נחשו מה????

DORA16

New member
נחשו מה????

בגלל ששוקו הפסיק לעבוד עם המתנ"ס אז המתנ"ס חיפש מדריך... הם מצאו ...בקיצור הם הביאו מדריך מקבוצת אבאדה... הוא רשע...ידיד שלי טעות נכנס לאימון שלו...ולכל מי שדיבר הוא נתן 5 שכיבות סמיכה...גם לילדים הקטנים...בעיקרון כולם שמה מתחילים...כי זו קבוצה חדשה...אז הם בקושי יודעים את הבעיטות או איזה כמה שירים... עכשיו יהיו שני קבוצות... אבל הרבה בטעות הלכו לקבוצה של המתנ"ס...כי הם חשבו שזה שוקו...בקיצור מלא אנשים רוצים להיכנס לקבוצה שלנו...ולדעתי גם הרבה רוצים להיות עם שוקו... לנו יש כבר קבוצה שקיימת שנתיים... זאת הולכת להיות שנה מעניינת...

DORA16

New member
נ.ב.

שכחתי לציין אתמול חגגנו לשוקו יום הולדת בהודה ענקית!!!!!!!! היה גדול!!!!!!!!!

Escova

New member
רשע ???

דבר ראשון אצלנו זה עשר... דבר שני, מה הבעיה במשמעת בדיוק ?!?!?!?!?!? את צריכה לדעת, כשהמדריך אומר לא לדבר, זה לא לדבר... רק ככה יוצרים קבוצה רצינית,עם משמעת... אל תתלונני... בקונג פו היית מקבלת לעשות 50... אצלנו אנחנו מספיק ממושמעים, שהוא אפילו לא צריך להגיד לנו מתי לעשות שכיבות סמיכה... אנחנו כבר יודעים מתי עשינו משהו לא בסדר...

jennie 00

New member
חחחחח לא נורא..

כדאי שתיהיה קבוצה טובה צריך משמעת אבל כמובן שלא צריך להגזים...

Ze Colmeia

New member
"להגזים"../images/Emo35.gif

אפשר לחשוב, אצלנו אם מדברים יורדים לבד ל10 ואם המורה צריך לומר לנו משהו זה בדרך כלל ל50...אז להרגע זה גם טוב לכושר וגם למשמעת. אפשר לחשוב...5 פושאפס...

jennie 00

New member
בסדר....

אני אומרת שלילדים הקטנים זה קצת יותר קשה.. זה הכול אני לא אומרת על הגיל שלנו.. כי לנו 5-10 זה שטויות..

Ze Colmeia

New member
אז...../images/Emo35.gif

כשאני למדתי קראטה בכיתה א' מי שהיה מדבר היה צריך להשאר על המתח...ומי שממש הפריע (לא הגיע לפחוט לי עד כדי כך) הוא היה מפזר קילו של אורז והייתה צריך להרים הכל אחד אחד, אז 5 פושאפס זה לא נורא, לא צריך להיות כזה הבדלה ולתת לילדים להשתולל, וחוץ מזה כך יותר טוב להכניס בהם מגיל צעיר את הערכים. זה מצויין

Ze Colmeia

New member
נ.ב

אני ראיתי את הקבוצה בלהבים, שפה לא ממש שמים על משמעת כי הם ילדים קטנים, אז אני רואה ילדים באמצע הרודה הולכים לצד לשחק ולקפוץ על מיזרונים, ומתי שבא להם הולכים לצד...ובכלל לא שמים, וזה ממש גרוע. זה מצויין שמכניסים ערכים ומשמעת מגיל צעיר

jennie 00

New member
לא יודעת אני אומרת שלא צריך להגזים.

כאילו משמעת זה טוב זה איפלו מעולה
אבל כאילו לא להגזים בעונשים

DORA16

New member
רגע1!!1

אתם מדברים כאילו הוא מאמן אותי... אמרתי שהמאמן שלי הוא שוקו... ידיד שלי נכנס בטעות באימון ...כי הוא לא ידע איפה האימון של שוקו... והוא סיפר לי... גם מלא הורים התלוננו כי הם לא ידעו ששוקו לא עובד עם המתנ"ס...והם רשמו לשם את הילדים שלהם...והילדים רוצים להיות בקבוצה של שוקו ולא של המדריך הזה...איך שלא קוראים לו...

jennie 00

New member
בסדר דורינוש מאמי את ז הבנו..

אנחנו מתווכחים על הקטע של המשמעת...

DORA16

New member
ג'ינילה...

שמתי לב... אבל יש אצלנו משמעת... למשל עם שוקו רואה מישהו שיושב בצד סתם באמצע הודה הוא בא ומחזיר אותו בחזרה...לפעמים גם נותן איזה מכה קטנה בשביל שהוא יהין את המסר...חח גם המדריך שלך בעל משמעת...כל פעם כשהוא העביר לנו שיעורים...אז כשהיינו עושים הפלות היינו מחולקים לזוגות ולשורות...ובכל פעם מחליפים תפקידים...בכל פעם שמישהו מאותה שורה עושה פשלה הוא הוסיף 5 שכיבות סמיכה...בסוף התרגיל הטור שלי היה צריך לעשות 25...אבל השני עשה 30...חח

jennie 00

New member
חחחחחחח

כן אה ככה ג'ו.. אבל עברתי עכשיו אני מתאמנת אצל תמר ברופין...

DORA16

New member
???

איפה? מי זאת? דרך אגב...התברר שזה מדריך מקבוצת קפוארה ג'ינגה...הוא גר בבאר שבע...שזה נסיעה שעתיים מהישוב שלי...

preguica

New member
נו באמת

חייב קצת משמעת בקפוארה! אי אפשר לאמן שכל רגע מישהו מדבר והמאמן רוצה לעשות רושם ראשוני על הילדים.. שיידעו שבשיעור שלו לא מדברים ופאאק 5 שכיבות שמיכה? גם ילדים קטנים יכולים לעשות את זה..

DORA16

New member
...

יש בכל קבוצה משמעת... בכל קבוצה בצורה אחרת... אני לא מבינה למה המדריך הזה עובד דווקא אצלנו...הוא נוסע מבאר שבע רק כדי להגיע...אתמול 2 תלמידים שלו באו לראות את האימון של שוקו...הם אמרו לנו שהמדריך שלהם מעצבן... אני רק מקווה לטובת תלמידי הקבוצה השנייה שהמדריך שלהם הוא לא אנטיפט...או משהו...(בלי קשר לאיזה קבוצה) אם הוא ככה אז הוא בכלל לא יצור קשר הדדי בינו לבין התלמידים שלו...משהו שקשה לי לתאר בקבוצה...כל מדריך שראיתי עם התלמידים שלו היה קשר ...בלי זה למאמן יהיה יותר קשה...ולתלמידים יהיה נורא מעצבן לבוא לאימון...

jennie 00

New member
../images/Emo61.gifאז ככה...

תמר היא מלמדת קפוארה ברופין(בית הספר רופין למי שמכיר) הכינוי שלה הוא קרקרה והיא קורדאו כחול(תשאלי את שוקו...הוא בטוח מכיר אותה)

DORA16

New member
...

תראה גם אצלנו יש שכיבות סמיכה...3 סטים של 20 בחימום...לכולם... אבל הילדים צריכים לעשות בכל סט רק 10...כי הם קטנים... יש הבדל בין לעשות בחימום ובין לעשות כל שנייה...לילדים קטנים יש נטייה להיפרקטיביות...ולפעמים הם רוצים רק לשאול משהו...

למעלה