נחשון->מודיעין

nikonr

New member
נחשון->מודיעין

אהלן חברים, מחר אני מתכוון לרכב במשולש ולבסוף להכנס למודיעין, הדרך היא דרך כביש מס' 3 (ראם/נחשון/לטרון). הכביש הנ"ל לוקח בדיוק עד לחיבור שלו עם 443, הכביש עובר ברובו את הקו הירוק, דרך מבוא חורון ואח"כ דרך בית סירא. השאלה האם אין חשש לרכב באותו הכביש מבחינת תוחלת החיים שלי וגם מה איכות האספלט על הנ"ל ? אחרי שמתחברים ל-443 יש לרכוב 2-4 ק"מ עד הכניסה למודיעין/רעות, השוליים מספיק רחבים ? רב תודות.

rotesh8

New member
אל תעבור את מבוא חורון

אם אתה בא מכיוון לטרון, כ 1-2 ק"מ לפני מבוא חורון יש פנייה שמאלה (צפונה) לכיוון מודיעין, וזה גם יקצר לך קצת את הדרך. בכל מקרה אני לא ממליץ לך לעבור את מבוא חורון מזרחה (בטחונית).

אשחר01

New member
יש צומת שנכנסת ישר ל מודיעין\רעות..

אתה לא חייב לסוע דרך בית צירה.. זה מקצר לך את הדרך באיזה 5 ק"מ אבל אם התכוונת בכוונה להמשיך דרך בית צירה אז כן השוליים רחבים שם..

nikonr

New member
האם זהו הכביש המדובר ?

אנחנו מדברים על הכביש המסומן בתמונה (כביש ללא מס')? זאת אומרת שממשיכים ישר בכביש 3 ולפני מבוא חורון, שמאלה/צפונה לכיוון מודיעין. הכביש סלול היטב ?, או לפחות 'עביר' את מס' הקילומטרים האלו ? דיברתי עם קרוב משפחה שגר באזור וההמלצה היא בשום פנים לא לעבור, במיוחד ביום שבת את בית סירא כשאין נוכחות מג"ב. זאת הדרך היחידה כנראה, כי על כביש מס' 1 אין לי כוונה לעלות, השאלה איך איכות האספלט במקום. לתשובתכם המהירה אודה.

צביקה ה

New member
אכן כן

וזו הדרך היחידה להיכנס למודיעין.
אם פיספסת את הפניה, וקשה לי להניח שתפספס אותה משום שזו הפניה הראשונה שמאלה אחריה פארק קנדה, אבל אם בכל זאת פיספסת אותה ואתה רואה שעברת את הכניסה למבוא חורון. תעצור!
חזור חזרה וקח את הפניה הראשונה ימינה. הכביש מדובר סלול היטב עם שוליים ונוח לרכיבה עד מודיעין! בנוסף, עד כמה שידוע לי יש מחסום לפני בית סירא וקשה לי להניח שתוכל לעבור דרך הכפר הזה...

nikonr

New member
תודה רבה ../images/Emo127.gif

רכיבה מהנה ובטוחה לכולם.

ItsikH

Member
אספלט מצוין אבל שוליים לא משהו דרך בית סירא עברתי בפעם האחרונה בספטמבר 2000. מאז שפתחו את הכביש שעליו מדובר, דרך מודיעין, זו הדרך היחידה לרכב בין לטרון לבין כביש 443 ויש הרבה רוכבים במסלול הזה. קשה לפספס את הפניה, זה כביש ראשי למדי. זהירות במיוחד גם בתוך מודיעין - יש הרבה צמתים וככרות.

ItsikH

Member
יש כיכר אחת בנקודה הנמוכה ביותר על הכביש, בסיום הקטע הדו מסלולי.

nikonr

New member
היה מעולה

עלייה מעט קשה לכיוון מודיעין. הכביש למוידעין לפני מבוא חורון גם מקצר את הדרך וגם מאריך את תוחלת החיים, ככה שאין מה לעבור דרך בית סירא. תודה על העזרה. שבוע טוב,

למעלה