נחנק מסקרנות

נחנק מסקרנות

שלום. אני מחפש להכיר אנשים שהתנסו בחנק ארוטי. להבין קצת מה הדרך הבטוחה ביותר אם בכלל. ועוד

Dan_Kap_

Active member
בחלק של "כלים ומידע", תחת הודעות נבחרות

תוכל למצוא את המאמר המתורגם הזה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=507&MessageId=57783457.

גירסת מסטיק בזוקה - משחק בחנק אירוטי עלול להסתיים במוות או נזק מוחי לצד אחד ובכתב אישום פלילי עם אפשרות לזכות בעונש מאסר ו/או תשלום פיצויים על נזקי גוף לצד השני.

רצוי מאד לקרוא את המאמר ולהבין מהם הסיכונים שקשורים בחנק.

התנסתי מספר פעמים

פעם אחת הוא חנק אותי בדוגי עד שהאף התחיל לדמם (בעודי גונחת - זה בסדר, אל תפסיק!) ופעם אחרת התעוררתי בבוקר עם שטפי דם קטנים מסביב לעיניים. מיותר לציין שהייתי צעירה ומטומטמת ולא הבנתי עד כמה "המשחק" הזה באמת מסוכן.

מהצד של הנחנקת, אני יכולה לספר שמדובר בעונג גדול. הביטחון המלא שנותנים בפרטנר, הויתור על השליטה ותחושת האופוריה שמגיע ממחסור בחמצן - הכל נפלא ומסוכן לאין שיעור.

היום, אני מסכימה להנחת יד על הצוואר באופן כמעט סמלי, בלי להפעיל לחץ של ממש - וזה אומנם מגרה פחות אבל בטוח הרבה יותר.

seelinewoman

New member
מסוכן. נחנקתי בניגוד לרצוני

וללא הסכמתי על ידי גבר
שחסם את האף שלי במפתיע
תוך כדי גרון עמוק.
זה נראה כמו נצח
השניות שבהן פרפרתי וחבטתי בו
עד שהרפה ממני.
רק אחר כך, כשסיפרתי למישהו,
הבנתי שזה סוג של פטיש.
מפחיד ומעצבן.
מובן מאליו שגם מסוכן.
הבעיה היתה שלמרות שאני אישה גדולה
הוא היה הרבה יותר גדול ממני,
והייתי חסרת אונים לגמרי.
לא מוכנה יותר לשמוע על חנק!!!

אייבורי

New member
בניגוד לקודמי

אומר שחניקה אכן יכולה להיות מסוכנת
אבל אין שום התייחסות להסתברות של הסכנה
והרי גם נסיעה בכביש מסוכנת נורא

יש שני סוגי חניקות, חניקת אוויר וחניקת דם
בחניקת אוויר מונעים כניסה של אוויר לגוף זה מסוכן בדיוק כמו עצירת נשימה בצלילה
חניקת דם, לוחצים בצידי הצוואר ומונעים מעבר דם למוח.

ס"ה זה כיף גדול לשני הצדדים
וצריך פשוט לא להגזים

נ.ב.
אם הנחנק\ת הופכת כחולה, דע, זה לא דרדסית זה מצב סכנה.

A לוןA

New member
דווקא הפעם

לא חיוויתי דעה, רק הבאתי קישורים לדיונים, ואני לא מתנגד באופן גורף לחסימת אויר, ואפילו מיישם אותה מדי פעם, אבל מתוך מודעות מלאה לסכנות ולמחיר שזה עלול לעלות (וגם אז, חלקי בלבד ובעדינות. אבל זה אני)

אייבורי

New member

אני מכיר את צעקותיו של דאן-קאפ (סכנה סכנה סכנה)

וגם אז, שאלתי מה ההסתברות של הסכנה ולא נעניתי.

וכן, חסימת אוויר מסוכנת, השאלה היא כמה מסוכנת

שהרי כמעט כל דבר בחיים מסוכן.

[שאל זוללי דגים שחטפו חיידק אלים מהקשקשים]

Dan_Kap_

Active member
כרגיל, אכלת יותר מדי כוסברה

אתה מבלבל בין העובדה שיש כדור חי באקדח ומנסה להתמקד בנתון של אחד משש.

