נחשו למי...

Tapuhi

New member
נחשו למי...

יש רשיון נהיגה?! הלכתי היום לעשות ת'מבחן המטונף.. חעחע

Tapuhi

New member
ניחשתי חלק מהדברים..

מי בכלל יודע שמפלסת שלג זה אור כחול?! אה ואמממ.. קיבלתי 37 מתוך 40

ofrikit

New member
פששש

כלמזל טוב תתחדשי או משו... ביום שלי יהיה רשיון,אנשים תשארו בבית!

HollowSHIT

New member
טיפשה... לא עברת טסט..

לפי התיאור שלך היה לך היום את הטאוריה... וזה לא אומר שיש לך רשיון... :/ חוץ מזה שזה לא בתוקף בארץ... אז לא תוכלי לעשות סיבובים בעין-שריד כמו כל החברים הערסים שלך שנוסעים ברחבי עין-שריד עם ניסים בוסקילה על פוול ויליום ומחפשים אנשים כדי שהם יוכלו להדביק ת'דבשה לרצפה להראות כמה שהם גבר גבר..! לא הבנת\ה? לא נורא... יהיה לך עוד הרבה הזדמנויות

HollowSHIT

New member
'צטערת..

זה מה שקורה ש**אהמ אהמ** אנשים **אהמ אהמ** דופקים אותי ומשאירים אותי בבית ואז אני ער משחק קאונטר עד 2:00 לפנות בוקר.. וואלה.. עוד שעה יש סימפסונס ב StarWorld "Tal Tsafrir - "Life is tough, you either ditch, or get ditched

HollowSHIT

New member
|זין|!!!

היום יום חמישי.... סימפסונס היה כבר ב12.. סתם חיכיתי חצי שעה.. וואי לפעמים יש לי מזל שטמטום לא הורג..

פנטילון

New member
טעות בידיך

ת'לא יכול לדעת אם היא עברה תיאוריה או טסט כי זה לא כמו בארץ והרשיון תקף בארץ אם היא מוציאה רשיון בינלאומי

פנטילון

New member
../images/Emo41.gifלכל הספקנים ושאר דבילי ישראל...

מי יכול לנהוג עם רשיון נהיגה זר בארץ? תייר, מי שמקום מגוריו הקבוע בחו"ל ונמצא בישראל באופן זמני , שמבקר בארץ יכול לנהוג עם רשיון הנהיגה הזר שברשותו בצירוף רשיון הנהיגה הבינלאומי, עד שנה אחת בישראל, עולה חדש יכול לנהוג עד 3 חודשים. מתוך http://portal.mot.gov.il/MatlarWeb/index.jsp?subject=שאלות_נפוצות_נהיגה

למעלה