נחסמתי?

• פותח הנושא R N Y
  • פורסם בתאריך

R N Y

New member
נחסמתי?

נכנסתי לפני זמן קצר לגוגל לבדוק איפה אני עומד וראיתי שנעלמתי ממילת המפתח הראשית שניסיתי לקדם ומעוד מילות מפתח פשוט נעלמתי לגמרי אבל מה שמוזר שנשארתי מקום ראשון כאשר אני רושם את שם האתר שלי זאת אומרת שלא מחקו אותי לגמרי מהאינדקס אבל בכל זאת למה זה קרה ואיך אני יכול ליצור קשר עם גוגל כדי לברר את זה?

danielee

New member
יהיה נחמד

אם תשלח לינק על מנת שנוכל להתבונן. אתה לא מצפה שננחש מה הסיבה שהאתר נעלם לא? יתכן שעברת על הכללים - כן גם זה יכול להיות אז רצוי שתיתן לינק.

R N Y

New member
לא פירסמתי לינק בכוונה

בגלל כמה סיבות של ההנהלה של האתר.. אבל בכל זאת אם תוכלו לעזור לי או לכוון אותי אני אודה לכם הדבר היחיד שחשבתי עליו זה שיש מילה אחת שרשומה הרבה אבל לא סתם אלא בתוך טקסט רלוונטי וכל פעם שהמילה הזו מופיעה היא מודגשת ומקשרת לאתר עצמו... והבנתי שיש דרך ליצור איתם קשר יותר מזה הבנתי שיש אתרים שגוגל מתריע להם באימייל לפני שהוא חוסם איך ניתן לגרום לגוגל לדעת את האימייל של אתר ספציפי ואיך אני יוצר איתם קשר בנוגע למקרים כאלה?

clix99

New member
בעיה נפוצה

זוהי בעיה נפוצה מאוד שהרבה בעלי אתרים נתקלים בה, אני ממליץ לבנות לינקים באופן שותף וקבוע - לינק לשבוע. ובנוסף לקנות קישור ממומן במקום נחשב, אם האתר באנגלית לך על יאהו זה יקר אבל עושה את העבודה (הם יכניסו את האתר שלך רק אם הוא טוב ובעל תוכן איכותי), אם האתר בעברית נסה את netex או נותני שרותי דומים. בכל מקרה עלייך לבדוק שהקישור הממומן שלך יהיה סטטי ומנועי חיפוש יוכלו לקרוא אותו.. בנוסף יש לבנות עוד ועוד תוכן מגוון וטוב לאתרך ולכוון למילות מפתח דומות. בהצלחה..

R N Y

New member
תודה על ההכוונה

אתה בעצם אומר שלא חסמו אותי מאותן מילות מפתח שנעלמתי מהן ורצוי להמשיך לנסות לקדם את אותן מילים? או שיכול להיות שזה אבוד ובקשר ללינקים מה זאת אומרת לינק לשבוע אם אפשר טיפה הסבר בעניין המון תודה על העזרה חברים

R N Y

New member
תודה על ההכוונה

אתה בעצם אומר שלא חסמו אותי מאותן מילות מפתח שנעלמתי מהן ורצוי להמשיך לנסות לקדם את אותן מילים? או שיכול להיות שזה אבוד ובקשר ללינקים מה זאת אומרת לינק לשבוע אם אפשר טיפה הסבר בעניין המון תודה על העזרה חברים

clix99

New member
הסבר מורחב

גוגל ומנועי חיפוש אחרים הינם דינמים באינדקסים שלהם, כלומר היום אתה יכול להופיע גבוה במושג מסויים ומחר לא בכלל. הסיבה שאינך מופיע יותר במילות החיפוש ורק מופיע שמחפשים את שם האתר שלך או הכתובת שלו מצביע על זה שהאתר שלך עדיין נסרק ע"י גוגל אך כבר לא נתפש כרלוונטי מספיק ואולי יש חשד לתרגילים לא כשרים מצדך. הדרך האולטימטיבית להתמודד עם זה היא לשפר שת הקוד של האתר (HTML) לכיוון שיקל על גוגל "לקרוא ולהבין" את התוכן באתרך. זהו תהליך שלוקח זמן ללמוד אותו ולא בא ביום אחד. ההמלצה שלי היא או לשכור מומחה אופטימיזציה שיעבוד על הקוד שלך או לעשות זאת בעצמך - תלוי כמה כסף האתר מכניס, אם בחרת לעשות זאת בעצמך תתחיל לקרוא ולחקור ברשת, יש המון חומר ואני בטוח שבשבועיים כבר תדע במה מדובר. אל תשכח דבר אחד - גוגל ואחרים אוהבים HTML פשוט וקריא!!! מה שהגולש רואה גוגל רואה. לגבי הלינקים, לבנות לינקים הכוונה להשיג לינקים לאתרך מאתרים אחרים, אתה יכול להחליף לינקים (כדי גם לקרוא ולהבין קצת לפי שמתחילים כי יש כמה דברים שמומלץ לעשות ולא לעשות). אתה יכול גם להזין תוכן באתרים אחרים עם הלינק שלך לדוגמא - להשתתף בפורום שעוסק בנושא שלך ולשים את הלינק שלך בחתימה. ככה אתה עוזר לגולשים שיש להם שאלות וגם הם נחשפים לאתרך - ובסוף גם גוגל יבין שאתה והאתר שלך על הכיפאק! חשוב לזכור שאת הכל צריך לעשות בטעם טוב.. אין שום סיבה להפציץ ב100 לינקים ביום אחד - זה לא טיבעי ולא עוזר, הכל צריך להעשות בהדרגה... בהצלחה.

R N Y

New member
אוקיי תודה

עזרת לי מאוד תודה על ההסבר המפורט

למעלה