מה לעשות ובמקרה שבו הסיכוי מתממש, צד אחד מת במקרה הטוב או נשאר עם נזק מוחי וצד שני יבלה בכלא על הריגה (או רצח, תלוי במוטיבציה של המשטרה והתביעה) וכנראה שגם עם ייסורי מצפון.

[ ולגבי הסטטיסטיקה, אתה מוזמן לחפש מחדש את הפעם שבה העליתי לך נתונים מהסטטיסטיקה של מקרי מוות בארה"ב. לא נראה לי שיש צורך להתאמץ מחדש - הרי מאז ועד היום לא שינית את הדיעה שלך בנושא... ]

אייבורי

New member
כרגיל

אתה מתכחש לעובדה שיש אנשים שמתים מהתקף לב בזמן אורגזמה.

והנתונים שהבאת, לא היו רלוונטים אז ואני מניח שאינם רלוונטים היום.

וכן זה בהחלט יכול להיות מסוכן, בדיוק כמו חציית מעבר חציה.

נ.ב.
אני רואה שאתה ממשיך לנסות להטיל אימים על החונקים הנהנים.

Dan_Kap_

Active member
"עובדה שלי זה לא קרה" איננה תחליף להבנת הסכון

דוגמה מצוינת - נכון, גם במעבר חציה אנשים נהרגים.

אבל גם שם יש מדרגות שונות של סיכון, ותהליך של למידה, הערכה וקבלת סיכונים שנראה לך כיום מובן מאליו וטבעי - כי אתה עושה אותו באופן יומיומי מהגיל שבו אתה זוכר את עצמך.

יש כאן תהליך שכולל הערכה של כמה זמן ייקח לך לחצות, כמה זמן ייקח לרכב להגיע אלייך ומה מרחק הבלימה שלו.

ועדיין אני יכול לספר לך שלמרות הדימוי שמי שנדרסים הם בעיקר ילדים וקשישים, שיצא לי לפגוש על הכביש לא מעט אנשים בוגרים ושקולים שהמשפט הכי נפוץ שלהם היה "מאיפה בא לי האוטו הזה פתאום".

כי הרי די בהסחת דעת קצרה, ורכב שלפני רגע נראה רחוק מאד לא מצליח לעצור לפני שהוא פוגע בך.

והמחיר

מוות, נכות קשה, חודשים של החלמה.

מה נדרש כדי להקטין את הסיכון

להפנים שחציה של כביש עלולה להרוג אותך.
הגברה של תשומת לב לפני חציה של כביש, כולל הפסקה לרגע של השיחה בנייד או כתיבת ה-SMS שכה חשובים.

למה אין ערך בהערכת הסתברות הסיכון

אין ערך למה שהיה עד כה, לעובדה שעד היום לא נדרסת.
אין בה שום יכולת לנבא מה יקרה בפעם הבאה ומה תהיה חומרת הפגיעה אם האירוע יתרחש.

המספרים שאתה מחפש עוזרים רק לסטטיסטיקאים שקובעים את הפרמיות בחברות הביטוח ולאלו שמגישים את הדוחות השנתיים בלמ"ס.

כך גם בפעילויות שיש בהן סיכון גבוה.

חשוב שכל המעורבים יבינו מהם הסיכונים הכרוכים בפעילות.
חשוב שכל המעורבים יבינו אילו אמצעי בטיחות עומדים לרשותם כדי למנוע או להקטין נזק.
חשוב שכל המעורבים ישקלו האם הם מוכנים ליטול על עצמם את הסיכונים.

טיוח לא יעזור, אייבורי.

אייבורי

New member
איסטרא בלגינה

מי אמר שזה סיכון גבוה ?

הבאתי מאמר של רופא אחד שטוען שזה יכול להיות ואף יכול להיות מפתיע וללא סימנים מוקדמים.

סטטיסטיקה איננה רק לחברות ביטוח, אדם סביר עושה כל היום שיקולי הסתברות לסכנה, יש סכנה להדרס, יש סכנה בעישון יש סכנה בחיים.
בכל רגע נתון אתה בודק את הסתברות הסיכון
במידה ויש הסתברות גבוהה, אתה מנסה להקטין אותה או מוותר.

קישקוש בקומקום לא עוזר שוב קפדן.

A לוןA

New member
דן, שאלה

מה דעתך לגבי הגבלה בהכנסת אויר שאינה חניקה מלאה (ולצורך הדיון, גם לא כוללת לחץ על הצואר) ?

למעלה