נחשו מה

CitizenErased

New member
נחשו מה../images/Emo35.gif

עוד אזכור לא צפוי של מיוז בynet... קטן אבל חביב! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3415364,00.html "המלצת השף: יחי הנשיא החדש שף הבית בישל ארוחת ארבע מנות לכבוד הנשיא החדש, הלוזר הנצחי שצוחק על כולנו ממשכנו החדש" והקטע על מיוז: "נשנוש ביניים: Muse – Please Please Please "זמן טוב לשינוי... אז פעם בחיי, תן לי להשיג מה שאני רוצה. אלוהים יודע, זו תהיה הפעם הראשונה", שרו הסמית'ס, וניבאו היטב את מחשבותיו של שימון שלנו בזמן סיבוב ההצבעות הראשון למשרת הנשיא. מיוז, שאם דבר לא ישתבש יבואו להרעיד על הבמה את עולמנו בקיץ הקרוב, עשו לשיר הזה גרסה נהדרת משלהם, שיצאה כבי-סייד לסינגל "Plug In Baby". נותר לי רק לקוות שנארגן איזו פגישה בין מת'יו בלאמי לבין נשיא המדינה חובב התרבות. פרס יספר לו כמה הוא מחבב את הרעש הזה של הצעירים, ובלאמי יעשה לו חיקוי של גיטרה נאנסת כמו שהוא יודע. צפו בקליפ מאוד לא רשמי ביוטיוב" כמה דברים שחשוב לי לציין - 1. אין לי שום דבר נגד שמעון פרס, להפך. אבל עדיין מצאתי את זה משעשע. 2. בבקשה אל תכנסו לפוליטיקה חזק מדי.. מניסיון עבר זה רק מוביל לצרות. 3. Please Please Please מה?! לא כתבתם את השם המלא של השיר.. Please, Please, Please Let Me Get What I Want. 4. עם כל הכבוד לסמית'ס, זה אחד השירים שאני הכי פחות אוהבת של מיוז (כמו שמישהו בפורום הרשמי הציג את זה "כשהוא מתחיל להיות ממש מעניין, הוא מסתיים"). 5. גיטרה נאנסת
לדעתי זה נשמע יותר כמו חתולים נדרסים.

jordan bellamy

New member
...

חחח... זה דווקא מאוד משעשע אותי. אני דווקא מחבבת את הקאבר הזה.

Runt

New member
"גיטרה נאנסת" ../images/Emo6.gif

אוקיי, זה אדיר וחבל שדווקא בחרו בשיר לא מקורי של מיוז להכניס לרשימה, אני בטוחה שאפשר היה למצוא שיר פחות או יותר פוליטי מקורי שלהם. שיש בו גיטרה נאנסת.

אני כלכך אוהבת את השיר הזה,

ואת הקאבר של מיוז גם. הקול של מאת'יו מאוד מוסיף

השיר הזה פשוט מעצבן אותי.

משהו בשילוב של המלודיה עם הלחן פשוט לא מסתדר, לא יודעת מה בדיוק
בכל מקרה, מגניב D:

lestatgirl

New member
אבל אבל לא, פרס הוא חבר של הקייזרס..

אולי אפשר להפגיש אותו עם קצב בשושו יהיה להם הרבה יותר נושאי משותפים. מי יודע אולי בסוף קצב ינסה לאנוס גיטרות ומת'יו אמ... בואו נגיד שייו כמה מעריצות בעלות מזל..

LiLoOKuN

New member
רגע לא הבנתי מזה הסירטון הזה..

מישהו יכול להסביר לי?

LiLoOKuN

New member
השיר ממש סבבה לדעתי..

מה הוא חדש? ומזה הדיסק הזה אף פעם לא ראיתי אותו.. כי אני יודעת שיש להם 5 אלבומים שהם רק שלהם ..

CitizenErased

New member
יש דבר בשם ביסיידים

מכל אלבום יש להם כמה שירים שיצאו כסינגלים. הסינגל זה בעצם דיסקים עם 2-3 שירים שזה בעצם השיר שיצא כסינגל (למשל, Plug in Baby) ושיר או כמה שירים נוספים שהם כאילו בונוס על הדיסק... הרבה שירים שהם לא שמו כאלבומים הם שמו כ"בי-סיידים" שזה בעצם שירים נוספים על הדיסק של הסינגל.. כמו למשל Please. Please, Please Let Me Get What I Want שניתן למצוא אותו על הסינגל של Plug in Baby. או נגיד.. Crying Shame שניתן למצוא על הסינגל של Supermassive Black Hole או Easily על הסינגל של Starlight ועוד הרבה כאלה.

