נחשו את מי ראיתי ב"היום שאחרי מחר"

Palmer3

New member
נחשו את מי ראיתי ב"היום שאחרי מחר"

סטייסי מהאוס... היא משחקת האמא שם.. איזה עולם קטן

gs4ever

New member
שתי דקות :)

היא משחקת בהמון מקומות היו לה שתי סדרות אחיות ששודרה פעם לפני המון זמן בערוץ 3 ועוד אחת שמשודרת במשך השבוע גם בערוץ 3 לא זוכרת איך קוראים לה אבל משהו אם פעם שניה... וממי דווקה ממש הופתעתי זה ווילון (שון משהו) ששיחק בסרט שתי דקות עם ראיין פיליפי :) תפקיד מעניין ביותר. וגניפר שיחקה האגדה עירונית 1 אבל אני לא מוצאת שום דבר שצ'ייס השתטף בו אולי אתם יודעים?

gs4ever

New member
תיקון להודעה הקודמת שלי:)

הופתעתי מווילסון ולא מוולון

pink panther 8

New member
את השם אני לא ממש זוכרת...

הוא שיחק זמר רוק שמתאהב באופן זמני בשחקנית הראשית שבסרט. הסרט זה על ילדה שאבא שלה היה זמר רוק מפורסם והיא נהנתה מכל הכסף שלו אבל כשהכסף שלו נגמר היא חייבת לעבור מהדירה המפוארת שלה ולעבוד כבייביסיטר. היא שומרת על ילדה שההורים שלה אף פעם לא בבית ואף פעם לא מעניקים לה תשומת לב והילדה היא היפוכנדרית. הבייביסטר בהווה והעשירה בעבר פוגשת את הזמר המתחיל(צ'ייס-ג'סי ספנסר)ומחליטה לצאת איתו למשקה. לאחר מכן היא מגלה שהוא התנצר אך מצליחה להוציא אותו מכך ושוכבת איתו. בסופו של דבר הזמר המתחיל הופך לזמר מצליח והוא השתמש בכמה דברים שהיא אמרה לו לעשות למרות שהם נפרדו הוא משתמש ב"חומר" שלה(חומר הכוונה לרעיונות לשירים). תפקיד נחמד... אה וג'ניפר שיחקה גם במר וגברת סמית' היא שיחקה את העוזרת של אנג'לינה ג'ולי.

gs4ever

New member
?

את מתכוונת לUP TOUN GIRLS עם בריטני מרפי? כי ראיתי את הסרט הזה 5 פעמים לפחות ואני לא זוכרת אותו טוב ראיתי את זה לפני שהאוס התחילה אבל הייתי מצפה לזכור אותו טוב עם הגיל הזיכרון הולך

gs4ever

New member
תודה.

אני יכולה לתרץ שהמקלדת שלי מקולקלת אבל או משהו בסגנון אבל אני אודה שטעיתי תודה על התיקון:) זה מאוד חשוב כי עוד מעט הבגרות :) :(

Hieros Gamos

New member
בגרות../images/Emo99.gif *רק על אנגלית אל תסתכל

ו עלי ככה* אני עושה את שלושתן השנה
*מיוחדת*

blue skies

New member
בנות בסטייל

בסוף הוא שר לה שיר מקסים על השם שלה שכאילו אבא שלה כתב לה מולי

pink panther 8

New member
נכון!...

יפה אני זוכרת שראיתי את הסרט אצל חברה לפני מלא זמן ולא זכרתי אותו כל כך!... סחטן תודה על הריענון! חחחחח

Hieros Gamos

New member
כמה טוב שיש IMDB

אה כן, האוס היה במקום ה6 ברייטינג לפני שבועיים (כאילו לא בפרק 12 אלא ב11) אחרי אמריקן איידול (בדאבל), האנטומיה של גריי, CSI, ועקרות בית... מוזר שאמריקן איידול של יום שלישי נמצאת ב1.3 אחוז מעל AI של יום רביעי.. מה יש ברביעי שמושך קהל לערוצים אחרים?

למעלה