לא תבינו את זה מי החבר שלך? אה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אור הכי מעט זמן? הדר הכי מצחיק? שני הכי קרוב? ענבל הכי מוזר? מיטל הכי חכם? עמית שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ענבר הכי נחמד? לא יודעת הזמר הכי טוב? דנה הכי רועש? עומר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אממ לא נראה לי אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ענבל,אור,גל על מי אתה סומך הכי הרבה? אור מי מקשיב לבעיות שלך? רובם עם מי אתה רב הכי הרבה? גיא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי על מי בבית של מי היית אחרון? אור האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא,אהבה זה נחמד האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? רוצה? לא יודעת זה תלוי בסיטואציה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:תלוי מי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? גיא שצחקת עליו? מיטל שהלכת איתו לקניות? אמא?בסופר.. ששבר את הלב שלך? לא שברו לי שאיכזב אותך? דוד שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? קרן שראית איתו סרט? טל שדיברת איתו בטלפון? אבא שראית? אח שלי מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנסים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא? עכשיו בדיוק סיימתי ספר. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני בסדר,מה איתכם אה?(5 מילים) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? מישהו באווי האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כבר לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? בטח

food fighter

New member
איזה חלום הזוי בטירוף? הה?

הה?? ה??? איזה?? ספריספריספריספרי!!! (אם בא לך... אני פשוט בפרץ חטטנות היפראקטיבית עכשיו
)

FreeLanceR2

New member
משהו פסיכודלי לגמרי ../images/Emo6.gif

בעיקרון חלמתי שאני הולכת באיזור של אבן גבירול לכיוון שנקין עם אמא שלי ויש איזה זקן ששר לעצמו ומתחבא בתוך עציץ,ואז פתאום הוא יוצא ומתחיל לרוץ כמו משוגע,וכולם הופכים לעגבניות כועסות עם סכינים ורודפים אחד אחר השני.

למעלה