LiLoOKuN

New member
תודה שענית לי ^O^ חעחע

ועוד משהו..אני רוצה להבין הבי סיידים זה מן באלבום שיש בו רק שני שירים זה מה שאת אומרת.. 2-3 שירים שמבוססים על שיר אחד מוצלח? ואז עושים לזה עטיפה מיוחדת לזה..ובקיצור אלבום קטן שקוראים לו "בי סייד" אם הבנתי נכון,אם כן אז מה הקטע? לקנות בי סיידים ..אין הרבה שירים בהם..XD

LiLoOKuN

New member
ועל מה אתם מדברים "גיטרה נאנסת"

מישהו יכול לצרף איזה קובץ שמת'יו עשה את החיקוי כי אין לי שמץ על מה אתם מדברים...XOX

CitizenErased

New member
הגיטרה הנאנסת זה בצחוק

בכל הופעה שתראי שלהם בyoutube.com תראי שהוא תוקע סולואים של גיטרה בין השירים שהרבה פעמים הגיטרה עושה קולות מוזרים.. שלפי דעת הכתב נשמעים כמו גיטרה נאנסת. לדעתי זה נשמע כמו חתולים נדרסים. ולא הבנת את הקטע עם הביסיידים. נכון יש לשירים מסויימים של מיוז קליפים? אז זה לא רק קטע של קליפים.. הקליפים לא באים -רק- כדי לפרסם את האלבום המסויים ממנו השירים לקוחים... נניח, הסינגל הראשון של מיוז שיצא הוא Uno, מהאלבום שואוביז. יש לו קליפ (את יכולה לחפש בyoutube.com - Muse - Uno ותראי את הקליפ שם.. האמת שיש לו 3 קליפים רשמיים שונים משום מה ואת יכולה למצוא את כולם ביוטיוב) עכשיו נניח מישהו רואה את הקליפ ואוהב אבל לא רוצה ללכת ולקנות את האלבום בנניח, 10 פאונד. אז הוא יכול לקנות ב2-3 פאונד, ממש בזול, דיסק שיש עליו את Uno + שיר או שניים נוספים. וזה נקרא סינגל. בארץ אין סינגלים למכירה אגב, אבל אם תטוסי לאנגליה וארה"ב, יש שם הרבה. לפ המכירות של הדיסקים האלה כמובן גם נקבע מצעד הסינגלים.. שבארץ אין לנו אחד כזה. ברוב המקרים השיר-שניים הנוספים שנמצאים בסינגל לא נמצאים בשום מקום אחר. לפעמים זה בי-סיידים, שירים לגמרי חדשים שמסיבה זו או אחרת לא נכנסו לאלבומים.. כמו הדוגמאות שנתתי לך קודם. ולפעמים זה רמיקסים של שירים קיימים (למשל בסינגל של Knights of Cydonia יש גרסת רמיקס מעולה של Assassin ובגרסה אחרת של אותו הסינגל [Knights of Cydonia] יש גרסה חיה של Supermassive Black Hole) בכל מקרה, בדרך כלל לא יוציאו סינגל לשיר מסויים (ניתן דוגמא למשל.. Invincible, שזה כמובן מהאלבום בלאק הולס אנד רבליישנס) וישימו שם שירים שכבר קיימים באלבומים. כי אז למעריצים, שכבר יש להם את האלבומים, לא תהיה שום סיבה לקנות את הסינגל, יש להם כבר את כל השירים הללו. ומה הקטע בלקנות? זה מאוד זול ויש שירים/גרסאות של שירים שלא שמעת. וכאן... http://www.musewiki.org/Discography#Singles מתחת לSingles, כתוב לך על כל הסינגלים שהם הוציאו. אם תלחצי על שם הסינגל שאת רוצה לראות תראי שבפנים כתוב לך "CD1, CD2" וכאלה.. יענו, כל הגרסאות שקיימות לסינגל המסויים ויש שם גם טראקליסטינג.. יענו, רשימת השיר שיש בכל גרסה.

LiLoOKuN

New member
אוקיי תודה רבה..עכשיו הבנתי

חיחיעXD את מסבירה מעולה.. פשוט אני קצת מטומטמת..^O^

CitizenErased

New member
זה בסדר..

גם כשאני פעם ראשונה ניסיתי להבין מה זה סינגלים וביסיידים ואנערף הכל התבלבל לי
שמחה שיכולתי לעזור
אגב, בגלל שלא ניתן להשיג את הביסיידים בארץ בצורה חוקית (כי סינגלים לא יוצאים כאן) אני העליתי לכאן בעבר את כל הביסיידים להורדה. אני אעשה את זה שוב בימים הקרובים

CitizenErased

New member
לא החשבתי ../images/Emo8.gif האמת שמכרו את הסינגל של..

Dead Star/In Your World בארץ. תקופה קצרה מאוד חח

למעלה