מישהו מפריע בכיתה!!!
מבטא רוסי הכי כבד ששמעתם בחיים שלכם של "מורה לובה זהבי" (כבר בפנסיה): אני לא הודעת מי סה... אבל אני אתפווווסווותווו. אולי בסוף סימייייסטר, אולי בסוף שנהההה אבל אתפוס אותו!!!! ואני אראה לו מה זה מפריע בשיעור חשמל!!! בסוף תפסה את הילד הכי חנון בכיתה (בגלל שהוא ישב בפינה), ועושה לו: "לא מכין שיעורים עושה צחחוווקים... משיעור חשמל מחברת לא מסדרת אין סחמה... למנהל!!" עוד קטע עם מורה לובה (טראומות מכיתה ט'): אני לא מלמדת בפח זבל!! מה זו הכיתה הזו??? לנקות כיתה!! מית!!! תורנים!! אבל מורה לובה, כיתה נקייה, איפה לכלוך איפה? (הכיתה אשכרה מצוחצחת). תסתכלווו שמה!!!!! ותסתכלו שמההה!!! צריך להיות שם בשביל להבין עכשיו קטע אחרון מוקדש לרכזת השכבה, תמירה ימיני, טיול שנתי בכיתה י', מעשנים נרגילה בחדר: "אאאאאאהההה, מה אתם עושים?? (מבטא תימני, יש צירה מתחת ל אההה) המורה זה שום דבר זה.. זה.. זה "העיקר אין לכם אלכוהול נכון???" "לא לא לא - מה פתאום המורה? אלכוהול? לא!! לא" חדר ליד: שותים קצת בירות קצת וודקה: "אאאאאאהההה, מה אתם עושים?? (מבטא תימני, יש צירה מתחת ל אההה) המורה זה שום דבר זה.. זה.. זה "העיקר אתם לא מעשנים נכון???" "לא לא לא - מה פתאום המורה? סיגריות? נרגילות? לא!! לא"