נחשו מה? יש לי היום יומולדת! מייזל טוב לי
§ § ליברטי § New member 5/3/03 #2 ../images/Emo49.gif|מכשפופי|../images/Emo34.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif ורק שתדעו, היום תורמים לסוכרת נעורים ואלו"ט. אני מבקשת שתתרמו.
../images/Emo49.gif|מכשפופי|../images/Emo34.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif ורק שתדעו, היום תורמים לסוכרת נעורים ואלו"ט. אני מבקשת שתתרמו.
§ § ליברטי § New member 5/3/03 #3 ../images/Emo49.gif|מכשפופי|../images/Emo34.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif ורק שתדעו, היום תורמים לסוכרת נעורים ואלו"ט. אני מבקשת שתתרמו.
../images/Emo49.gif|מכשפופי|../images/Emo34.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif ורק שתדעו, היום תורמים לסוכרת נעורים ואלו"ט. אני מבקשת שתתרמו.
S Shablula New member 5/3/03 #4 מזל טוב אנשושית!!../images/Emo65.gif../images/Emo19.gif../images/Emo117.gif
G Gilmore Girl Rules New member 6/3/03 #5 לול, כתבתי לך כבר למעלה! אבל וואטאבר (בהחתלה לא זיהיתי שזאת את, אבל אז החלטתי לנקוט בצעד דרסטי ו, וול, *לקרוא* את הניק ניים שלך... זה עוזר לפעמים )
לול, כתבתי לך כבר למעלה! אבל וואטאבר (בהחתלה לא זיהיתי שזאת את, אבל אז החלטתי לנקוט בצעד דרסטי ו, וול, *לקרוא* את הניק ניים שלך... זה עוזר לפעמים )
ל לאנה New member 6/3/03 #6 מזל טוווב../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif