נחשו מה זה...

ilbe182ebli

New member
מה שמארק רשם על הוואן שלו בפירסט

דייט או על הסיפור בתמונה שהוא מחזיק פיל כזה וסיפור וזה מה שהיה רשום (בערך)

BliNk 1 8 2

New member
../images/Emo32.gif <<זאת אני!>>

שירה [SHIRA2811] זה הכינוי החדש שלי... :) אבל, יכול להיות שתפוז עדיין יעשה לי בעיות, ויצאו פעמים שאני אכנס בניק הקודם... :) זהו!

blinknetta

New member
זאת ג´ניפר לאב יואיט לידו?

הם בטח נפגשו באיזה טקס פרסים והצטלמו.... איזו חולצה יפה הוא לובש!

ALMIGHTY

New member
אני יודע שזה מאוד לא סביר...

אבל נראה כאילו הדביקו שם את הפרצוף של מארק...

ALMIGHTY

New member
הסתכלתי עכשיו בכרטיס האישי

של BliNk 1 8 2...ודבר מעניין נגלה לעיניי...היא המשיכה להזכיר שהיא מטורפת על בלינק 182,כן ? ואז בשורה האחרונה היא כתבה MTV sucks! אוקיי, אם הכרת אותם לפני MTV אז אין לי שום דבר נגדך...השיכויים שהכרת אותם לפני MTV הם קלושים כי הם בטח להקת הפאנק היחידה שאת אוהבת...(ואני מרגיש עכשיו גרוע ביותר שאמרתי "פאנק" ולא "פופ פאנק". אם את אוהבת את החומרים החדשים של בלינק,אופספרינג,גרין דיי וכמו כן את סימפל פלאן,ניו פאונד גלורי,סאם 41...אז אל תגידי שאת שונאת את MTV כי זאת פשוט צביעות..ואם מישהו מכאן יגיד שהוא/היא אוהבת את אווריל לאבין אני פשוט (אם יכולתי...) אירק לא בפנים...אתם שואלים ´למה´ ?

BliNk 1 8 2

New member
הכרתי אותם אכן לא דרך MTV

אלא דרך ליאנה, שהכירה אותם דרך אח שלה - שהוא בן 24. כמו שאמרתי, שמעתי אצלה המון דיסקים שלהם ולא יוצא לי לראות [עד היום] אפילו 5 קליפים שלהם כי... זה פשוט לא מעניין.
ולא, אני לא מסכימה איתך שזו צביעות- כי בלינק משודרים ב ק ו ש י בMTV ועל זה אין ויכוח [שלא לדבר על סאם...] אווריל לאבין?!
לכלכלת...

ALMIGHTY

New member
בן 24 ??!?!?!?

רגע, הקליפים של בלינק לא מעניינים? טוב, ההומור שלך הוא חד ושנון ולתקוע מקל בייסבול באופניים של מישהי זה פשוט בושה לאינטילגנציה.

hen182

New member
אתם יודעים למה שמתי לב?!

נכון שזורקים לילדה מקל בייסבול באופניים - אם תסתכלו טוב טוב אז בשניה הראשונה רואים שהוא נשבר אבל אחרי כמה שניות הילדה מוציאה את המקל שלם לגמרי! עוד מישהו הבחין בזה?

eb182

New member
מה אתה רוצה??

היא לא אוהבת אמטיוי ביג דיל אתה רוצה שהיא תגיד לך שהיא מתה על אמטיוי ושג´סטין טימברלייק האליל שלה... אני הכרתי את בלינק דרך אמטיוי אבל עכשיו אני כבר לא רואה את זה כי אני שונאת כמעט את כל מה שיש שם

eb182

New member
זה לא

זה כמו שתגיד לי שזה שהקשבתי לבקסטריט בויז בכיתה ה´(לפני 5 שנים) ועכשיו אני שונאת אותם זו צביעות כי זה לא, טעם משתנה ואולי לפני שנה אהבתי את בלינק ועוד כמה להקות רוק באמטיוי אבל עכשיו אני מקשיבה לבלינק וללהקות אחרות שהן לא באמטיוי ואם הן היו אני לא בטוחה שהייתי יודעת על זה עד שהיו עוברים כמה שבועות

למעלה