נחשו מה?.......סקר...

לא משו

New member
נחשו מה?.......סקר...

והפעם בלי קשר ללימודים מה המשפטים הכי מוזרים ששמעתם בחייכם?

אוח.... אם רק הייתי יושבת בכל פעם

שאת לידי עם פנקס, היו לי כ"כ הרבה משפטים עכשיו.... נו טוב.. אני אתפשר על היציאה של המורה שלי לאנגלית בתרגום חופשי...: את תרנגולת שמחה? WTF?

חחחחחחחח אפרופו מורות.

לירון (בן) אומר למורה שלי אנה: אינה, את שומעת? והיא עונה לו: מה יוסי?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטעיםםםםםםם מצחיקה היא!!

Law Ho

New member
מישהו מפריע בכיתה!!!

מבטא רוסי הכי כבד ששמעתם בחיים שלכם של "מורה לובה זהבי" (כבר בפנסיה): אני לא הודעת מי סה... אבל אני אתפווווסווותווו. אולי בסוף סימייייסטר, אולי בסוף שנהההה אבל אתפוס אותו!!!! ואני אראה לו מה זה מפריע בשיעור חשמל!!! בסוף תפסה את הילד הכי חנון בכיתה (בגלל שהוא ישב בפינה), ועושה לו: "לא מכין שיעורים עושה צחחוווקים... משיעור חשמל מחברת לא מסדרת אין סחמה... למנהל!!" עוד קטע עם מורה לובה (טראומות מכיתה ט'): אני לא מלמדת בפח זבל!! מה זו הכיתה הזו??? לנקות כיתה!! מית!!! תורנים!! אבל מורה לובה, כיתה נקייה, איפה לכלוך איפה? (הכיתה אשכרה מצוחצחת). תסתכלווו שמה!!!!! ותסתכלו שמההה!!! צריך להיות שם בשביל להבין עכשיו קטע אחרון מוקדש לרכזת השכבה, תמירה ימיני, טיול שנתי בכיתה י', מעשנים נרגילה בחדר: "אאאאאאהההה, מה אתם עושים?? (מבטא תימני, יש צירה מתחת ל אההה) המורה זה שום דבר זה.. זה.. זה "העיקר אין לכם אלכוהול נכון???" "לא לא לא - מה פתאום המורה? אלכוהול? לא!! לא" חדר ליד: שותים קצת בירות קצת וודקה: "אאאאאאהההה, מה אתם עושים?? (מבטא תימני, יש צירה מתחת ל אההה) המורה זה שום דבר זה.. זה.. זה "העיקר אתם לא מעשנים נכון???" "לא לא לא - מה פתאום המורה? סיגריות? נרגילות? לא!! לא"

heaven is here

New member
מורה למתמטיקה...

אני ועוד שלוש מורים צריכים להכין את המבחן שלכם... לא יודעת אם זה מצחיק אתכם. אותי בכל מקרה כן.

אצלנו...../images/Emo151.gif

יש משפט שהמורה לאנגלית אומרת שפשוט קורע please stop talking(במבטא רוסי כבד) ברגע שהיא אומרת את זה כול הכיתה נשפכת.... והמורה לביולוגיה כול חמש שניות שואל אותנו הבנתם? הבנתם את מה שלימדתי(בכעס)? כול הכיתה צועקת לו שכן(אנחנו צריכים לצעוק חזק אחרת הוא לא שומע)ואז הוא אומר לנו אז לא הבנתם כלום...

אחותיייייייייייייייייייי קרעת אותי.

חחחחחחחח עכשיו אני ניזכרת ביאנה (למי שלא יודע זו המורה לאנגלית...) חבל לך על הזמן איך ניקרעתי מצחוק... וממשה בכלל... "אתם לא מבינים כלום" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

Law Ho

New member
הזכרת לי משהו....

