נחמץ ליבי

Nirvana0

New member
נחמץ ליבי ../images/Emo46.gif

מה יהיה עם ההומופוביה המזעזעת? נראה לכם, שהארגונים עושים די? Murder victim was unrecognisable עצוב, לזכרו של Jody Dobrowski, עלום חן בן 24 שגדעו ממנו את חייו בשל שנאה עיוורת - סיפור עצוב! יהי זכרו ברוך

ro99

New member
זה באמת סיפור נורא

אבל קרן אור קטנה: לפני כמה שנים לא היו עושים עניין מסיפור כזה. המשטרה לא היתה מטריחה את עצמה לחקור מקרים כאלו, עדים לא היו מטריחים את עצמם להעיד (במיוחד עדים הומואים שפחדו לחשוף את עצמם בכלל או למשטרה בפרט), והדיעה הרווחת היתה שהקורבנות קבלו את מה שמגיע להם. מהבחינה הזאת היה שינוי של 180 מעלות, ואפילו יש במשטרה מחלקות עם קשר הדוק לקהילה, בין היתר עם שוטרים הומולסבים וגם בציבור הרחב מתגלה סובלנות מוגברת לגבי הומולסבים. אני מצרפת קישור למאמר בנושא (הכותרת קצת מבהילה - התוכן עם קצת יותר ניואנסים).

Joni M

New member
../images/Emo15.gif I'm crying for you Jody

I had no idea something like that could happen in London. I guess it can happen anywhere I hate hate

Nirvana0

New member
כן, לצערי!

ואני מסכימה עם רו, שכיום טוב יותר מלפני כמה שנים ... אבל רבאק, עדיין אנשים יפים הולכים לגרדום על סתם
אני לא מבינה את הבורות והאטימות הזו - קשה לי לקבל ולהבין למה קהילה שלמה צריכה לשלם על טיפשותם של אחרים

odedee

New member
איום.

זה ממש מפחיד. אני לא חושב שאצליח אי פעם להבין רוצחים כאלה. כל כך מקווה שיתפסו אותם, ושזה יהיה המקרה האחרון. אבל הדרך עוד ארוכה.

Nirvana0

New member
משהו מוזר עם הלינקים!

מקווה שימצו עימם את הדין! ומקווה עוד יותר, שתימצא אג'נדה משותפת על כל הגורמים האמונים על הסדר הציבורי להפסקת העוינות המיותרת הזאת.

ro99

New member
יש גבול למה שאפשר לעשות

בקשר ללינקים אין לי מושג, אבל בקשר לבני אנוש קצת יותר. העולם תמיד יכיל סוציופאתים.

למעלה