נחשו מה מצאתי?!

tatababa

New member
נחשו מה מצאתי?!

גירסה חדשה של הקליפ של LAFS!!! אז ככה, אנחנו מודעים כבר לכמה גרסאות : Love At First Sight Album Mix - גרסה רגילה Love At First Sight US Mix - עם הקטע של המטוס Love At First Sight Twin Masterplan Mix - עם קטעי בונוס מיוחדים ועכשיו גרסה חדשה!! Love At First Sight LOUNGE MIX! אחד המיקסים הכי טובים מתקופת הפארלופון של קיילי זכה לעריכה מיוחדת של הקליפ, מבית היוצר של Capitol. אני כרגע מוריד את הקליפ ככה שראיתי רק חלק קטן ממנו, הוא שחור לבן ובעצם עריכה שונה לקליפ המקורי אבל כעיקרון זה אותו קליפ. אחלה של דבר.. אני הולך לעשות לי SVCD של הקליפים מתקופת Parlophone וזה בהחלט יכנס פנימה לצד הגרסאות האלטרנטיביות האחרות של LAFS ושל IYE! מישהו יודע איפה להוריד את הקליפ של Can't Get Blue Monday Out Of My Head בגרסה טובה?!

tatababa

New member
אני גם מוריד גירסה אלטרנטיבית של

CIMW, נראה עוד מעט מה כל כך שונה בה. שמעתי שיש גם עריכות שונות של הקליפ במיוחד לרמיקס הצרפתי של השיר וגם לפישרספונר, מישהו ראה\שמע?

p i n g o

New member
רגע...

חשבתי שהגרסה שיצאה בקליפ הייתה הפישרספונר.... אז איזה מיקס זה היה??

tatababa

New member
הגרסה שיצאה כסינגל היתה

סתם גרסה טיפל'ה שונה מהגרסת אלבום ונקראה Single Mix
הרמיקס של פישרספונר זה מה שהיא הופיעה בטקס פרסי טופ אוף דה פופס.

tatababa

New member
הוא משלב עריכה שונה של הקליפ

המקורי ועוד קטעים מהופעה של קיילי בטקס פרסי BRAVO הגרמני, בו היא זכתה בכמה פרסים וכמובן ביצעה את IYE. הפסקול הוא הגרסת Extended של השיר עם יציאה לרמיקס אחר של השיר, נראה לי Mr Bishi, ואז חזרה לגרסת האקסאנדד. העריכה הזאתי נעשתה ע"י קאפיטול לרגל ההוצאה של IYE כסינגל בארה"ב. כמובן שתוכניות השתנו והוחלט לא להוציא אותו שם.. בושה!

למעלה