המורה לאנגלית שנה שעברה הייתה כל הזמן אומרת: Dooo youuu understand whaaaat i am talkkking about??? והמורה למתמטיקה מכיתה ט' היה מסביר ומסביר ומסביר לאותו אחד את השאלה איזה אלף פעם ואז ככה בפעם האלף ואחת (או הרביעית),במבא רוסי כמובן: "אני כבררר לא יודע איך להסביר יותר... אתה מסכן... אתה חלשש... אתה לא הודע מתמטיקה!!! תעבורר לשלוש יחידות!!!!" או: "מישהו מוכן להסביר לו ??" ועוד קטע איתו: קוווםםם, קוווםםםם אני אמרררתי לך!!! (התלמיד קם, רק נעמד על הרגליים). "שפפפפפפ" (שב יענו). אחר כך היינו קמים ויושבים מיד.. אוטומטית.

or 343

New member
יש לי מלאאאא

טוב, זה הרי חייב להיות של מורים, לא? הם היצורים הכי מטורפים (גם אמא שלי מורה, אז 100% בדוק). המנהל- כל פעם שמבקשים ממנו משהו והוא סוחב את זה שנים אז הוא תמיד אומר : "אנחנו מזדיינים בסבלנות..." פעם רציתי לענות לו "אז בטח אשתך נהנת...."
אבל לא העזתי המורה לתולדות האמנות - יצור מטורף לגמרי !!!! יש לו כל הזמן יציאות כאלה משונות : "קקי פיפי זימזים טרללה!!!" < נשבעת שהוא אמר את זה! והוא גם אמר פעם : "איפה יש גליוטינה בבצפר??" ושימו לב למקרה הבא: מישהו נכנס לשיעור הבעה, לוקח משהו מאיזה תלמיד אז המורה שלנו להבעה אומרת : "ממ...מה זה?" (בקול חשדני..) אז התלמיד עונה לה : "זה משהו חשוב מאוד!!" אז אחרי שהוא יצא מהכיתה היא אמרה לנו: "אם אתם רוצים חומר לבן ומשובח זה רק הדפים שלי...." - הכוונה הייתה לאינספור הדפים המצולמים שהיא מחלקת כל שיעור - מורה שרוטה!

*superstar*

New member
המשקפיים לא עושים אותי פוזל

אני פוזל מטבעי! נשבעת לכם שאמרו לי את זה... *דיד*

buterfly girl

New member
lol..ממש קרעתם אותי..:) יש ליהרבה

יש לנו מורה למתמטיקה שכולנו קוראים לו פינצי.. -(תארו לעצמכם את הסיטואציה שחצי מהכיתה מביאה תפוזים באותו היום לארוחת צהריים-זה היה בחורץ..)פינצי ניכנס ומתחיל לרחרח את האויר..ואומר במבטא רוסי עמוק.."מה זה? אני מרגישש כאילו אני בפרדס".. -המורה אומר למישהו שניכנס לכיתה באיחור ומסביר לו למה הוא איחר "התרוצים שלך הם כמו שלג דאשתקד" - אחת מהכיתה(שגאונית במתמטיקה)צועקת למורה שהיא לא מבינה את התרגיל הזה(צרות של גאונים..יש כאלה שלא מבין שום תרגיל..)אז פינצי שוב עם המבטא הרוסי אומר לה "רינה תפסיקי להתמרמר"|

or 343

New member
"פינצי" ! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה זה השם הזה? ולמה אין לי מורים רוסיים
הם נשמעים כאלה מוטרפים! יש לי מורה לאנגלית, אמריקאית כמובן די משוגעת - שיעור שלם היא דיברה אתנו על הסופת הוריקן הזו שהייתה "איזבל" .

לא משו

New member
נזכרתי במורים שלי למתמטיקה

מוזר, רק עכשיו שמתי לב שהמורים הכי קרועים הם המורים למתמטיקה או אנגלית המורה למתמטיקה מציגה את עצמה בתחילת שנה (מבטא רוסי): "אני אורה אני היפופוטם (היא שמנה) היפופוטם אוהב ילדים אבל אם ילדים מרגיזים היפופוטם אוכל ילדים" עוד מורה למתמטיקה: "עומרי תספור עד 7, עומרי:1,2,3...המורה אתה יודע מה עשית עכשיו? ספירת העומר..." "חן תנשקי את האף של חברה שלך, את יודעת מה עשית עכשיו? אף על פי כן(חן)"

painapple

New member
המורה לחשבון של חברה שלי :

"מתמטיקה זה כאב והנאה ביחד, בדיוק כמו סאדו מאזו.."

