נחשו מה?!

נחשו מה?!

כן! ניחשתם נכון, שאלת גלולות.
כעיקרון אני לא מקיימת יחסי מין לעת עתה אז זה לא ככ משנה מבחינת הגנה אלא משנה מבחינת האיזון ההורמונלי בגוף שלי.
היום איחרתי בנטילת הגלולה בערך בשעתיים ואז ראיתי שבכלל לא לקחתי אתמול גלולה, ישר אצתי רצתי לעלון לצרכן והיה רשום שם לקחת את הגלולה ברגע שנזכרתי ולהמשיך עם שאר הגלולות כרגיל.
ככה שיצא שהייתי צריכה לקחת 2 גלולות יחד.
לקחתי את שתיהן, לא הרגשתי שינוי מסויים, אבל לא יודעת, זה לא אמור לדפוק לי ממש את הגוף? מנה גפולה של הורמונים? איך זה שאני לא יושבת עם חבילת טישו בוכייה או סתם סיטואציה שנובעת משינויים הורמונליים?
עברו כמה שעות ובינתיים אני בסדר.
סתם מסקרנות אני שואלת.

Maldini Girl

New member
את תהיי בסדר

זה קורה. והגלולות היום הם עם מינון הורמונים נמוך יחסית. ואם זה מה שכתוב לך בעלון הצרכן אז בטוח שאין סיבה לדאגה.
כמה פעמים לצערי הייתי במצבך (לצערי כי לפספס גלולה זה לא שוס) ואף פעם לא הרגשתי לא טוב אחר כך.

Ein Li SaFek

New member
אותי מסקרן אם השתנו דברים מהפעם האחרונה

שקראתי עלון כזה

באחרון שקראתי היה כתוב ״אם עברו יותר מ12 שעות יש לדלג על הגלולה ולקחת את הבאה בתור בזמן״

דא,
לא שווה שתשתמשי בשירות תזכורות?

אצלי לא רשום אפילו דבר שקרוב על לדלג על הגלול

ה
יש 2 אופציות: האחת היא לעשות את מה שעשיתי והשניה היא להספיק לקחת גלולות ולעשות הפסקה בת 7 ימים+ ימי השכחה.
לא הבנתי בדיוק איך אז הלכתי על האופציה השניה.
ולמה אני צריכה שירות תזכורת? יותר פשוט לשים שעון מעורר שיצפצף כל יום.
העצלנות שלי היא זו שניצחה הפעם

Ein Li SaFek

New member
אז אולי בקטע הזה אני צריך להתעדכן

בפעם האחרונה שהתעניינתי ופתחתי וקראתי הוראות שימוש
חד משמעית דיברו על :
עד 12 שעות לקחת
מעל 12 שעות, לדלג, ואז לקחת את הגלולה של מחר
והיה איסור לקחת 2 יחד (זה גם לא ממש נותן כלום - הרמה של ההורמון בדם ירדה, אז מה ייתן אם פתאום יתנו בום של הורמונים שוב?)

מוזר לי
אולי זה גלולות חדשות
עם מינון שונה

למה שירות תזכורת?
כי שכחת
פעמיים!!!
ופעם אחת שכחת בכלל ששכחת :)

חחח מה זה משנה שירות תזכורות או שעון

בשני המקרים אני אומרת אה, סבבה, כמה דקות

זה החופש הגדול שקלקל אותי.. אני כבר מעל שנה עם גלולות ואפילו אחת לא פספסתי :(

ואלה גלולות מרסילון לא יודעת אם הן גלולות חדשות אבל כשבדקתי עם חברות ההוראות היו PRETTY MUCH אותו הדבר

Maldini Girl

New member
לא בהכרח השתנו מהפעם האחרונה

אלא משתנה הרבה פעמים בין גלולה לגלולה
או בין המועד בחודש שבו שכחת את הגלולה.

Karin124

New member
מסכימה + ועוד משהו

וואו
אני ממש משתדלת לא לשכוח גלולות כדי לא להתחיל לעשות את החישובים האלה :D
וכן כדאי תזכורת ממש כדאי אם את שוכחת, יש כל מיני כאלה שאת נרשמת ואת לא צריכה לעשות יותר כלום, את פשוט מקבלת סמס כל יום והרבה יותר נוח וקשה יותר לשכוח,אני משתמשת במזכירונט לפמינט שאני לוקחת וזה גם חינם. בשביל לא להסתבך עם העלון לצרכן תעשי לעצמך תזכורת

למעלה