GeJuFan

New member
אוי נשפכת מצחוק, אחח כמה נכון

מתמטיקה זה בהחלט כמו סאדו מאזו רק כואב יותר ופחות מענה(אולי בסוף כשמקבלים את התשובות למבחנים אם עברת). סורי חברה אני העברתי את שנות היסודי שלי בלהיות ילדה טובה(רוב הזמן כמובן שלא הגעתי להרבה שיעורים, לאחר לעיתים קרובות וכמובן לא להכין שיעורים רוב הזמן), אבל חוץ מזה הקשבתי בשיעורים. ובחטיבת ביניים הייתי עסוקה יותר מדי באיך לא להגיע היום לבית הספר. בכיתה ח'(אחרי שחזרתי על ז' עוד פעם כי לא הלכתי בפעם הראשונה)נטשתי לגמרי את המערכה של הלימודים בחודש וחצי הראשון של הלימודים. בסוף ח' העבירו אותי ליחידה ביולי השנה עזבתי את היחידה בעקבות חילוקי דעות קשים (כלומר עיצבנו אותי אחו שקשוקה שם), עכשיו לומדת לבד בבית. אולי יהיה לי מורה לאזרחות שיעזור לי, אולי לא בטוח.

Stillwater

New member
אממממ....אני כבר

ספרתי לכם על המשפטים של המורה שלי לאנגלית (אני יהרוג אותך, אני אתלה אותך! ויש לה מבט רציני בעיניים). אבל הנה כמה משפטים מובחרים של מורות (מבית הספר שלי ומבתי ספר אחרים-כנראה שהם עברו סמינר לזה) נגד האופנה החדשה (גם אני נגד! זה ממש מגעיל ללכת עם הכל בחוץ, רק שלא יראו לכן תכף את השערות שם למטה): "מה, החולצה והחצאית שלך ברוגז??" "אולי תזמי דייט בין החולצה למכנס שלך? הם נראים לי נורא מתאימים ביחד" "מה קרה? שוב המכונת כביסה קיצווה לך את כל הבגדים?" "התבלבלת עם הבגדים שלך אחותך הקטנה הבוקר?" "יש לך פופיק נורא יפה! (זה רמז, למי שלא הבין)

אוקיי אז באמצע כיתה י' בערך

זה היה שיעור לשון למדנו על שוואים.עברנו על תרגיל בספר והתשובה הייתה שווא נע. תלמיד: "איזה שווא נח?" מורה:"נע" תלמיד:"נח"? מורה "נע"! תלמיד: (באמת ובתמים הוא שמע נח) :טוב נח" מורה: (שאגה ענקית יצאה מפינ) "נעעעעעעעעעעעעעעעעעעע" השיער שלי פשוט עפ ואז מכירים את זה שאתה מת לצחוק אבל לא נעים כי המורה מסתכלת. ואז בשיעור למחרת היא נכנסה לכיתה לא אמרה כלום לקחה טוש ורשמה על הלוח "אני מצטערת על המאורע בשיעור הקודם, אני מרשה לכם לצחוק עכשיו" ועוד דבר יש תקטע הזה שתלמידים מבריזים מהשיעור והמורה במקום לצעוק עליהם צועקת על התלמידים שכן נמצאים בכיתה. ככה: "למה יש פה נוכחות דלה, למה אתם לא באים לשיעורים שלי, זה יתנקם בכם בסופ" וכל זה נאמר ךצלמידים שכן באים לשיעור בעוד שאלה שבאמת הבריזו לא שמעו אותה. מקווה שהבנתם

למעלה